Kochani 🙂 dawno nie grałałam i wypadłam trochę z obiegu, powiedzcie mi proszę ile teraz warte są: - 1 kupon - OM - WM - Chmurka - FK -MF -KK - konie ze słabym pg ale ze zwierzakami oczywiście w przeliczeniu na Eq (lub jeśli chodzi o konie to i w kuponach) Pozdrawiam Was i będę wdzięczna za odpowiedź 🙂
xxagaxx, ok 550, wiem, inni mają dużo więcej, ale miałam między innymi, konie trofea, poukładane w zakładkach rasami, zakładki wszystkich gatunków boskich, ogólnie miałam poukładane wszystko z sensem i przejrzyście, teraz mam bajzel na kółkach, ehh moje gapiostwo 🙁
Cierp1enie, haha, pamiętam, jakaś masakra to była 🤣 u siebie też mi się to zdarzyło parę razy, a jeszcze jak nie przedłużyłam VIPa, to nie pamiętałam, jakie udogodnienia miałam zaznaczone i też musiałam strzelać 🤣
Ja już nie pamiętam ile miałam, ale pamiętam że np boskie brakowało mi tylko 6 boskich by mieć wszystkie. Dzikusy, konie ze zwierzakami, wszystkie z maściami, ogólnie prawie całe trofea zrobione miałam. Także można sobie wyobrazić 😀
Straciłam 60 punktów (2 kliknięcia), o 10 godz. miałam 5 kliknięć, a mogłam skorzystać tylko z 3... Zgłosiłam na kontakt i zero odzewu, nawet nie raczyli ruszyć. 😤 Miałyście coś takiego? 😲
Straciłam 60 punktów (2 kliknięcia), o 10 godz. miałam 5 kliknięć, a mogłam skorzystać tylko z 3... Zgłosiłam na kontakt i zero odzewu, nawet nie raczyli ruszyć. 😤 Miałyście coś takiego? 😲
Kontakt nie pracuje w weekendy. Dostaniesz odpowiedź dopiero w poniedziałek.
U mnie 20. Pójdzie już do końca na samych klikach. Wyszło mnie to równowartość 38 kuponów. Nie cierpię eventów z dwoma boskimi, zawsze są horrendalnie drogie (co najmniej, jakby te z jednym Boskim nie były już i tak obrzydliwie drogie).
Szkoda, że nie mam kuponów, bo połasiłabym się na Ziemię, mam do niej sentyment ze starego konta. No, ale na razie chcę uzbierać 5 kuponów by zmienić nick na mój stary rosolowa