Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

efka wrzucaj, wrzucaj 🙂 Śliczny ten Twój Krzysio, więc fotki (przynajmniej mi) nigdy się nie znudzą 😉
wątek zamknięty
To my też się tutaj nadamy  😉

nie nadacie sie, bo foty znow gigantyczne.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] znowu ogromne zdjecia!
wątek zamknięty
A wiecie, co mój kasztan dzisiaj zrobił? Zakręcił sobie zawór od poidła 🤔wirek: ja się dziwię, czemu mu woda nie leci, skoro wszystko sprawne... A ten się bawił, no i sobie zamknął wodę, głupek 😁
wątek zamknięty
Lov : to nic takiego,u mojego to codziennośc była ,a kiedyś w nocy... WYRWAŁ RURĘ tak sie bawił! Rano właściciele wychodza na podwórko ,a tam pełno wody,zaglądają do stajni... a tam jezioro i tryskająca woda z rury,a mój koń jadł sobie w najlepsze sianko  😵
wątek zamknięty
efka
gratulacje, rumak piękny, ciekawe co z niego wyrośnie 🙂😉)
miny macie identyczne na tym zdjęciu  🤣 wstawiaj wstawiaj pięknie pomalowany jest,  😜
Ubolewam nad tym ze mój siwy ksywy nie ma, bo jakoś tak nie mogę sie okreslic.
Ale Krzysiu - to jest to!🙂😉)

ciecorka
:kwiatek:

Lov
dobrze ze zauwazylas ze nie leci, bo ja tak nie zawsze sprawdzam. Musial sie bardzo postarac  😀iabeł:
wątek zamknięty
Arimona, a jak ma na imie siwy? zaraz cos gadowi wymyslimy!
super ma galop 🙂
wątek zamknięty
Bronz 🙂 ale ani Bronislaw, ani Bronek jakos mi do niego na razie nie pasuje.
Foule ma wielka, mial byc wkkwista, ale ze mna marna szansa.  🤣
wątek zamknięty
Dancer, to dopiero hardcor jest 😁

Arimona, bawił się mocno poidłem jak wrócił z padoku, więc było widać, że nie leci 😉
wątek zamknięty
Arimona, nie kradnij jeszcze, tylko poczekaj na coś lepszego  🤣
No właśnie po zimie taka mleczna, wypłowiała mi się zrobiła, ale już dostała pięknych jabuszek, co nie zmienia faktu, że jest dużo jaśniejsza od brata  😉

Aaaa i szykuj się na to wkkw, bo my w tym roku planujemy się na jakimś krosie pokazać!  😉
wątek zamknięty
juliadna mój robi dokładnie to  samo  🙄 Nie mogę nic zostawić w obrębie jego łba nawet na sekundę, bo wszystko albo laduje na środku stajni (dosłownie) albo u niego w boksie  😤
wygląda to tak

A tak przy okazji, to piękny ten Twój siwek  🙂
wątek zamknięty
neśka i cieciorka dziękuje 🙂
Mam tylko parę fotek z wczorajszego dnia ponieważ robiła je koleżanka która po mnie wsiadała , ale spokojnie konsultacje trwają 3 dni🙂 i teraz zdjęcia będzie robił mój brat , także będą z dziś i z jutra jeszcze 🙂
Pozdrawiam  🙂
wątek zamknięty
przedstawiam moje nowe podopieczne  🙂

Lidka:

i Haiti:

wątek zamknięty
te konie chodza w rekreacji czy to Twoje konie?
Dzis w koncu bd u nas kowal,a wlasciwie nie takie w koncu,bo byl nie dawno,ale kopyta Naparowy ma tragiczne.
A wczoraj dorobiłam się z kucynką słitaśnej foty,która przy okazji pokazuje moją nową bluzkę. 😁
wątek zamknięty
a ja się pochwaliłam i już Ogra ni ma 🙁
wątek zamknięty
sandru no tak, ale Ty mówisz o nerwowym czy też zbyt szybkim koniu, a ja typowo o błędach jeźdźca - moich  😜
milusia już mi tak nie słodź, bo w piórka obrosnę  😁
Arimona dokładnie z takiego założenia wychodzę!

