dziewczyny, jak mu powiem, ze jest ladny, to moze jeszcze bardziej zladnieje 🙂😉
Burza, wlasnie ogladalam to pierwsze zdjecie na fejsie i musze znowu stwierdzic, ze sie zmieniliscie 🙂 nowe fryzury, nowy dosiad, nowy ruch. 🙂 bardzo fajnie.
epk no jak do mnie przyszedl, to mial tylko glowe 👀 😁
to i ja przypomne moje koninki🙂 gniada Bora i kn(jeszcze ogierek, ma 1,5roku) Jasyr🙂 zdjecia robione jakis tydzien temu 1.mgła była taka ze ledwo było coś widac 2. to spojrzenie...... 3.Bora podgląda sosiadów 😂
ola8719 Nie sądziłam, że przeglądając tą stronę znajdę tu jednego z moich byłych już ulubieńców i uczniów CZESTERA 🙂 Bardzo się cieszę, że będę mogła go sobie tu pooglądać i patrzeć jak chłopak sobie mieszka w nowym domku 🙂 Niestety nie miałam okazji Cię poznać i bardzo żałowałam, niestety nie mogłam przyjechać 🙁 Dodaje zdjęcie z 2 razu pod jeźdźcem 🙂
Przy okazji dodam zdjęcia brata Czesterka 🙂 Na ostatnim za ogrodzeniem tatko oby dwóch Panów 🙂
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] nie bede scalac, bo wylecialyby zdjecia. ostrzezenie za brak edycji postow- do posta mozna dodac 4 zdjecia wiec zmiescilabys sie.
Burza wyglądacie po prostu niesamowicie! 👍 musiałam się chwilę zastanowić, zanim doszłam do wniosku, że to jednak Piorun 🤔 😍 no nie mogę wyjść z podziwu. Chyba go kiedyś ukradnę 😍