[quote author=budyń link=topic=49169.msg2499353#msg2499353 date=1455905366] maluda, pewnie, dawaj. Zwracać tej zawrotnej sumy nie musisz 😁 [/quote] Nie trzeba już. 😁 Zrobiło się samo to co miało. 😁
Jestem w szoku, bo wykonuje każde zadanie. Ja chcę Wodnika!
Jestem w szoku, bo wykonuje każde zadanie. Ja chcę Wodnika!
nie chcę Ci psuć humoru, ale obawiam się że niestety niezależnie od tego czy wykonasz wszystkie zadania czy nie, bez kuponów szanse na wodnika są małe 🙁 jak to na howrse.
ja zbieram kupony bo chcę konia-rybę. ryba to mój znak 😉
[quote author=maluda link=topic=49169.msg2499701#msg2499701 date=1455971275] Jestem w szoku, bo wykonuje każde zadanie. Ja chcę Wodnika!
nie chcę Ci psuć humoru, ale obawiam się że niestety niezależnie od tego czy wykonasz wszystkie zadania czy nie, bez kuponów szanse na wodnika są małe 🙁 jak to na howrse.
ja zbieram kupony bo chcę konia-rybę. ryba to mój znak 😉
mogę komuś zdechnąć 7 koni na .com [/quote] Oficjalnie obwiniam Cię za chwilowe pogorszenie mojego humoru. 😁
mam pytanie może z serii laickich, ale już przestałam ogarniać. Jak mam 2 klacze, każda 100blup, każda z łzami, jedna ma 2000 um, druga 3000um, PG te same, kryjemy tym samym ogierem, to źrebak z klaczy o większych um będzie miał więcej um wrodzonych?
Pośpieszyłam się z kliknieciem o pomoc przy 3 zadaniu. xD Mogłam wczesniej zmienic specjalizację konia na west i wygrac western pleasure. 😁 A teraz baj baj ostatni puzlu i wt. 🙄
Miyako, 🙇 o jaaa dzięki, dobra kobieto 🙂 już skrobnęłam na howrse :kwiatek:
edit: przy okazji - jak dziwnie by to nie zabrzmiało - szukam znajomych. 😁 na howrse oczywiście. 😉 także byłoby fajnie jakbyście pozapraszali 😉 login: smarties (tak to od lentilek :wysmiewa🙂
Czy jest możliwośc zrobić upgrade boksu z 2** na 3***? Czy tylko można usunąć? Szkoda mi boksów 2** które mają prysznice i poidła, żeby je usunać, a próbuję podnieść prestiż ośrodka...
nie da sie zrobić upgrade'u niestety :/ kiedys mozna było, teraz sie nie da 🙄 boks musisz zniszczyć. prysznic i poidło nie przepadają, wrócą do twojego inventory.