safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 01 grudnia 2016 20:26
Cierp1enie , ja się cieszę 😀 chyba jedna z niewielu promocji, gdzie nie trzeba wydawać kuponów
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 02 grudnia 2016 17:15
Hm... mnie na razie wypadła Strzała Artemidy i Lira Apolla. Nie mam pojęcia czy to losowe, czy przypisane do każdego dnia 👀 Może zależy od ilości otwartych okienek?
no ciekawa jestem czy wpadnie, bo ostatnio te losowe to słabo. Np przy ostatniej promocji same nicki nieznane dostały, patrzyłam i były to osoby, które nawet nie za bardzo grają w howrse. (nie sprawdzałam wszystkich).
ja miałam traktor i 10PD na com, a na pl fortunę krezusa i krew meduzy
pytanie mam - ustawiłam sobie w ośrodku 100% na transport żelaza przy lekcjach, a czasem samo zmienia mi się na 100% normalnych lekcji. ktoś też tak ma? 👀
ja miałam traktor i 10PD na com, a na pl fortunę krezusa i krew meduzy
pytanie mam - ustawiłam sobie w ośrodku 100% na transport żelaza przy lekcjach, a czasem samo zmienia mi się na 100% normalnych lekcji. ktoś też tak ma? 👀
Zmienia Ci się automatycznie na kasę, gdy wyczerpiesz już dzienny limit metalu. : )