AtlantykowaPanna, chyba wędrowne. ktoś już wrzucał zdjęcia tych koni, a tera na testowym są właśnie wędrowne. do wygrania koń-alga, który daje od czasu do czasu diament.
czy byłby ktoś chętny zająć się moim kontem przez 2 tygodnie? Chodzi mi o codzienne zmienianie łąk w ośrodku i zapisanie koni na zawody. Mogę zapłacić czymś z CR, np. objęciami, kamieniem.
Mam sporo CR na pl do opchnięcia za kupony: KK, KF, OM, UH i inne duperele.
A na com. mam 9 kuponów do wymiany na pl. Mam tam też na zbyciu 5-ty żywioł, UH, Muśnięcia Filotes, Nyksa, Chmurki, Różdżki płodności i też inne duperele- najchętniej za coś na PL: kupony, eq, rzeczy z CR.
Ktoś wie po jakim czasie kasują konta? 🙁 ponieważ tak ostatnio pomyślałam a pogram sobie znów, a x czasu temu w to grałam i patrze konta no nie ma, chociaż pasów nie pamiętałam, ale nick niby nie istnieje :c
Ktoś wie po jakim czasie kasują konta? 🙁 ponieważ tak ostatnio pomyślałam a pogram sobie znów, a x czasu temu w to grałam i patrze konta no nie ma, chociaż pasów nie pamiętałam, ale nick niby nie istnieje :c
Howrse nie kasuje kont. Jeśli konto nie istnieje, to musiało zostać zbanowane, co ostatnio jest plagą. Bany lecą głównie za multikonta - może logowałaś się też na jakieś inne konta przed skończeniem gry, może ktoś korzystał z Twojego konta pod Twoją nieobecność.
Sivrite o kurcze, Dziękuję za odpowiedz :kwiatek: Dałam konto młodszej znajomej, bo stwierdziłam baw się bo ja i tak nie gram... No i może poszło :P No nic zacznę sobie od nowa :P