Zgodnie z obietnicą spieszę z informacjami, które udało mi się zdobyć. W związku z tym, że otrzymałam wiele prywatnych wiadomości, pozwolę sobie odpisać tutaj wszystkim.
A więc Lee jutro wyjeżdża z Polski i mimo najszczerszych chęci nie uda jej się przyjechać do
maxowej i jej znajomych 🙁
Generalnie ma grafik zajęty do marca włącznie. Natomiast planuje wizytę w Polsce w kwietniu, w związku z kursem, który jest w trakcie organizacji ( Wrocław lub Warszawa).
Poprosiła, aby osoby zainteresowane ewentualną konsultacją w kwietniu lub organizacją innego seminarium zorganizowały się i kontaktowały się z nią najlepiej przez jedną osobę- np
maxowa -grupa wrocławska,
kotbury- grupa poznańska 😉 itd
Lee musi wiedzieć ile koni jest chętnych na konsultację, jeżeli jej wizyta w konkretnym miejscu będzie się przedłużała właśnie z powodu konsultacji trzeba zadbać o nocleg dla niej itd. Generalnie wszystko jest do ustalenia, tylko należy podać jak najwięcej szczegółów, żeby mogła sobie zaplanować podróż.
Jeżeli chodzi o indywidualne osoby ( spoza miejsca wyznaczonego do konsultacji ), mogą przywieźć konia w konkretne miejsce, gdzie Lee będzie-za mało jest czasu na przemieszczanie się po Polsce.
Co do cen, to niestety wahają się już między 60 a 80 euro 😕 za konsultację.
Mam pozwolenie na podanie maila do Lee, przez który możecie się kontaktować, także piszcie, ale już znając konkrety 😉
Tyle ode mnie, a to adres mailowy:
[email protected]
edit:literówka