Spotkała mnie bardzo dziwna sytuacja. Zgłosiła się do mnie dziewczyna, która chciała sitterować u mnie. Nie mam dużo koni, więc to nie zajmowało dużo czasu, jednak oczywiście za każdego konia za dzień liczyłam jej equus do wypłaty po pierwszym tygodniu pracy. W pierwszym dniu współpracy dostałam wiadomość, że opieka nad moimi końmi zajmuje jej 15 minut i ona chciałaby robić to charytatywnie. Nie chciałam się zgodzić, ale przekonywała mnie, że to dla niej żaden problem. Dziś dostałam wiadomość, że musi zrezygnować z gry, bardzo dziękuje za współpracę i w ramach podziękowania (za sitterowanie mi za darmo koni 😲) wystawia mi kilka koni z wysokim UM lub z wiekiem +20 na sprzedażach prywatnych za 500 equus. Jestem na howrse już ponad trzy lata i z kimś tak uprzejmym się jeszcze nie spotkałam 😀.
Ja też Proszę o Gratulacje - Vendettka, oczywiście je oddaje 😀 Dobre rady na start również przyjmę, bo grałam w tą gre może dwa lata temu jak nie więcej 👀 Więc było by mi bardzo miło :kwiatek:
Dziewczyny jak to jest z tym płaceniem sitterom? Kuponami nie mogę, bo sama jestem w nie uboga, a całkowity brak czasu, doprowadził moją grę w ruinę rankingową🙁 Muszę kogoś znaleźć i nie wiem jak się płaci 🤔
Dziewczyny, jak to szło z zawodami? Zmieniam je codziennie i jak miały poziom 30% to tak nadal mają. Strasznie mi ośrodek kuleje przez ich mały poziom.
Wchodzisz na swój profil, po czym klikasz nick znajomego. U góry przy jego avatarze jest opcja - podaruj przedmiot czy daj prezent (dokładnie nie przytoczę). Klikasz na to i pokazują się przedmioty, które masz i które możesz mu oddać.
I własnie nie mam takiej opcji aby podarować komuś prezent w tym problem 😡 Na telefonie mam, w aplikacji, lecz nie zalicza mi się jak komuś coś daje do tego wędrownego :c