Ja właśnie nie chce polarowej kurtki, tylko jakąś przejściówkę http://www.gnl.pl/kurtka-busse-cassy-p-9220.html w tym rodzaju, ofc nie końską (za duży koszt). Może się rozejrzę po GoSporcie, jeśli nic konkretnego w tym miesiącu nie zaoferują w marketach. Bo w sumie potrzebuję ,,na już''.
w realu na pewno są takie kurtki jak z linku. przynajmniej podobne. a jak nie to pewnie w Decu coś się znajdzie, a ostatecznie możesz wziąć zwykłą starą kurtką "cywilną" jeśli masz w takim stylu 🙂
W Deca Okęcie krótkie termobuty Dafna Rambo czarne z 139 przecenione na 49zł.
Ja mam takie. Zimą jak jeździłam, to mi palce strasznie zmarzły w nich. A jak trener zobaczył mnie w nich na koniu, zabronił mi w nich następnym razem jeździć :P
Bylam dzisiaj w deca. Oglądałam te buty i powiem szczerze, że nic ciekawego. Nie wyglądają jak termo buty - moim zdaniem są to zwykłe buty ze sztucznego tworzywa, tyle tylko, że z futerkiem w środku (niby ocieplenie). Stwierdziłam, że wolę dołożyć i na zimę kupić coś, w czym naprawdę nie zamarznę 🙂
Bylam dzisiaj w deca. Oglądałam te buty i powiem szczerze, że nic ciekawego. Nie wyglądają jak termo buty - moim zdaniem są to zwykłe buty ze sztucznego tworzywa, tyle tylko, że z futerkiem w środku (niby ocieplenie). Stwierdziłam, że wolę dołożyć i na zimę kupić coś, w czym naprawdę nie zamarznę 🙂
A to i dobrze, że nie było rozmiaru mojego, przynajmniej nie kusi.
Coraz mocniej mnie kręcą ESy. 😍
Planuję kupić jak odłożę kasę. Ale chcę coś maksymalnie ciepłego.
Biedronkowe kamizelki wymacane. Bardzo fajne, śliski materiał na wierzchu, wewnątrz polar. Grube i puszuste. Ta, którą "macałam" nie miała odpinanego kaptura, nie wiem jak reszta. Jednak za taką cenę się nie zdecydowałam 🙂
LatentPony, a jak twoim zdaniem wyglądają krótkie termobuty? Kurcze nigdy nie słyszałam, żeby akurat im ktoś zarzucił, że nie są ciepłe. Ale sama nie próbowałam, więc może...
a ja dostałam gazetkę z REALA i tam są różne kurtki. ktoś tu chyba szukał. kamizelkę też widziałam za 19,99. no i różne rękawiczki, takie zwykłe, wełniane (czy coś, nie znam się :icon_redface🙂. do tego jest jakaś akcja, że dostaje się kasę w bonach, więc można na dwa razy kupować - drugi raz za free 🙂