calore- Dzięki! Wyszło, że pomyliłam konta- na COM akurat mam tylko kilka RO, ZN i duperele 😉 Jeszcze na PL szukam osób skupujących ogólnie rzeczy z CR. Widziałam, że za 2 OM można dostać 2-3 kupony. Poszukam jeszcze osób skupujących inne rzeczy w dobrych cenach- potrzebuję kuponów 🙂
Może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć, jak najlepiej rozegrać tą promocję z drzewkami? Bo czuję się jak dziecko we mgle i wysylam gdzie popadnie na oślep. 🤣
Może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć, jak najlepiej rozegrać tą promocję z drzewkami? Bo czuję się jak dziecko we mgle i wysylam gdzie popadnie na oślep. 🤣
Ja na razie wysyłam na te najkrótsze, żeby sobie dostęp do boskich odblokować. Jak będę miała tak z 12-13 to już na dłuższe zacznę bo jestem ciekawa ile tamte trwają 😀 I na koniec po boskie, mam zamiar dwa zdobyć, ale czy się uda - zobaczymy 😉
a ja mam gdzieś te boskie i walcze tylko o cr z tego najtrudniejszego lasu :P nie potrzebuje ktoś kupić dobrych holsztynów ?? mam nadmiar ogierów i klaczy z pg 2266 i więcej, i sprzedaje od 20 tys w góre i chętnych nie ma , a na sprzedazach najtansze po 65 000 i tamte idą a moje nie 🙁 nie rozumiem 🙁
potrzebuje jednorazowo jakby się ktoś nudził osoby która dobrze blupuje 🙂 kilka ogierów mam nie wyblupwanych do konca, nie zaleyz mi na 100, wystarczy 70 % , zależy mi, na moim koncie, przez współdzielenie , czasami mam po 200 lub więcej PD zapłace equus albo CR prosze , jak coś to na karla158 prosze pisać 🙂 wyjasnie co i jak
mi się trafiło wyzwanie tytanow ale nie jestem w stanie tego ubrać. na razie ubrałam jedno drzewko (to na fodder) i tyle, czarno widzę tą promocję choć fajna 😅
calore, od umiejętności konia chyba. Im więcej, tym krótszy czas. Sprawdzałam sobie i nie ma jakichś znacznych różnic, godzinę-dwie krócej te moje najlepsze były.
Ja wysłałam te swoje najlepsze boskie z 7000 i koło 5000 um i dwa jakieś najgorsze zwykłe koniki z 200 um i różnica była właśnie jakaś żenująca, ze 2 godziny... 😁
Siedziały nad tym dziewczyny z mojej drużyny z paroma innymi osobami 🙂
Jakie konie najlepiej wysyłać?
UM i PG nie mają znaczenia.
Najważniejsze znaczenie ma kolejność - najpierw perszeron, potem osioł. Perszeron musi być ośmiolatkiem, jasnosiwy. Osioł musi być pięciolatkiem, kary.
Wpływają cztery czynniki na długość przejażdżek: 1) Rodzaj (pociągowy, osioł, inne) 2) Rasa 3) Wiek 4) Maść [Ważne! Za złą maść dodaje dodatkowych minut]
Idealne i najkrótsze czasy wypraw: Pobliski Zagajnik - 6h Długa Wyprawa - 14h Zaczarowany Gaj - 1 dzień Boskie Ostępy - dwa dni
Kary za złe maści Czarny perszeron, 8l + czarny osioł 5l = 6h 18min Jasnoszary perszeron 8l + biały osioł 5l = 6h 18min Każdy miesiąc powyżej, poniżej - dodaje kolejne minuty. Nie, średnia nie pomaga. Jeżeli osioł będzie ośmiolatkiem, a perszeron pięciolatkiem - kara również zostanie naliczona.