katija, niestety, jakieś mam dziwne światło w domu 😵 Na żywo Bronze wygląda tak, jak w katalogu - taki ciepły kolor. A Purple akurat jest oddany całkiem przyzwoicie, to faktycznie taki cukierkowy odcień, tylko trochę ciemniejszy od Violeta 😉
A ja mam cały czas łezkę coffe nie rozdziewiczoną i normalnie jak już wsiądę wiosną to chyba tak tego konia odpicuję, żeby "nadrobić" szmatoholiczą dziurę w życiorysie, że szok! 😁
oddaj trochę tych padów,czapraków mieszczą ci się w pace raczej nie .... masakra ja oszalałam jak zobaczyłam na tym foto tyle tych anek ! Podziwiam Cię jesteś moja idolką ^^ żeby spiąc dupę i zarabiać hahaha
Pozdrawiam wszystkich szmatoholików, życzę wszystkim udanego i wesołego sylwestra !
juliadna, cudowna, tęczowa kolekcja anky 😍 kotbury, z tego samego powodu, co Ty mam oczekujące na debiut 3 czapraki i derkę- mój szkrab od 2 tyg na świecie, więc zaczynamy jeździć już pod koniec stycznia 😀
Być, dziękuję 🙂 Ja jednak pozostanę przy ciemnych fioletach jako numer 1 dla niego - ale Purple mi się podoba bardzo i może jutro się uda zrobić fajną, dobrą fotkę 🙂
Nie rozumiem takich osób, zjawia się z znikąd i nagle dyskutuje. Kiedy robię zdjęcie Latinowi ZAWSZE jest przy nim druga osoba. A Czek już jest nauczony, ma stać i koniec! I dobrze o tym wie i ani drgnie 🙂
Livia tak była nawet po incydencie jaki ja miałam to się nauczyłam i zobaczyłam dyskusję .. bez przesady nikt chyba na otwartym polu konikowi nie robi zdjęc i wie że może w każdej chwili wypruć przed siebie 🙄
Być, dziękuję 🙂 Ja jednak pozostanę przy ciemnych fioletach jako numer 1 dla niego - ale Purple mi się podoba bardzo i może jutro się uda zrobić fajną, dobrą fotkę 🙂