jak ja nie lubię tych śnieżek 😤 dziś z racji, że trochę chora jestem to nadrobiłam howrse, ogarnęłam wszystkie konie, zajęłam się ośrodkiem, więc w sumie siedzę od rana. Do tej pory latały mi tylko 2 kule. Inni w tym czasie mieli już 4.
jak ja nie lubię tych śnieżek 😤 dziś z racji, że trochę chora jestem to nadrobiłam howrse, ogarnęłam wszystkie konie, zajęłam się ośrodkiem, więc w sumie siedzę od rana. Do tej pory latały mi tylko 2 kule. Inni w tym czasie mieli już 4.
Bo najlepiej się logować co 2-3h, a nie siedzieć cały czas. Wtedy wyskakują, ot cała tajemnica o śnieżkach :kwiatek:
KUPIĘ KAŻDĄ ILOŚĆ RÓŻDŻKI PŁODNOŚCI. Proszę o priv tutaj, albo na howrse - ArinStreal 🙂
Dunka - ale ja właśnie tak robię, wchodzę o 8😲0, 10😲0, 12😲0 itd i złapię 2-3 max na dzień. Dziś miałam tylko jedną, a byłam na howrse o 8😲0, potem o 12😲0 i teraz o 15:50 i dopiero teraz mi latała.
ten Apophis to jest beznadziejny, mam go od 8.11 i tylko raz dostałam pieczęć, wiec nawet 1 na miesiąc mi nie przynosi :/
Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
Objęcia Morfeusza 2 000 Equus 250 x Pasza 3 x Marchewka 3 punkty dorastania Znalazłeś Skorpion, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut! Otworzyłam tylko jeden, " a bo mam diamenty a pewnie nic się nie trafi" 🤣
Dostałam bana na 30 dni i mam pytanie: czy po 30 dniach zastanę moje konto w nienaruszonym stanie, czy wszystko zostaje wraz z banem pousuwane (konie, ośrodek etc.)? 🙂
ja zdrapałam 3 runa, ale nie zdobyłam boskiego. poprzednio Szmaragdy (?) też mi się nie udało. w piniatach chyba odpuszczę, moooże dojdę do 17 żeby mieć Gipsa i koniec.