Moje konto na pl też zostało usunięte, ale przyznam się bez bicia, że o nim zapomniałam na jakiś czas. A szkoda, bo trochę dzikich i boskich miałam. No ale nic, wróciłam z nowym - madasrabbits, w każdym razie póki co bieduję :p
Odpaliłam dziś konto po chyba 3 latach wchodzenia raz na dwa miesiące tylko po to, żeby go nie usunęli i trochę nie ogarniam co się dzieje i jak się teraz gra. Da się jakoś samouczek jeszcze raz przejść, albo ktoś pomoże mi ogarnąć podstawy? 😀
Koka, czytałam na forum, że każdy dostaje to samo w kalendarzu, ale w innej kolejności. więc nie da się przywidzieć, co jest pod którym numerkiem. ale możesz zacząć od dat z poprzednich niedziel, podobno w tych trafiają się najlepsze nagrody
Drogo mnie to by już kosztowało... A czy może komuś coś potrzeba z CR ? Ok kf nyks pz RP upominek hestii dynia itd. Może znacie kogoś godnego polecenia? Po ile teraz chodzą konie na kupon ? Można zabijać dalej co miesiąc po 10 ?
Koka- z tym teraz ciężko, sama mam sporo CR na zbyciu 🙄 Raz też się nacięłam na osobie z wyższym stażem i rankingiem- gracz zgarnął 2xOM i kontakt się urwał.
matko, zabrakło mi 2 boskich zawieszek.... uśmierciłam 2 swoje konie by zdobyć kupony i nic, kupiłam za swoje jedyne 400 tys konia na kupon za 355 tys i też nic... przepadła szansa na boskiego 🙁
z tej promocji nic nie dostałam, bo zbierałam ciągle na boskiego 🙁
Ja dorwałam tego I love you, ale tylko dzięki temu, ze kiedyś powymieniałam się na RO, i trochę mi się uzbierało. Zdobyłam trochę PD i 2 WT. W sumie zawsze jakiś boski, w przeciwieństwie do poprzednich promocji, bo już dawno żadnego nie zdobyłam.