Zdobyłam tego Zaldiego. Upociłam się, bo musiałam ubić parę koni, wystawiłam jakiś cr na wymianach za ro, ale na szczęście zauważyłam, że mam wagę temidy i druga doszła z piniaty, także udało się. Później przydał się ten koń, którego kupiłam za kupon, bo miał dobre um, to go wyszkoliłam i nadał się do przemiany w legendarnego. Szkoda mi tylko wydania koło setki pd i jakichś 26 ro, no ale mam nadzieję, że się powoli zwróci w diamentach. No i najgorsze teraz, bo tak się dziś wkręciłam w to howrse, że po zakończeniu promocji nudzę się jak mops na kanapie i coś bym poklikała 😁
budyń ja zbieram kupony na kolejną promkę i te nowe maści w stylu Pieczęci Apokalipsy 🙂 Piniaty sobie całkowicie odpuściłam.
Nawet nie byłam świadoma, że sprzedając CR w każdym tygodniu i jakieś pojedyncze konie można zarobić w 20 dni 41 kuponów 😍 Co to będzie jak się będę starać 😅 W ogóle mnie nie ciągnie do Runa, gorzej z Wyzwaniami...
Kaprioleczka, sprzedawać przedmioty z Black Market i sprzedawać jakieś bardziej wartościowe konie 🙂 nie wiem jak jest ze sprzedawaniem przedmiotów na com, bo tu więcej osób na pl gra 😉
Skorpion należy do kolekcji koni astrologicznych, oferuje 5ty zywiol raz do roku w twoje urodziny, o ile logowales sie dzien wczesniej. Jeśli zdobędziesz 12 koni zodiakalnych, otrzymasz wężownika.
eh, i tak nie zdobędę tego konia przed urodzinami w tym roku, więc do kitu z tym żywiołem. chyba, że przestawię sobie datę urodzenia za wczasu 😁 czyli że wszystkie konie będą dawać prezenty naraz w jeden dzień? optymistyczne założenie, że nowi gracze tyle wytrzymają na howrse, żeby sobie prezenty liczyć w latach 😁
eh, i tak nie zdobędę tego konia przed urodzinami w tym roku, więc do kitu z tym żywiołem. chyba, że przestawię sobie datę urodzenia za wczasu 😁 czyli że wszystkie konie będą dawać prezenty naraz w jeden dzień? optymistyczne założenie, że nowi gracze tyle wytrzymają na howrse, żeby sobie prezenty liczyć w latach 😁
chyba tak xD zrobią psikusa i konie będą dawać prezenty tylko zgodne z zodiakiem. 😁
gdzie mogę sprawdzić kiedy ubijałam konie? Kiedyś było coś takiego jak historia moich kuponów? Czy jakoś tak, i można było sobie sprawdzić kiedy był ostatni kupon za ubitego konia.