Cierp1enie - serio tak uważasz? 😲 Mam 0 prezentów Chochlika i jeszcze jakieś 5 kuponów do wydania ... Chociaż nawet jakby wyszło 23 kupony to i tak dużo jak na 2 bezużyteczne konie+Grani. 👀
Cierp1enie - serio tak uważasz? 😲 Mam 0 prezentów Chochlika i jeszcze jakieś 5 kuponów do wydania ... Chociaż nawet jakby wyszło 23 kupony to i tak dużo jak na 2 bezużyteczne konie+Grani. 👀
z tego co widziałam po znajomych na howrse, każdy kto dochodził na 5 plansze miał z 40 kuponów wydanych ja też ok 40 miałam jak na 5 weszłam.
czarownica - 76 wydałam hiehiehie ale zaraz odrobię straty 🙂
Ja zawsze podziwiałam tych co się potrafią dorobić, wcześniej byłam w prestiżowych hodowlach a i tak kuponów nie miałam bo co zarobiłam to na OM wydawałam -.-
Heh, moj najwiekszy zysk byl ostatnio- wpakowalam w konia pol cr i sprzedalam go za 6 kuponow... zlus konia z pieczecia apokalipsy za 2 🙄 ale dla mnie bezwartosciowy. Tylko kupony juz poszly... 2 na zrebaka i reszna ta plansze. Ech... Ale co poradzic, jak ktos zdolny to sobie radzi, jak nie to bieduje jak ja(zebralam po 1000 dniach grania 1ml eq i sciubie je straszliwie :hihi🙂 😉
Sprzedam/wymienię, najlepiej z COM na PL, ale rozważę też sprzedaż na COM za kupony/eq:
Philotes' Stroke x 9 Morpheus' Arms x 8 Piece of Cloud x 3 Horn of Plenty x 1
Artemis' Arrow x 5 Fertility Wand x 4 Zeus' Lightning Bolt x 4 Hestia's Gift x 2
Helios' Ray x 10 Medusa's Blood x 3 Apollo's Lyre x 2
Pandora's Box x 15 Water of Youth x 1 Black Orchid x 8 Poseidon's Pack x 6 Croesus' Fortune x 6 Achilles' Heel x 4 Bonus Pack x 2 Ploutos' Parchment x 1 Hypnos' Blanket x 1
Poza tym mam 2 passy na COM do wymiany na 2 kupony na PL.