Forum towarzyskie »

X Factor

wczorajszy wynik IMO bardzo niesprawiedliwy  🙁 szkoda, że Kuba wywalił lepszą tylko po to, żeby nie zagrażała jego podopiecznemu. Dawid jak zwykle bardzo mi sie podobał  😉 😉

edit. drugi występ The Chance mi się podobał ale tak czy inaczej wolałam Ewelinę
Jestem bardzo zawiedziona werdyktem... według mnie odpadła osoba, która powinna ten program wygrać.
Ale nie wydaje mi się, że Kuba zrobił to żeby chronić Marcina.
Przecież było wiadomo, że Kuba tak zrobi, pamiętam jak w pierwszej edycji wywalił IMO świetne Dziewczyny i zostawił kogoś dużo słabszego (p. Małgosię?), żeby jego ludzie nie mieli konkurencji  :/ Jako osoba Ewelina mi nie przypasowała, ale śpiewa genialnie, a The Chance i tak nie ma żadnych szans na wygraną.
aaaa Dawid! super!  💃 💃 💃 💃 💃 💃
Ja sie cieszę, że Ewelina odpadła w zeszłym tygodniu. Dla mnie finałowa 3 jest super, kto nie wygra, to i tak będę zadowolona 🙂
bardzo mi sie podobały wszystkie wyklonania! the chance super! w tamtym tygodniu żałowałam ze odpadła Ewelina ale mimo wszystko wokalnie chyba najlepszy odcinek  🙂 az miło bylo sluchac
słuchałam przed programem Dawida wykonania Adele i dla mnie lepsze niż oryginały no i cieszę się bardzo, że on wygrał 🙂
Mi było obojętnie czy wygra Dawid czy Marcin oboje są świetni ; )
Denerwuje mnie tylko w takich programach to że 2gie miejsce jest totalnie olewane. Ok rozumiem że najważniejszy jest zwycięzca , ale Marcin zszedł ze sceny w ciągu kilku sekund  , nawet nie jestem pewna czy ktoś mu pogratulował. No i jeśli ktoś dokładnie nie słuchał nawet sie nie dowiedział że wygrał 50 tys złotych ! Moim zdaniem on też powinien mieć wręczony czek przed kamerami , potem dopiero zejść żeby sie można było zająć zwycięzcą. Drugie miejsce to ogromny sukces ! A w każdym tego typu programie nikt nie zwraca uwagi na innych finalistów.
Mi było obojętnie czy wygra Dawid czy Marcin oboje są świetni ; )

chyba obaj...  😉
A widzieliście jak prowadzący się zadławił tym spadającym kawałkiem?? Mówi " oto finaliści X factor" i nagle zaczął kaszleć i kamera z niego zeszła, a potem pokazali a on kaszlał obok 😀
mnie powalił jego angielski  😵 😵
Dla fanów Podsiadły

Czyżby romans?  🤣
Czyżby tylko Lisowska się wybiła? Słychać ją w radiu, widać w programach muzycznych.

