[quote author=Dementek link=topic=49169.msg2626326#msg2626326 date=1481799151] [quote author=calore link=topic=49169.msg2625069#msg2625069 date=1481527370] Dementek, mam 3 kupony na pl. ile masz passów na wymianę?
Mam 10 passów na com. [/quote]
wystawiłam konia na com. wystaw za 3 kupony na pl 😉 [/quote]
Jak ja nie cierpię tych choinek, ani jednego drzewka nie zrobiłam jeszcze, tylko mam ich milion w "magazynie", a ozdób nic :/ Nart w ogóle nie mam, kupiłam jeden zestaw i też ani jednej nie było, odechciało mi się totalnie tej durnej promocji.
Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
ostrogi Ostrogi punkt dorastania 3 punkty dorastania marchewka 50 x Marchewka
za 17 kuponów nie dostałam nic sensownego do choinek i tylko uwaga - 1 narty z ozdób, gdzie do drzewka z zawieszką potrzeba 3... 3x9- 27 zawieszek do boskiego, a gdzie inne ozdoby??
Udało mi się zdobyć Mgłę (po wydaniu 400 PD i kupnie bodaj 7 zestawów), wyzwanie i to chyba koniec zdobyczy. No, może 5 żywioł dam radę, bo brakuje mi jednej kokardki. Nie podoba mi się ta promocja :/
następną promocją będą piniaty, do wygrania będzie Gips (17 piniata) i Liana (?) w 20 piniacie. można jej dawać (?) kupy 🤣 i wtedy ona zwiększa swoje umiejętności. kiedy osiągnie 1200, daje promień heliosa. należy do kolekcji koni Plant Kingdom horses - czyli chyba roślinnych
szukam kogoś, kto zdechnie mi konie na com za kupony na pl :kwiatek: