Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

quanta Twoje konie zachwycają 😀
Fantazja super się prezentujecie 🙂
Gosic Bambosz wcale nie szczypiorek 😀 Ja tam go uwielbiam... A co do trenera, możesz mi napisać na PW, z kim Ty jeździsz? O.o Bo z tego co wiem, w Portugalii jedna tylko osoba mogła być.
wątek zamknięty
sei, zazdroszczę, po Twoim koniu w ogóle nie można poznać kiedy nie jest w treningu, zawsze super wygląda
Burza, fajne, pozytywne zdjęcia  😀

Moje dzisiejsze brudasy

jedna kulawa:

a druga na emeryturze:

Mam nadzieje, że na dniach przejdzie jej kulawizna bo niedługo wraca trenerka, a nie chciałabym nie jeździć akurat w tym czasie kiedy jest

i jeszcze takie całkiem letnie zdjecie na zakończenie dnia  😀
wątek zamknięty
O rany, już emerytura??
wątek zamknięty
A my jesteśmy na wakacjach, więc pozdrawiam wakacyjnie.Szkoda mi tylko, że ruda nie może wyjść na łąki, ale może, może za jakiś czas 😍
pozdrawiamy, a wątek będę nadrabiać po powrocie 🙂

pozwole sobie tylko skomentować blondyna Quanty: ALE CIACHO!!!!  😜
wątek zamknięty
Już, bo nie mam czasu na nią wsiadać. Przez kilka lat jeździłam na obu, ale kolidowało mi ze szkołą, nie wyrabiałam się. A że mam 2 konie, jedną 18-nastolatkę i drugą 6-cio latkę to jeżdżę na młodej. Ogólnie spokojnie mogłabym jeszcze na niej jeździć, bo jest na tyle zdrowa, nie ma większych problemów, no ale takie życie  😉
wątek zamknięty
A no widzisz- ale z drugiej strony pełnia szczęścia dla osiemnastolatki 🙂
wątek zamknięty
mam zamiar pojechać z nią niedługo w jakiś terenik, mam tylko nadzieje, że mi się kobyła nie rozszaleje, bo oj jak włączy wrotki, to trudno ją zatrzymać  😁
wątek zamknięty
jako ze nie moge zdjeciami zasmiecać watku o filmach to zaśmiece wam tutaj.
Ostatnio mam mniej czasu dla konia przez Pana Czesia którego tzreba karmic co godzine... a dzisiaj nawet cześciej bo udaje że jest orłem i ciagle chce jeść 😀
czesiulek podczas obiadu 😀
wątek zamknięty
cudny  😀
skąd go masz  👀
wątek zamknięty
Pies go w pysku wypluł przed domem na wsi... więc go wziełam i tak juz 5 dzien minął . Z łysego, zdechlaka , mam teraz miniaturke żarłocznego orła 😉
wątek zamknięty
Hypnotize - miałam identycznego!No,może troszkę większy był i nie nazywał się Czesio,bo jedyne imię dla niego jakie mi przychodziło do głowy to Einstein,z racji tej uroczej rozczapierzonej fryzurki 😉 .
wątek zamknięty
Hypnotize, pisałam w filmach, że jest PRZEBOSKI i koniecznie wstawiaj codziennie nowe zdjęcia! 😀
wątek zamknięty
korsik to życzę zdrowia dla Młodej, żeby treningi się udały 🙂
Hypnotize ale boski  😜
A mój koń cudownie ozdrowiony, jeszcze nie zdążyłam przywyknąć do tego, że trzeszczki się czasami odzywają... Za to wsiadła trenerka i złapała się za głowę jak jej powiedziałam, że chodził w rekreacji "Taki fajny koń i rekreacja?!"
I wiecie co? Z każdym dniem brakuje mi marchewek, cukierków, rąk i słów żeby powiedzieć DZIĘKUJĘ CI KONIU ŻE JESTEŚ  😍 
A w ramach tych refleksji: nasze pierwsze wspólne zdjęcie sprzed 5 lat, jak jeszcze nie był mój 🙂
wątek zamknięty
ktoś się wybiera albo wie coś więcej?
http://swiadomejezdziectwo.pl/szkolenie,17,.htm
wątek zamknięty
Zu, wow, już pięć lat?  🏇
Hypno, jakie maleństwo. Wygląda jak mały sęp  😁

Chcecie jeszcze jedno?

(my w tle, jakby ktoś nie poznał 🙂 )
wątek zamknięty
Hypnotize, a już wiadomo "kim" jest Czesio? Przeboski 💘
wątek zamknięty
arivle znam go już ponad 6, a razem jesteśmy ponad 4 (tyle ile na suwaczku 😉 ). Zdjęcie z obozu jak jeszcze nie był mój 🙂
Ale Legenda ładnie wygląda (muszę przemyśleć czerwony dla Garbatego... 😉 ) W Kierzbuniu się treningujecie?
wątek zamknięty
Gosic, Deborah, Sei- Dzięki  :kwiatek:
Hypnotize- Cudowny ptaszek  💘 Niech rośnie zdrowo!
A my Was jeszcze pomęczymy, bo trochę mamy zdjęć  😉

wątek zamknięty
Hypnotize Imię jest do niego idealnie dobrane😀

Ja nieśmiało się wtrącę ze zdjęciami. Dziś, po 100 latach świetlnych, pojechałam poskakać. Mój koń był z tego powodu niesamowicie szczęśliwy, nawet kilka razy zdarzyło jej się radośnie bryknąć 😉
wątek zamknięty
Domcia, jak na pierwszy raz to dość wysoko kicacie 🙂
Zu, dzięki  :kwiatek: No i trudno nie poznać kierzbunia, prawda? Trenujemy się, mam nadzieję, że skutecznie 🙂
wątek zamknięty
arivle my tylko takie małe, do ok. 80cm 🙂 Te wielkie wagony z tyłu to nie nasze wysokości:P
wątek zamknięty
A ja się chciałam przyjść pożalić - mój koń dziś przeszedł samego siebie. Postanowił, że treningu nie będzie i sobie oczko zepsuł. Dziwne, bo jak poszedł na padok zamiast treningu to od razu trochę lepsze się zrobiło...Ciekawe, ciekawe...
wątek zamknięty
Pozdrawiamy z pewną panią ;-)

wątek zamknięty
Wreszcie pokazujemy się z Muskatem, po dłuższej przerwie 😀

Moje wczorajsze kombinacje z niską ręką

I dzisiejsze podskoczki

wątek zamknięty
Patrzę na te wstawiane przez Was zdjęcia i podziwiam...  Wszystkie takie pozytywne 🙂

A mnie prześladuje pech.
Dłuuugo nie jeźdźiłam z różnych powodów, gdy nadszedł moment, w którym można by się cieszyć z tego, były chęci, radość...
I nic z tego, bo się rozchorowałam  😕

wątek zamknięty
xxmalinaxx, nie mogę się na was napatrzeć, stanowicie cudownie dobraną parę 🙂
wątek zamknięty
arivle, A właśnie chciałam zapytać czy pojechałaś do Kierzbunia 🙂 Długo zostajesz?
Tristia, ale wam fajnie 🙂 Jechałaś i ujeżdżenie i skoki?
Hypnotize, Kurde. Ssaki jako noworodki są prześliczne [no, wyłączając gatunek ludzki], ale ptaki to wyglądają conajmniej dziwnie. 😁 Choć wielki podziw za to, że dajesz radę go karmić co godzinę i opiekować się! Wielu ludzi olałoby sprawę po prostu. Widzę, że ma super ciepłe gniazdo z waty 🙂 Jestem ciekawa jaki to ptak.
xxmalinaxx Do pysia mu w brązowym osprzęcie 🙂
wątek zamknięty
Sankaritarina, co tam u złotego? 🙂
wątek zamknięty
Burza a co masz za nowego zwierza do jazdy?
wątek zamknięty
Forta, na razie wiele nie powiem, bo muszę się z nim poznać żeby przedstawić 😉 ale generalnie ostatnie pół roku luzakowałam, teraz moja zawodniczka ma wakacje i trafił się w tej samej stajni miły chłopak do ruszania- mega frajda 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.