A ja jestem szczęśliwa, bo wreszcie udało mi się dostać z maścią do złotego jabłka! Tyle prób. Jak ktoś się skusi na niego to zapraszam. Na pewno będzie ładnie wyglądać na ciemnym tle. Head full of dreams~
jak mnie wkurza, kiedy ludzie usuwają boksy, do których dopiero co kwaterowałam konie :/ ciągle mi się to zdarza.
To nie usuwają ludzie tylko automat. W tych najtańszych ośrodkach ludzie głownie nie naprawiają boksów i te boksy się same niszczą przez to. Ja też pełno koni mam przez to bez boksów
Kaprioleczka, postaram się pokryć klacz 1.02, może uda mi się załapać na przywilej Izydy i będą ze 3 źrebaki, to jeden na pewno będzie twój 😉
😍 😅 :kwiatek: byłoby super, bo jak się nie staram to zawsze jednak jestem BARDZO w tyle za wszystkimi tymi arabami :/ raz byłam blisko by wyrównać, ale akurat Kaprioli się pogorszyło, więc kto by tam pilnował w takiej chwili gry i znowu spadłam 👀
Zazwyczaj wystawiam po 20 000 i schodzą, ale jak sypniesz mniej to też się nic nie stanie. Ja tego nie potrzebuję. Jakby ktoś miał Łzę to tego mi trzeba!
Zazwyczaj wystawiam po 20 000 i schodzą, ale jak sypniesz mniej to też się nic nie stanie. Ja tego nie potrzebuję. Jakby ktoś miał Łzę to tego mi trzeba!
biorę dwie, cena mi pasuje 😀
calore nie mam już konta na com :/ nie logowałam się od dawna i chyba je usunęli. 👀 założyłam nowe konto na com i za 10 dni podeśle KK :3
[quote author=maluda link=topic=49169.msg2488754#msg2488754 date=1454182890] Zazwyczaj wystawiam po 20 000 i schodzą, ale jak sypniesz mniej to też się nic nie stanie. Ja tego nie potrzebuję. Jakby ktoś miał Łzę to tego mi trzeba!
biorę dwie, cena mi pasuje 😀
calore nie mam już konta na com :/ nie logowałam się od dawna i chyba je usunęli. 👀 założyłam nowe konto na com i za 10 dni podeśle KK :3 [/quote] Jaki masz nick?
[quote author=budyń link=topic=49169.msg2489371#msg2489371 date=1454315909] Ej, ale chamstwo - wybrałam na początku promocji konia, który daje 5 kroków/godz. Dzisiaj wchodzę, a tam zmienione na 4 kroki :/ [/quote] dziwne u mnie dalej +5/godz ale na .com
Słuchajcie, nie wyświetlają mi się żadne(!) zawody z rozetami, nawet u Boskich! To normalne? 🤔 Kiedyś było ich dużo, a teraz jak trafię jedne czy dwa raz na tydzień to jest dobrze 🤔