taaak, jak dasz komuś kupon to spoko, ale więcej to będą się czepiać. myślicie, że mogą wyłapać takie transakcje na różnych serwerach? COM - PL? tzn że ja dam komuś 2 kupony na pl za 2 passy na com?
Ja myślę, że nawet na jednym serwerze będzie to ciężko złapać 😉 Tego nikt ręcznie nie robi, a algorytm, więc pewnie będą szukać po wiadomościach i typowych transakcjach, ew. łapać takie powyżej iluś kuponów.
Dementek, na forum pl Ow pisał(a?), że będą niby monitorować sprzedaże "pakietów", czyli np 10 koni po 500eq i jednego za 10 kuponów. ale ile w tym prawdy, to nie wiem. doczytałam też, że płatne sitterowanie jest zabronione 🤣 eh, zabrońmy wszystkiego, tylko kupony wolno kupować będzie.
calore- miałam na myśli kupowanie KAŻDEGO 30-letniego konia po kuponie. A ja w zamian (jeśli ustalimy, ze za ubicie dostanę np. 3 kupony) wystawię 3 odpady po kupon za sztukę.
Ja wyczytałam w którymś poście Ow, że będą monitorować pocztę, i z wpisów może znajdą tych co sprzedają pakiet, czy inne "zbrodnie". Masakra, czyli teraz nie będzie już można dawać komuś przedmiotu jako prezent.... Ludzie się wkurzają, ale owlient i tak zrobi to co zamierza, z resztą tak naprawdę mało się liczy z opiniami graczy, ważne aby kupowali kupony.