Cierp jak chcesz już teraz to dam Ci auto, postarzysz sobie konie u mnie i wystawisz(albo ja Ci wystawię jak skończysz) bo też muszę teraz młodą oddelegować. Podaj nick :kwiatek:
Naprawdę dziękuję wam za pomoc! Zdobyłam swojego pierwszego boskiego konia 😅 i to jakiego fajnego. Znaczy jeszcze nie zdobyłam, brakuje mi 3 pkt, czekam na dziecko 🙂
Mam wszystko, tylko niepotrzebnie wydałam kilka kuponów... Zostało mi 6 dzieciaków. Poszło 28 kuponów. Myślę, że mogłam się zmieścić w 20. Nie liczyłam CR do robienia przekąsek.
Doszłam do progu gdzie można było wygrać MK, a w nim wygrałam Szamana. A co do nowych zmian to ciekawa jestem co myślicie o tych punktach do zdobycia kuponu? 🙂
A u mnie w 3 runie 🏇 "Znalazłeś Jadeit, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!"
Poprzednia promocja zakończona na progu z medalionem, którego nie zdobyłam. Miałam w planie wydać kupony i dojść do końca, ale byłam zajęta i zapomniałam że promocja kończy się o 14 😁
A ja uwielbiam 😍 Choć bez kuponów mega ciężko. Ale mam sentyment, bo w tej promocji zdobyłam pierwszego boskiego 😉 I fajnie, że można karty wymieniać za kasę, a nie jak kiedyś za diamenty 😵
Mój pierwszy boski wpadł z promocji na zadania, taką to ja lubię. Przeważnie każde wypełniam i nie muszę się stresować. Wymiana za diamenty? Dość kiepsko, przynajmniej u mnie. Nie mam, aż takiej ilości. Poległabym.
Ja pierwszego zdobyłam w... a, pamiętam. Zbierało się renifery na Święta i potem się je wysyłało po nagrody. Te dawne promocje miały właśnie to do siebie, że jeśli się regularnie grało i robiło wszystko, co możliwe, to wygrywało się Boskiego. Stare, piękne czasy. : ( Kolejne 15 Złotych Run pustych...
Cześć! Mam pytanie. Otóż, miałam dwumiesięcznego bana i teraz tak - wiadomości będę mogła odczytać jak zdobędę trzy punkty karmy, czy muszę czekać na czwarty?