A dzisiaj mój cudowny konik pokazał klasę i pierwszy raz od dłuuuugieeego czasu pojechaliśmy prawidłowe trawersy!
Puchnę!
wątek zamknięty
Arimona, wstawiam 😉 a kto kazał nie wstawiać? 😉 jakaś tam kujka :P i chyba jakaśtam efka :P
ochraniacze + multistripe + kaloszki = +200 do lansu :P
incognito, Gerko miał kiedyś iroka, ale ja jednak wolę tę jego świrniętą grzywę 😉))
milusia, miło nam 😀

a u nas była dziś ewuś i mamy taką oto zajawkę 😀 ahhh lato! 😀
wątek zamknięty
Anaa nie szczędź fot z tej sesji, bo już widzę, że ewuś się udała 😎

Przez tydzień będę odwiedzać Karmela, którego dzierżawiłam w tamtym roku. Ale się cieszę. 💃
wątek zamknięty
xxflygirlxx, nie mam dużo - Ewcia wysłałą mi 3 i uciekła! 😉 dopiero dostanę... 🙁

wątek zamknięty
A ja dzisiaj byłam z pożyczoną kobyłą na zawodach, pojechałyśmy mini LL i LL. Oprócz gleby, bilans całkiem na plus  😁

z przyjaciółką, Ciapate Team - konie to matka i córka 🙂
wątek zamknięty
Drugi dzień konsultacji ,tak samo pozytywny jak pierwszy 🙂

Pozdrawiamy 🙂
wątek zamknięty
U nas coraz fajniej  💘 Mój tuptuś rekreant zamienił się w turbokuca o_O

wątek zamknięty
Arimona, "Krzysio" to od jednej z matek chrzestnych czyli Karli   😎 a nad Bronzem pomyślimy, ale najlepsze ksywy to te, które wymyślają się spontanicznie 😉

Anaa eee... ale o co chodzi z tym niewstawianiem?  🤔wirek: 🤔wirek: 😡
wątek zamknięty

z przyjaciółką, Ciapate Team - konie to matka i córka 🙂

Wida, że blisko spokrewnione, szczegółnie po łebkach, Nawet plamy z tego co można dojrzeć na zdjęciu podobne 😉
wątek zamknięty
Bischa L, są tak zżyte, że na rozprężalni ciągle do siebie rżały, przez całe dwa konkursy  😂

😍
wątek zamknięty
My się przypomnimy z kucykiem

Feno śliczne łaciaki
Alice twój siwy jest pięknym turbo kucem 💘
wątek zamknięty
efka, ajjj pomyliłam, scaliłaś mi się z kujką 😉 To tylko ona judziła, żebym nic nie wstawiała 🙂
wątek zamknięty
a ja sie musze pochwalic gdyz poniewaz chyba zaczynaja nam wychodzic ustepowania 🙂
wątek zamknięty
ninevet, chcesz zobaczyć stęp i nie tylko w spodniach snowboardowych? 🤣
o to ja:

nie widać niestety ocieplanych kaloszy, które również miałam na sobie 🙂

przeklinam wszystkich, którzy tak wzywali lato i upały  😤
wątek zamknięty
Anaa, bardzo fajny klimat tych fotek 🙂

Alexa:P, a co to za konsultacje takie na czarnej wyjeżdżone?

Alice, turbokucyki są zdecydowanie super 😎

kujka, ustępowania, ani się obejrzycie, a będziecie robić i ciągi, i zmiany, zobaczysz 🙂

Skwarek tymczasem uwierzył w siebie i wczoraj zrobił już całą przekątną tempi changes =) I to jakby nic innego w życiu nie robił, równy, pewny, normalnie dziki szał 🙂 Ostatnio ma super dobrą passę, wszystko mu się rozwija i tuninguje. Dziś po robocie pojechaliśmy sobie stępować po terenie, jakiś krzak za nami zatrzeszczał i oczywiście Skwarek odpalił wrotki, ale zrobił to super miło i pytając "czy mogę?" 😁 Cieszy mnie to, że mimo solidnej pracy, którą ten koń wykonuje, jest cały czas świeży i wesoły.
A jutro mam szanse na fotografa na Rudą 😀

Skwary przed jazdą:

Tak właśnie zamierzałam zalinkować zdjęcie, i wypatrzyłam na nim przed chwilą mistrza drugiego planu 😉

I cała ekipa:

wątek zamknięty
kujka, ustępowania, ani się obejrzycie, a będziecie robić i ciągi, i zmiany, zobaczysz 🙂

taki jest plan  😀iabeł:  zwlaszcza ze Gilek woli trawersy i ciagi od ustepowan, wiec powinno z nimi pojsc szybciej 😉

Skwary pozuje profesjonalnie jak zawsze 🙂 to jest cholernie ladne zwierzatko, nawet jak sobie ot, tak stoi i patrzy.
a co u Rudej? co teraz rzezbicie?
i pytanie sweet qniarki - co to za szmata (pad z paskiem? nie anky?)?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.