Forum konie »

Samokrytyka :)

Moze malo efektowny blad, ale przegladam stare zdjecia i na wszystkich skokach z tego treningu mam odstawiona lydke.  😵

cieciorka, to Magia na pierwszym zdjęciu?

Odpowiem za Kasie, to Magia 🙂
Asior , łydke to ty masz raczej przystawioną , a odstawione raczej palce 😀
asior nie przesadazjmy, bo niedługo błędzy na kazdym zdjęciu można znaleźść. 😉
m.indira - mam odstawiona lydke jak dla mnie, bo nie mam przylozonej jej na "plasko"  😉
Przynajmniej kobyla sie stara za mnie i sklada nogi normalnie  😁
Witam wszystkich, jestem Quanta, mam 12cie lat. Jak będę duża, to chciałabym jeździć ujeżdżanie.

Jeśli się nie uda, to spróbujemy wyścigów wokół trzech beczek (przyspieszenie mamy naprawdę niezłe, i jeszcze to przekoszenie na zakrętach, normalnie wrodzony talent).
Hej Quanta,
też mam 12 lat ichciałabym Cię lepiej poznać.  😁

Zostać przy szmatoholiźmie.  😉
Witam wszystkim, jestem Quanta, mam 12cie lat. Jak będę duża, to chciałabym jeździć ujeżdżanie.

Teraz wszyscy powinni odpowiedzieć: Cześć Quanta!
Ja też mam 12 lat i chciałabym ujeżdżać konie tak jak Ty, albo treningować woltażerkę.
Dokładnie miałam to samo napisać!  🤣

Czeeeść Quanta!  🤣
Ja mam 13 lat i już jeżdżę ujeżdżanie, ale fotki wstawię wieczorem, jak zgram ze swojego fotobloga o moim koffanym MiSiAcZkU.
Jest super, jest kasztanem i cofa się we wszystkich kierunkach!

🤣
i klasa XZY  😁
Sierra ale ujeżdżanie jest głupie bo nie można przez ławki skakać 😂
E tam ławki i łódeczki 😉
Lepiej prze łodzie podwodne  😁
Zuziasta Ty się nie znasz na ujeżdżaniu, bo w ujeżdżaniu się nie skacze, chodzi o to żeby koń wymachiwał nogami na maneżu!
Oj Klaus, ja się nie boje skakać, i kiedyś skakałam przez szlabany w lesie bo chciałam trenować KROS (wiesz, do WUKAKAWU) ale miś kiedyś źle odskoczył i zahaczył nuuuszką  😕 i się wywrócił  😕 i teraz boi się skakać, a ja przecież go koffam strasnie i nie będę go zmuszać!  🤬

Ale ujeżdżanie tez jest fajne MiŚ tak słitasnie nosi łepek i jest taki zebrany i już nie nosi tak wysoko głowy! Nie! Bo srenerka mi poleciła zamienić wytok na taką specjalna dodatkową wodzę, bo w ujeżdżaniu nie wypada zakładać wytok!

Pozdrufffki i buziaczki

Ps. Koniec Offa, bo to nie ten wątek  🚫 🤬 🤣
A ja tez mam 12 lat, jezdzem bez siodloa, bo to zuo, i startuje w konkursach klasy kwpn...

Nie mogłam się powstrzymac... przepraszak  🤣
aniapa offtopy to zuo!
Cześć Quanta,

ja mam 13 lat i już jeżdżę ujeżdżanie. Ostatnio się dowiedziałam, że czarna wodza jest zuem i że wędzidło jest zuem, więc kupiłam MiSiOwI hakamore. Gupia srenerka twierdzi, że to zły pomysł, i że to za ostre kiełzno, ale teraz MiSiAcZeK nie ma nic z pysiu i jest strasznie słitaśny.

Oczywiście czasem jeszcze nie za bardzo ogarnia...

Ale generalnie super się ZBIERA i PODSTAWIA, koffany mój MiŚ!  😍

Ale teraz jest duuuszo szczęśliwszy.

Buziaczki i podruffki!

😁
Cytuję: "Przekaż im [w sensie, że Wam], że Twój mąż trochę rozumie, ale TYLKO trochę. Poza tym jesteście nienormalne".  😁 Czyli już-prawie-nie-laik o szurniętych re-voltowiczach.
no, dobra. To i ja się ukażę.
ON: zabiorę Cię właśnie TAM!
JA: PO LODZIE????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_kate  (...) gdzie jutra słodki smak..  😁 💃 
niezłe zdjęcie  😀 😀
[quote author=ewuś link=topic=45.msg153963#msg153963 date=1232658996]
cieciorka, to Magia na pierwszym zdjęciu?

Odpowiem za Kasie, to Magia 🙂
[/quote]
tak jest  :kwiatek:

to jeszcze troche:
i can fly!

i leciiiiimy

i nie ma to jak porządnie wyjść przed konia, czyli pozycja: gotowa na odlot

cieciorka, moim zdaniem wcale jakos tragicznie nie wyszłaś na ostatnim zdjęciu przed konia- jak dla mnie ok obrazek  🙂

kate- super podpis  😀
nie wiem, ja nielot, ale niezmiennie ludzie sie smieja z tego zdjecia wiec wstawiłam 🙂
Parking 😂
dzięki, zabrałam go na łączkę pojeździć, kiedy zaczęła się gruda, ale niestety koń miał inne zdanie i trochę się kłóciliśmy. 😉
za to mój Tomasz namiętnie uwieczniał te chwile  😡 zdjęcia różnią się poziomem przerażenia na mej twarzy i na niektórych jeszcze krzyczę PRRRRRR
a z tym lodem to nie żart
kate, przynajmniej prrr krzyczysz.. mnie kobyl ostatnio jak po sploszeniu zaczal taszczyc to tylko glosne k...wa sie na hali roznioslo.. na szczescie fot nie, bo byloby cos w quantowym stylu 😉
🙄
że niby to miała być wolta w galopie? ;]

Anaa oj czeeepiasz się 😁
Czejdż, ja tesz treneruje dresiarz (czyli ujerzdrzanie, jakby ktoś nie wiedziau), a mojom idolkom jest ANKI!!!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się