Który z boskich koni, dostępnych w promocji, najbardziej się opłaca (oprócz Baliosa, na którego nie mam szans)?
Na razie mogę mieć Snow lub Zimę i nie wiem, czy opłaca mi się otwierać RO, czy odpuścić.
Jeśli nie jesteś z miesiąca strzelca, nie warto (nie wiem jak jest w przypadku zmiany daty urodzenia). Mróz nie daje nic, oprócz Śnieżka więc jeśli zbierasz boskie to masz 2in1. U obu zmieniają się umiejętności codziennie (ja na takich boskich sporo zarabiam). Snow nie daje TOTALNIE nic. Do tego ma kiepskie umiejętności. Zima w czasie zimy daje 5 000 codziennie więc też jest zarobek. Z tych dwóch (Snow i Zima) brała bym Zimę
Ja wydałam 95 kuponów. Ale z CR zdobyłam: 2x KK 3x ZHe 1x UH 2x FK 2x WT 1x RO 3x 5ty żywioł 1x ZN Do tego Snow i Balios (Zimy i Mróz nie chciałam bo mam). Jakbym wcześniej pomyślała to zamiast CR zbierała bym na strzelca ale trudno. Jutro jeszcze może wpadnie RO (jak starczy ozdób) a jak nie to resztę wykorzystam na te drobnostki typu piramidki pasze etc bo tych drzewek nie ubierałam tylko specjalnie na koniec promki trzymam
Ja też 😀 w sumie nie wiem skąd tyle miałam tego 😀 jak zaczęłam promkę mając 59 na koncie 😀 no ale cóż. Nie powiem kto mi tyłek ratował pożyczając RO i kupony :kwiatek:
Mnie też brakuje po jednej zawieszce na trzech choinkach. No trudno. I tak jestem w miarę zadowolona. Udało mi się zdobyć kilka fajnych przedmiotów niewielkim kosztem🙂 Kiedy następna promocja? 😉
Mam jeszcze snow 🙂 szkoda że nie tego pegaza no ale trudno. Z ozdób jeszcze bym parę choinek ubrała tylko nie mam których. Ubije konie na kupon. Sprzedam UH (5 sztuk)
Miyako dzięki już na blogu wyczytałam 🙂 swoją drogą fajnie by było ieć któregoś, ale wydaje mi się że to już troche przesada, za duzo wymyslają tych bosich z prezentami, ;/ coraz mniej mi sie ta gra podoba ;/
ChemiK niestety wycyckałam się z kuponów na tej promocji 🙁 Ale dzięki :kwiatek:
Łooohoho, pierwszy raz w swojej wieloletniej howrsowej karierze zbliżam się do posiadania magicznej liczby equus w kwocie szalonych 3mln 😁 Muszę tylko sprzedać konia za 700tys 🤣
Lepiej kupić źrebaka, który ma większe PG a trochę mniejsze UM czy takiego, który ma odwrotnie? 🤔
Zależy. Hodować opłaca się czyste, ale jeśli robisz konia z wysokimi UM to krzyżówki tez się sprzedają. W niektórych zawodach krzyżówki radzą sobie lepiej niż konie czystej krwi 😉 Prześledź sobie wyniki GP, tam zobaczysz jakie rasy warto robić pod umiejętności.