Jak podobał się Wam pierwszy odcinek nowej serii?
Jak dla mnie super. W końcu nie pokazywali ośmieszających się ludzi, tylko fajnie śpiewających 😉. Ja jestem pod wrażeniem małżeństwa Hyżych, szczególnie po ich dzisiejszym występie w "Dzień dobry TVN". Bardzo fajnie zaśpiewali Beneath your beautiful 😉
rtk, można to gdzies zobaczyc? 🙂
Też mi się bardzo podobali, oboje świetni. 😀
A Kołobrzeg jaki dumny. 🙂
I tak rozwaliła mnie Tatiana, oczywiście musiała udowodnić, że potrafi zaśpiewać "Skyfall"  😂  (dla tych, którzy nie widzieli http://pudelek.wrzuta.pl/film/77RE3jlrZC7/tatiana_okupnik_skyfall ) trochę żenada jak dla mnie. Za to to małżeństwo (?), które było dzisiaj w DDTVN rewelacja  😜
Co do Tatiany.... Mi się w ogóle nie podobało jak ona to śpiewała  😂
Dobra, nowa edycja, trójki wybrane. Zupełnie się nie zgadzam z tym co zrobiła Tatiana, wyrzuciłabym Girls on Fire i wzięła tamtą czwórkę... Ajszę i Asteję też, a wzięła te siostry, które dla mnie były genialne! Nie do końca się też zgadzam z Czesławem, nie wiem czemu blondyna wyrzucił a zostawił tego Grzegorza. Z Wojewódzkim nie zgadzam się o tyle, że zamiast gościa wzięłabym tę dziewczynę, która była w jednej z poprzedniej edycji, 30 kg temu i tym razem przyszła już chuda. Dziewczyna śpiewająca Beyonce - cudo!
ja obejrzałam tylko odcinek 7, bo Nosowska, ale widzę że niewiele tracę nie śledząc regularnie. nikt mnie jakoś nie porwał 😉
malzenstwo rewelacyjne, absolutnie swietni ludzie, muzykalni, baaardzo zdolni. oboje znakomici, ale gdyby ktos kazal mi wybierac, to postawilabym na niego. i filip! zalezalo mi najbardziej na tej trojce.
Z Wojewódzkim nie zgadzam się o tyle, że zamiast gościa wzięłabym tę dziewczynę, która była w jednej z poprzedniej edycji, 30 kg temu i tym razem przyszła już chuda. Dziewczyna śpiewająca Beyonce - cudo!

Beyonce śpiewała chyba Klaudia Gawor, którą Kuba przecież wziął, no i ona była w Mam Talent, ale wcale nie gruba 🤣 czy mówisz o kimś innym? Nie za bardzo kojarzę 😁
Szkoda mi Diany - śpiewała cudnie, ale widać osoba otyła nie pasuje do programu. Zresztą Kuba jej nie lubił od początku to i poleciała. Ogólnie mam wrażenie, że poziom wysoki (nie znam się na muzyce za bardzo, ale mi się podoba zwyczajnie). Hyży fajni, dobrzy są, dobrze się prezentują, lubię 🙂 Wojciech Ezzat też na plus, choć obawiam się, że przez repertuar może wylecieć, bo mocnych, rockowych utworach go jakoś nie widzę. Filip w 'domu jurorskim' zaliczył wpadkę, ale jest bardzo ciekawą osobą, więc mu mocno kibicuję, może się uda go wyszkolić 😉 No i The Voices bardzo pozytywnie, choć to zupełnie inna kategoria jak dla mnie.
Nie mam faworyta, za duży wybór 😀

(poprzednich edycji nie oglądałam, nie mam żadnego porównania)
Mania, mówię o tej, której właśnie Kuba nie wziął. I nie chodzi mi o Diane, te drugą. Była wcześniej w XFactorze, przeszła do kolejnego etapu, ale nie pamiętam co dalej... No i wtedy miała nadwage, schudla i przyszła ponownie.
malzenstwo rewelacyjne, absolutnie swietni ludzie, muzykalni, baaardzo zdolni. oboje znakomici, ale gdyby ktos kazal mi wybierac, to postawilabym na niego. i filip! zalezalo mi najbardziej na tej trojce.

Mi tak samo! Obstawiam, że Hyży (on) wygra!
magda, Ezzat kiedyś śpiewał w rockowym (może nie jakimś mocnym) zespole - Killing Silence, da radę 🙂

No to szacun, wszechstronny gość. Z występów w xfactorze póki co sprawia wrażenie idealnego pod repertuar poezji śpiewanej i ballad.
Facella, chodzi ci o Martę Ławską? Też niezła. Bitelsi w jej wykonaniu - zupełnie inaczej, ciekawie 🙂
magda, pewnie tak, nie pamiętam jak ma na imię.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się