Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.IV (sezon 2011)

Ktos pewnie chcial mi zrobic na zlosc, bo mi sie niestety siwe konie nie podobaja 😉 A gniade lubie 🙂

A poza tym to jeszcze czegos takiego nie widziala, a mam z konmi do czynienia dlugo 😲 Rozumiem, ze konie z wiekiem siwieja, ale tak nagle  🤔
Chce z powrotem gniadego 🙂 Teraz to nawet nie wiem jak ta nowa masc nazwac 😉
wątek zamknięty
strawberry roan  😂
wątek zamknięty
hmm.. dereszowaty? kurcze, boski ten twój kucorek
wątek zamknięty
Tuffy,  😜 😍
quantanamera, ahhh, żeby moja Paris miała taką kondycję.  💘
lunqa, pięknie umalowany kasztan.
Frania, Uwielbiam go! Mogłabym patrzeć na Twojego konia godzinami, a i tak mi się nie znudzi. Ma wyjątkową odmianę.  😜
viikaa, o faka, masz konia kameleona!
A to moja modelka z któregoś pięknego wieczoru:

wątek zamknięty
Dzieki dziewczyny 🙂
Kucyk niestety nie jest moj 🙁 Córka właścicielki nie dawała sobie z nim rady i teraz ja go jezdze, dopoki nie bedzie grzecznym konikiem 😉
wątek zamknięty
lunqa
w sensie ze miał super irokeza  😍
wątek zamknięty
Tuffy- Fajnie, tak inaczej, ale on jednak jest stworzony do westa  😜
wątek zamknięty
kermit, nie ma reguły, to wszystko zależy od samego Twarożka. Skwarek ma w rozprężeniu taki moment, kiedy w jednej chwili się rozluźnia, przestaje przyglądać narożnikom, albo plamom światła na podłożu 😉 robi się
skupiony i wtedy też zaczyna się sam z siebie znacznie lepiej ruszać. Czasem to jest 10 minut po stępie, ale i zdarzyło mi się bite 40 minut jeździć kłusem na dole wężyki, koła i serpentyny, żeby poczuć dobry moment, po którym można konia poprosić o cokolwiek więcej.

Kolejne 😉

Jeszcze jeden portrecik:

Półpiruet i koń, który uruchomił plecki  😅

Sexy półdupki (końskie oczywiście) 😁

Zmiana:

Fragment trasy do stępowania:

wątek zamknięty
Quanta, w Twoim wydaniu wszystko wydaje się łatwe, lekkie i przyjemne, aż się chce patrzeć. A Skwarek jak zwykle cudo  😀
wątek zamknięty
Quanta uwielbiam was oglądać  😍 Czasami nawet wchodzę w Twój profil i w ostatnie wiadomości sprawdzając czy niczego nie przegapiłam, a to już podchodzi pod prześladowanie  😂
wątek zamknięty
quanta nie chce się podlizywać, ale wyglądacie mi jak z jakiegoś exclusive magazynu  🤣
😍
wątek zamknięty
Jej, bardzo lubię przeglądać Wasze zdjęcia, zawsze dają mi nadzieję, że za jakieś 100 lat może i mój koń będzie tak wyglądał, a ja będę tak siedzieć:P A Quanta jak zawsze bardzo elegancka : )
wątek zamknięty
quantanamera, wyglądacie, przepraszam za wyrażenie, zajebiście, a koń ocieka zdrowiem 🙂
wątek zamknięty
ah i zrobiło się ciepło!!! i tak ma już pozostać!!!

wyginanko

no i zrobiło się ciepło :P

🏇WESOŁEGO JAJKA WAM WSZYSTKIM!!!!!!  🏇

wątek zamknięty
lapyzusia, piękności  😍
wątek zamknięty
ciekawa jestem czy spodoba się wam kucyk w odsłonie z "balastem" na plecach  🤣

wątek zamknięty
Dawno mojego Starego Dziada tu nie było. Zdjęcia autorstwa the best of the best Strzygi!

wątek zamknięty
Koniczka, Stary Dziad się prezentuje wyśmienicie.🙂 Btw, macie brązowe siodło czy mi się wydaje?
wątek zamknięty
Siodło z założenia czarne, ale się odbarwiło 😉 Nawet poszło na reklamacji do Włoch na wymianę skóry, ale w wyniku jakiegoś niedogadania wymienili skórę tylko na siedzisku, a ja uznałam, że nie chce mi się znowu na 2 miesiące z nim rozstawać, a w sumie to całkiem fajnie wygląda 😉
wątek zamknięty
Gromcio fajny 😜, ale Twój garb Koniczko z roku na rok coraz większy mam wrażenie  😁

wątek zamknięty
Koniczka prześliczny gnaidoch, no i zdjęcia pierwsza klasa  😉

jakieś z niedzieli:
[img]http://[/img]

Uploaded with ImageShack.us
wątek zamknięty
Moje dziś poszły już na łąki  😉 

1 Bajana która nie chce się oźrebić  👿 
2 Alaska
3 Alaska i jej cienki pysk  😂 
4 Ceros ,bidulka dochodzi do siebie po chorobie
wątek zamknięty
Koniczka, swietnie Grom wygląda 🙂 Czemu się nie pokazujecie nigdzie?
wątek zamknięty
rtk to przypadkiem nie przez HSa? Koniczka chyba pisała kiedyś, że z tego powodu tylko halówki wchodzą w grę, no chyba, że ją sobie z kimś pomyliłam 😉

Co prawda to prawda Koniczko, Grom wygląda kwitnąco! 😀 Ile on już ma? 19?
wątek zamknięty
Strucel, ale mu dowaliłaś  🤣 Grom to rocznik '97, raptem dwa lata starszy od mojego Rudzika (1999r) 😉  🤣
wątek zamknięty
polonez, nie robię się coraz młodsza to i garb nie maleje 😉

rtk, dokładnie tak jak Strucelka napisała - nie pozwalają nam startować w maskach to nie startujemy.

Strucelka, dałaś czadu lala 🤣 Grom 1 kwietnia skończył 14.
wątek zamknięty
Mnie dawno z siwą nie było. Pozdrawiamy wiosennie  🙂

wątek zamknięty
monia a mojej baby to juz nie wkleiłaś? 🙂 : 😉
twoja bidulka po chorobie  przynajmiej ścian boksów nie rozwala jak moja 🙂...  😜
A Bajanka świeci brzuchem 🙂

avero_2 świetna laleczka 🙂 taka kobietka... 🙂
wątek zamknięty
avero_2
na drugim tak fajnie wyglądacie  :kwiatek:
wątek zamknięty
zabeczka17 , to wyjątkowy komplement w stosunku do siwej, bo często jest brana za wałacha 😉

lunqa , dziękujemy  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.