Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Chcą zweryfikować.
Jeszcze zapytają o numer konta i pin do karty. :P
Ble, 6 rogów zmarnowanych i nawet z CR nic dobrego nie wypadło, o tym uroczym pegaziku nie wspominając  🙄
5 rogów z diamentów i 10 z kuponów. Plus jeden mi się trafił podczas łowienia. I nic! 🤬 🍴

Edit: Jeśli chce ktoś kupić klacze jednorożców lub konie ze straconym złotym jabłkiem, pisać na howrse ApplePie
Dostałam tymczasowe hasło, gra zresetowana, wszystko od nowa... bez sensu zupełnie
aaaaa po raz pierwszy ja miałam farta i na com trafiłam pegazika w drugim rogu!! 🏇
Lover w 4tym RO 🙂
Libeerte,  no to kiepsko 🤔, no bez sensu, to tak jakbyś sama zaczynała grę od nowa. Ja trafiłam za 5 razem w bościaka ( 4 RO i diamenty)
Otworzyłam prawie 10 RO i nie znalazłam boskiego. A tak mi się spodobał  🙁
Ja znalazłam w 4 RO 😀 nie gram miesiącami, wchodzę a tu od razu boski 😀 no żyć nie umierać...

Libeerte, i nie ma możliwości żebyś odzyskała co miałaś??? Serio, Howrse się na ciebie wypina?
Howrse zawsze ma w takich sytuacjach ludzi w zadzie.  🙄
walentynka znalazłam w 2 ro.  chociaż raz miałam szczęście.
A niech was wszystkich pierun 🤣 Biednemu zawsze wiatr w oczy!
Na RU otworzyłam 2 RO i nic. Na COM przy drugim RO zdobyłam boskiego. Szkoda, ze na PL szczęścia nie miałam  🙁

Za rok chętnie wymienię się tym boskim- oddam komuś na COM za tego konia na PL.
Twierdza, ze jeśli nie dopilnowałam bezpieczeństwa mojego konta, to nie mogą nic zrobić...
Na RU otworzyłam 2 RO i nic. Na COM przy drugim RO zdobyłam boskiego. Szkoda, ze na PL szczęścia nie miałam  🙁

chyba miałaś szczęście na PL 😉
Ehh głupie howrse, rano praktycznie przewaliłam całe pieniądze posiadane tam. A teraz 5 kuponów i dwie walentynki wpadły 🙂
Twierdza, ze jeśli nie dopilnowałam bezpieczeństwa mojego konta, to nie mogą nic zrobić...

Tja nie mogą nic zrobić...  Bezsensu.  😵

[quote author=budyń link=topic=49169.msg2495631#msg2495631 date=1455302754]
A niech was wszystkich pierun 🤣 Biednemu zawsze wiatr w oczy!
[/quote] 

Sama teraz jestem biedna xD 
Oby nastepne konie były jakies sensowne.  W co wątpię.  😁
Potrzebuję gratulacje - maluda.  :kwiatek:
Ja także raz jeszcze proszę o gratulacje - wuzetka :kwiatek:
[quote author=bajaderka-zorro link=topic=49169.msg2495732#msg2495732 date=1455312344]

chyba miałaś szczęście na PL 😉
[/quote]

Na PL nie miałam szczęścia... I na RU też... A na COM mi ten koń w sumie niepotrzebny, ale tak mi się spodobał  🙂
[s]I może za rok ktoś zechce tego konia na COM, a da mi takiego samego na PL. [/s]

edit: AAA!!! Weszłam na konto na PL, a tam niespodzianka! Mam tego boskiego!  😅
Kto tu jest razed_in_black? Jak się mogę odwdzięczyć?
[quote author=Dementek]edit: AAA!!! Weszłam na konto na PL, a tam niespodzianka! Mam tego boskiego!  😅
Kto tu jest razed_in_black? Jak się mogę odwdzięczyć?
[/quote]

A ja 🙂 nie musisz się odwdzięczać, wygrałam 2 to się podzieliłam 😉
No weź przestań! Aż mi głupio... Coś z CR, czy coś do OJ (poidło, żłób, prysznic)? Czy może masz konto na COM?
Nie mam na com i serio daj spokój 😉
Dziękuję :kwiatek: Jakbyś czegoś potrzebowała, to pisz do mnie śmiało- postaram się pomóc  😀
Dobrze, będę pamiętać 🙂
Czy ktoś może mi coś powiedzieć o koniach pociągowych? Jak je rozmnażać? Bo widzę że niewiele koni ma jakiś duży BLUP, można je kryć jakąś konkretną ilość razy?
Na pewno można kryć 3 razy, można mieszać z innymi końmi. A więcej nie wiem, bo ich nie hoduję.

edit: Po 20.02. będę miała na COM możliwość ubicia koni lub wymienienia 5-6 kuponów z COM na PL.
Dementek, dzięki. Mnie zastanawia czemu nie ma koni ze 100 BLUPEM
Są, są (patrz u mnie) tylko z kryciami publicznymi jest licho bo ci co mają dobrze zrobione konie w większości kiszą się we własnym sosie.
A ja kupiłam 2 osiołki z PG 382 i 382,05. Nie robiłam zabaw, lekcji. Pokryłam w wieku 2,5 roku, a i tak potomek ma PG 381,93. Rodzicom wzrósł BLUP, mimo że nic z nimi nie robiłam.
Chyba nie ogarnę, jak zwiększyć PG u kolejnych osiołków...
Pierwszy raz zależało mi na znalezieniu boskiego i kiszka :P Zamiast tego, spłukałam się praktycznie ze wszystkiego 😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się