Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

A ja jestem szczęśliwa, bo wreszcie udało mi się dostać z maścią do złotego jabłka! Tyle prób.
Jak ktoś się skusi na niego to zapraszam. Na pewno będzie ładnie wyglądać na ciemnym tle.
Head full of dreams~

Dasz link do tej maści?
calore- Z kuponami chyba się rozliczyłyśmy, ale mogę dać Ci 2x HoP za 2 kupony na pl.

kurczę, hopy są mi kompletnie niepotrzebne ostatnio. jakbyś miała passy to się odezwij.

jak mnie wkurza, kiedy ludzie usuwają boksy, do których dopiero co kwaterowałam konie :/ ciągle mi się to zdarza.

Kaprioleczka, postaram się pokryć klacz 1.02, może uda mi się załapać na przywilej Izydy i będą ze 3 źrebaki, to jeden na pewno będzie twój 😉
calore- na razie nie będę miała passów. Dopiero za miesiąc.

Machnęłam się przy dawaniu ZJ- wykorzystałam kupon, zamiast wziąć z zapasów  🤬

jak mnie wkurza, kiedy ludzie usuwają boksy, do których dopiero co kwaterowałam konie :/ ciągle mi się to zdarza.

To nie usuwają ludzie tylko automat. W tych najtańszych ośrodkach ludzie głownie nie naprawiają boksów i te boksy się same niszczą przez to.
Ja też pełno koni mam przez to bez boksów
Help ! Złote Jabłko pilnie poszukiwane  🏇

Kaprioleczka, postaram się pokryć klacz 1.02, może uda mi się załapać na przywilej Izydy i będą ze 3 źrebaki, to jeden na pewno będzie twój 😉

😍 😅 :kwiatek: byłoby super, bo jak się nie staram to zawsze jednak jestem BARDZO w tyle za wszystkimi tymi arabami :/ raz byłam blisko by wyrównać, ale akurat Kaprioli się pogorszyło, więc kto by tam pilnował w takiej chwili gry i znowu spadłam  👀
wabankowa, a to nie widziałam. ale i tak wkurza 😁

Kaprioleczka, spoko, ja tam lubię na howrse pomagać 😉 mogę ci jakąś wyprawkę dla niego podrzucić też jak chcesz, np. zestaw harmonii i posejdona

narysowałam sobie na kartce drogę do Thotha w czwartym labiryncie. potrzebuje ktoś? mogę zrobić też w paincie

i wymienię 3 kupony na 3 passy 😉
calore - mam 3 passy  😉
Machowa, ok, wystaw konia na pl 😉 zaraz wystawię na com
Ktoś chce orchidee?
Ktoś chce orchidee?

w jakiej cenie? ^^
Zazwyczaj wystawiam po 20 000 i schodzą, ale jak sypniesz mniej to też się nic nie stanie. Ja tego nie potrzebuję.
Jakby ktoś miał Łzę to tego mi trzeba!
Miyako, wystawiłam ci dwie. nie musisz nic oddawać, chyba że masz coś na com zbędnego 😉
Zazwyczaj wystawiam po 20 000 i schodzą, ale jak sypniesz mniej to też się nic nie stanie. Ja tego nie potrzebuję.

biorę dwie, cena mi pasuje 😀

calore nie mam już konta na com :/ nie logowałam się od dawna i chyba je usunęli.  👀
założyłam nowe konto na com i za 10 dni podeśle KK :3
Miyako, oki, kk się na pewno przyda. dzięki 🙂
również dziękuję ^^
kupię kupony za equus!!! to pilne  🙁

Kaprioleczka, spoko, ja tam lubię na howrse pomagać 😉 mogę ci jakąś wyprawkę dla niego podrzucić też jak chcesz, np. zestaw harmonii i posejdona

:kwiatek: :kwiatek: byłabym wdzięczna baaaaaaarrrrdzo  :kwiatek:
[quote author=maluda link=topic=49169.msg2488754#msg2488754 date=1454182890]

biorę dwie, cena mi pasuje 😀

calore nie mam już konta na com :/ nie logowałam się od dawna i chyba je usunęli.  👀
założyłam nowe konto na com i za 10 dni podeśle KK :3
[/quote]
Jaki masz nick?
MiyakoKuchiki  :kwiatek:
Ej, ale chamstwo - wybrałam na początku promocji konia, który daje 5 kroków/godz. Dzisiaj wchodzę, a tam zmienione na 4 kroki :/
Kaprioleczka, zajrzyj na sprzedaże i wymiany 😉

Poszło. Jedna, więcej nie mam.
Chętnie bym kupiła OM tylko nie wiem czy mnie stać 😉 Ile equus najczęściej kosztują?
[quote author=Miyako link=topic=49169.msg2489215#msg2489215 date=1454273807]

Poszło. Jedna, więcej nie mam.
[/quote]

wystaw jeszcze konia 😀
[quote author=budyń link=topic=49169.msg2489371#msg2489371 date=1454315909]
Ej, ale chamstwo - wybrałam na początku promocji konia, który daje 5 kroków/godz. Dzisiaj wchodzę, a tam zmienione na 4 kroki :/
[/quote]
dziwne u mnie dalej +5/godz ale na .com
[s] Pilnie szukam kogoś do przerzucenia 3 przedmiotów  :kwiatek: Może ktoś z kontem Pegaza by pomógł? :kwiatek:[/s] nieaktualne 😉

Ale chętnie kupię OM  :kwiatek:
CzarownicaSa- eq czy kupony? Za kupony mogę sprzedać.
Kuponów nie mam 🙁

Słuchajcie, nie wyświetlają mi się żadne(!) zawody z rozetami, nawet u Boskich! To normalne? 🤔 Kiedyś było ich dużo, a teraz jak trafię jedne czy dwa raz na tydzień to jest dobrze 🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się