tak, to nie pierwszy koń którego trenowałam co do wrodzonych to nie pamiętam, ale najwięcej miał um i pg ze wszystkich źrebaków folblutów na sprzedażach
Mam na sprzedaż na pl: OM x1 KF x1 5Ż x1 KK x1 Jeśli ktoś jest zainteresowany, to można pisać, teraz się nie orientuje w cenach, bo wróciłam po dość długiej przerwie 🙄 kaka2002
Ma ktoś poziom trudności w ujeżdżeniu ustawione na ponad 1600 i podzieliłby się ze mną? Coś kiepsko mi idzie to układanie zawodów w ośrodku.
Ja ustawiam metodą: klikam wszystko po kolei i patrzę, co ma najwyższe, to zostawiam, potem kolejny - wszystko po kolei i zostawiam to najwyższe i tak w kółko : ) Co jakiś czas trzeba przestawiać, bo jak rośnie poziom uj na serwerze, to i poziom zawodów moze być wyższy, a zostaje stały.
xxagaxx ja ogólnie mam jakiś problem z howrse... znowu kodu nie dostałam za smsa, czekam już 6 dzień :/ po raz 3 ten sam problem... lata w ufo +2, kupuję smsa ze względu na dodatkowe kupony, a sms z kodem nie przychodzi. Za 1 razem Czarownica wywalczyła z nimi (trzeba pisać po angielsku by odzyskać kupon).
Ileś wyścigów masz za free, potem płacisz za kolejne. Im dalej tym więcej. Bonusy to monety, które zakrywają otwór z najmniejszą liczbą w stawce. O ile użyjesz, rzecz jasna. Zbierasz flagi, które potem wymieniasz na nagrody.
A ja nie mam bladego pojęcia o co chodzi w tej nowej promocji 😵ile można robić tych wyścigów dziennie, ile się chce? I o co chodzi z tymi bonusami?
Event jest o tyle debilny, że klikasz go bardzo długo... Ale wygląda na to, że Owlient zrobił to specjalnie, za malutką sumę 50 000 możesz wybrać automat. 😀
Klikasz Start, wybierasz konia, a potem do mety klikasz "Uruchom". Bonus, jak Maluda wspomniała, nie pozwala Ci trafić najsłabszego rzutu (za 3). Działa tylko jeden rzut.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 16 sierpnia 2017 14:19
Coś się podziało z ośrodkami? Od kilku dni mam puste boksy, obniżyłam nawet poziom umiejętności koni do 1900 i dalej cisza 👀