Oddałam swoje konto koleżance. Czasem mnie nachodzi zeby cos tam zrobić ale.. Ja juz od dawna nie czuje tego pędu i woooo musze wyblupowac konia. Musze dbac o ranking. A ośrodka to w ogóle nie prowadziłam.
a ja nie mogę wejść do pierwszej 20tki w ośrodkach :/ zawody raz mi spadają na łeb na szyję, raz trochę rosną i stają w miejscu. Galop mi spada.... także może mamy tu kogoś kto pracuje w hodowli koni z Rohanu?? Nie chciałby ktoś odsprzedać dobrego folbluta?? Mam nowego z um 6300 ale zajmuje ledwo 4 miejsce... procenty z 86% spadły już na 83 % i dalej lecą w dół, a ja krążę między 24 miejscem w rankingu do nawet 30 miejsca :/
[quote author=wabankowa link=topic=49169.msg2709595#msg2709595 date=1504424565] 😉 Mogę sprzedać jedne objęcia, dam Ci na wymianach potem się dogadamy 😉
masz jeszcze??
mam zero punków dorastania, a muszę wyszkolić konika do zawodów [/quote]
Dementek - odezwę się na dniach, bo przez głupotę straciłam 3 kupony (chciałam kamień dać dla konia i z zamiast zapasów, mimo że zaznaczyłam przeskoczyło mi na kupony i nie zdążyłam zmienić).
Dementek - odezwę się na dniach, bo przez głupotę straciłam 3 kupony (chciałam kamień dać dla konia i z zamiast zapasów, mimo że zaznaczyłam przeskoczyło mi na kupony i nie zdążyłam zmienić).
Napisz do Kontaktu z prośbą o zwrot - zwracają. O ile, oczywiście, nadal masz ten Kamień w zapasach. Wymienią Ci kupony na Kamień.
pisałam, kamień w zapasach miałam jeden, nabywając przez kupony byłam w posiadaniu 2 i oba oddałam dla koni... także w zapasach nie mam nic i powiedzieli, że to moja wina. Ja już 2 kupony nie uzyskałam za smsy :/ dlatego postanowiłam już więcej nie kupować, a szkoda, bo zawsze kupowałam jak latało +2.
ale ta nowa promocja jest beznadziejna... nic z niej nie wygrałam... tylko owies z brązowej skrzyni... w złotych 3 miałam pierwiastki, które do tej pory jeszcze nie użyłam, bo ciągle tylko niebieski, zielony i pomarańcz... teraz mam tak zrobioną tablicę, że nawet ani jednej brązowej nie zdobędę, w ogóle nie mogę się ruszyć... mimo że mam pierwiastki