Kto ma punkty tania w UFO? :kwiatek:
dokładnie, Grani u mnie to klacz będę miała 11 Granich brakuje tylko jednego i komplet i dodatkowy boski
No to tym bardziej musze się spiąć i zdobyć Grani 😀
Ja w końcu mam klikanie co 4 godziny 🙂 Poszło 17 zestawów, mam 2 klucze na 4 planszy
Ja jestem dopiero na 2 planszy... :/ Kurde, nigdy nie mam szczęścia w tych promocjach :/
Ja pewnie też bym była jeszcze o wiele bliżej gdyby nie TheWunia :kwiatek:
ja dopiero weszłam na 3 planszę więc byłabym tam gdyby nie zestawy.
No ja otworzyłam już 6 zestawów... może przy dobrych wiatrach otworzę jeszcze 20, ale tylko jeśli wycyckam się całkowicie z pd i equs :/ TheWunia dalabys rade poszukac na moim koncie pd w Ufo? :kwiatek: zabrali mi kompa... 🙁
Już idę na poszukiwania 😉
Dziękuję! Jutro Ci coś podrzucę :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ubiję 10 koni na kupon za 2 kupony!
Dziewczyny kupię różdżki płodności ! Za dwie płacę 1 kupon 🙂
czarownicasa kiedy ostatnio zebrałaś UFO ? Bo nic mi nie lata ciągle 🙁
Jakieś pół godziny temu? Złapałam mieszankę i uzdę dziś... :/
wabankowa, mogę Ci sprzedać nawet więcej jak będzie miał kto przerzucić 😉 Dzisiaj wystawię dwie i jutro też dwie 😉 konia wystawię od razu za 2, ok? :kwiatek:
Libeerte spoko 😉 może się znajdzie ktoś kto będzie mógł przerzucić bo jest chyba limit do jednej osoby raz na tydzień nie ? Nick wabankowa jak zawsze 😉
Jak to jest z tymi zadaniami- muszę stać a tym polu aż je zrobię? Czy mogę na razie iść dalej, a zadanie będzie czekać? 🤔
Nie, nie będziesz już mogła wykonać zadania.
Kurde, lipa. Nie mogę złapać tego pd... 😵
Szukam również kogoś, kto da radę mi kliknąć przed 8 i o 8 🙂 A najlepiej koogoś, kto da radę przez cały 🤣
A co do zadań, to ono przepada? Bo też PD szukam i jak na złość nic ... I nie wiem czy jak pójdę dalej to znowu będzie to zadanie czy inne ?
wabankowa, kurcze, nie mam już wymian 😡 wystawię jutro rano dwie, a jak ktoś będzie miał wymiany to też podrzuce ile się da 😉
A no tak bo dzisiaj niedziela 🤣 Spoko 😉
Dunkaa skoro już mam twoje współdzielenie to ci bede klikać 😉
wabankowa to ja sprawdzę co się da zrobić 😉
18 kupsów wydanych- weszłam na piątą planszę 😵
Nie wiem czy nie olać tego zadania i nie iść dalej... :/ Jak myślicie? Już godzinę łażę i szukam...
a jak mozna zrobic ufo na stronie? bo ja moge cos takiego zrobic, tylko nie mam zadnego vipa czy cos i nie wiem czy się da 🤔
czarownica Sa ja tak samo, juz znam na pamiec wszytskich graczy z początku rankingu, imiona twoich koni i opisy przedmiotów. I nic, kompletnie