21 wiadomości, że wydarzenie choinkowe się kończy 😵
no nieźle, a ja myślałam że moje 14 to dużo 🤣 swoją drogą to też nie dostałam kodu za sms od kuponu. Napisałam dwa dni temu na kontakt i odpowiedzi brak...
no proszę, po wiadomości na wydarzeniach odpowiedź przyszła expresem 😀 Napisali, że oni nic na to nie poradzą, mam zgłaszać do Allopass, dostałam angielskiego linka, wszystko po angielsku i mam się z nimi dogadywać :/ to jakiś żart :/
Dementek - miałaś szczęśliwe kupony, już w 1 był brakujący domek, więc wystaw proszę konika na 4 kupony :kwiatek: Do Mgły brakuje mi 4 domków, ale pewnie w tych 4 kuponach ich nie będzie 😀 więc wolę nie rezygnować 😀
Gratuluję! Mi promocja nie idzie- zyskałam Nyxa, WT, jabłko vintage (w ogóle nie używam tego), fortuna Krezusa, 3 konie drum (i pewnie jeszcze 1-2 konie zdobędę) na żadną figurkę jeździecką nie udałomi się zebrać nart. Niektórych ozdób nie miałam ani razu.
Niby zyskałam ze 4 kupony na nagrodach... Gdyby udało mi się zdobyć figurkę jeździecką, to bym pewnie spróbowała powalczyć. O 1 boskiego. A tak wydałam 10 diamentów i tyle, że zdobyłam KK i już czwartego konia drum.
Promocję oceniłam na słabą 4, kiepsko oj bardzo kiepsko. Kuponu raczej nie odzyskam, po angielsku słabo piszę. Na odpowiedź, że to strona angielska uzyskałam, że mam translator i mogę się tak z nimi dogadać.
no na koniec napisali, że przepraszają za zamieszanie, ale ja od nich nie uzyskam kuponu dopóki się nie dogadam, no i też nie pomogą mi w tej sprawie bo to nie w ich zakresie. Także ostatni raz kupiłam kupon przez sms, za 10 zł mam 10 kuponów przez allegro.
Wiesz... Jak już tworzą konkretne serwery do konkretnych państw i inwestują w support w tym języku, to trochę im się nie dziwię. : P
Gdyby ktoś zaglądał na Przestrzeń Twórczą, żeby pogłosować... to te cztery prace są mojej znajomej: Klik. A ostatni to nie kto inny, jak mój Bąbelunio, więc gdybyście mogli go kliknąć, to bym była bardzo dźwięczna z Bąbelkiem. : P