[quote author=bajaderka-zorro link=topic=49169.msg2495732#msg2495732 date=1455312344] Na RU otworzyłam 2 RO i nic. Na COM przy drugim RO zdobyłam boskiego. Szkoda, ze na PL szczęścia nie miałam 🙁
Za rok chętnie wymienię się tym boskim- oddam komuś na COM za tego konia na PL.
chyba miałaś szczęście na PL 😉 [/quote]
Na PL nie miałam szczęścia... I na RU też... A na COM mi ten koń w sumie niepotrzebny, ale tak mi się spodobał 🙂 [s]I może za rok ktoś zechce tego konia na COM, a da mi takiego samego na PL. [/s]
edit: AAA!!! Weszłam na konto na PL, a tam niespodzianka! Mam tego boskiego! 😅 Kto tu jest razed_in_black? Jak się mogę odwdzięczyć?
[quote author=Dementek]edit: AAA!!! Weszłam na konto na PL, a tam niespodzianka! Mam tego boskiego! 😅 Kto tu jest razed_in_black? Jak się mogę odwdzięczyć? [/quote]
A ja 🙂 nie musisz się odwdzięczać, wygrałam 2 to się podzieliłam 😉
Czy ktoś może mi coś powiedzieć o koniach pociągowych? Jak je rozmnażać? Bo widzę że niewiele koni ma jakiś duży BLUP, można je kryć jakąś konkretną ilość razy?
A ja kupiłam 2 osiołki z PG 382 i 382,05. Nie robiłam zabaw, lekcji. Pokryłam w wieku 2,5 roku, a i tak potomek ma PG 381,93. Rodzicom wzrósł BLUP, mimo że nic z nimi nie robiłam. Chyba nie ogarnę, jak zwiększyć PG u kolejnych osiołków...