Burza, Nooo, ciężko, ciężko. Pocahontas po angielsku niedawno oglądałam i to już zdecydowanie nie było "to". 🙁 Zobaczymy czy znajdę z tym fajnym polskim dubbingiem Śpiącą Królewnę, Kopciuszka i Śnieżkę.... ^^ No, no, Piorro zasuwa na hali 🙂 Chyba codziennie jeździcie, nie?
ankers, Oooo... dawno was nie było. 🙂 Fajne okoliczności na jeżdżenie. 🙂
armara, Aaaa, bo Junior jajeczny! Już jajeczny zostanie? w sensie, planujecie jakiś ZT?:> Habanera jest świetna! 😍
stokroteczka 2006 rocznik, ale ujeżdżona w tym roku 😉 Zdjęcie drugie niedługo po zajażdżce, kiedy była o wiele milsza. Teraz zaczął się okres 'zobaczymy na ile mogę sobie pozwolić' xD
Szara naprawdę, super chodzi, ja tu myślałam, że jakaś kobyła weteranka... 👍 a co robisz, że tak ładnie chodzi w ustąpieniu? patenty jakieś, czy ciężka praca? bo ja ze "swoją" zaczęłam właśnie drugi rok szkolenia i ciężko z tym u nas... 🙁
stokroteczka ona od początku była bardzo wrażliwa na pyszczku, więc właściwie szybciutko dała się urobić. Tutaj jej może 2/3 jazda bez lonży/konia przewodnika. Wszystko zrobione ręką. Teraz ma cięższy okres, wiadomo jak każdy świeżo zajeżdżony sprawdza na ile może sobie pozwolić i ciężko wejść w takie ustawienie. Ale myślę, że jak ten okres minie to znowu stanie się taka mięciutka 😉
Shantowa mogę powiedzieć dokładnie to samo :kwiatek: kobyła wygląda świetnie w niciaku, zresztą już mówiłam 😁 i szyjki dostała trochę, nie? 😎 Buziaki dla Księżniczki 😀
a ja zrobiłam mojej rudej koreczki w zasadzie pierwszy raz odkąd jest moja bo zawsze mieliśmy irokeza i było cięzko zrobić ...teraz ruda ma grzywe długa jak nigdy 😉