Jak widzę kolejnego dzieciaka chcącego żelki, to mam ochotę go udusić. A jak widzę dzieciaka chcącego DWIE żelki, to mam ochotę iść pograć w coś innego. : D
Ja kończę promocję na 4909/5500, kupiłam aż dwa zestawy. Dałabym pewnie radę dociągnąć jeszcze jeden próg, bo mam dzieciory, ale nie mam słodyczy. Ciągle chcą żreć żelki i te sznurki, ileż można :P Niezła promocja, bo niewiele trzeba robić, a trochę przedmiotów wpadło.
Ma ktoś może konto na pl gdzie nie zabijał koni, konie mają 30 lat Mogę dać za ubicie 10 - 1 kupon, więcej niestety nie mam w obecnej chwili kiedy dopiero zaczęłam grać.
Jestem na progu 19 i nie mam kuponów 🙁
a może ktoś kupi 10 koni 30 letnich bez kf za 9 kuponów?
Cierp1enie jak aktualne to moge ci pomóc na koncie kuzyna, pozwolił zabijac bo on kuponów nie uzywa , jak chcesz to na " Patryk 02 " zaraz ubije i kupie od cb konia
Cierp1enie jak aktualne to moge ci pomóc na koncie kuzyna, pozwolił zabijac bo on kuponów nie uzywa , jak chcesz to na " Patryk 02 " zaraz ubije i kupie od cb konia
Widziałyście "włoski protest"? Owlinet ma ponoć zmienić politykę- zlikwidować 30 koni na kupon i wprowadzić 1k co 3 dni za regularną grę. Jej, jaką to gównoburzę wywołało 😵 Że gospodarka się załamie, że nie będzie za co bluperom płacić, że to uderza w "uczciwych" graczy którzy dzięki kombinowaniu mieli nawet po 100k miesięcznie... 🤔wirek: Wielkie oburzenie, że gra chce na siebie zarabiać 😎 Bo jak to tak- grać i PŁACIĆ za grę?! 😎 Przecież serwery i informatycy pracują na piękne oczy 😁
Cierp w ciągu godziny powinnam ubić ze 2-3 konie, napiszę Ci za ile masz konia wystawić :kwiatek: