Wiecie że ja właśnie się zorientowałam że dzisiaj 16.01.... a znaczy to tyle że stukneła mi z Grotą pierwsza rocznica 🏇 Chyba dlatego miałam z nia dzisiaj jazde życia 💃 a niedobra pańcia zapomniała 🤬
milusia, e tam, rudy wygląda dobrze, a wrócicie pewnie szybko do roboty mam taki zamiar zabrać się za nią, o ile pogoda i podłoże pozwoli, ale najpierw muszę w szkole wszystko załatwić (znaczy zdać egzaminy) już nie mogę się doczekać
Burza no wracaj szybko do jazdy, wracaj 🙂 Bo jak tylko obronię inżynierkę to w końcu Was nawiedzę 😀 Zairka gratulacje! darolga ciekawa sesja 🙂 Czekam na więcej!
Fantazja-w ramach odstresowania od nauki i egzaminow bedziesz wpadac na godzinke do Fantazji, polonzujesz i po egzaminach kobyl bedzie gotowy na wsiadanie 😉
Fantazja-czasami taka przerwa dobrze robi.Kobylka odpoczela, zaokraglila sie 😉, mam wrazenie ze sie wyciszyla.zaczniesz z nia tak jakby od poczatku, zobaczysz bedzie dobrze 😉
Fantazja-no mam takie wrazenie, uszy nadal w boksie kuli, ale tylko tyle, tak to da sie poglaskac, wyczochrac, na padoku sama do mnie przylazi 😉 A jak ma ochote cos przyswirowac przy czyszczeniu to szybko sie opanowuje, wie ze to bez sensu, bo wyczyszcze ja i bedzie miala spokój, a tak to ja dluzej bede meczyc 😁 Na Rudego wsiade jak juz siodelko dotrze, a za niedługo troche go zaczne meczyc na lonzy. Hamit na razie sie lonzuje.Chce go solidnie przygotowac do powrotu pod siodelko.Mysle ze nie zaczne wsiadac wczesniej niz marzec.
Mąka-wyglada bardzo sympatycznie.pokaz calego, pisz jak idzie wspolpraca 🙂 fantazja-pozna, pozna, a jak cos smacznego w kieszeni bedziesz miala to nawet sie ucieszy 😉
Gosic dziękuję, przyda się milusia widziałam go raz i strzeliłam właśnie kilka takich fot, całego nie mam a pisać będę regularnie 😉 jutro chyba wsiadam pierwszy raz
Po pierwsze twarzowy Skwarek - koń o mega łachotkach, wyżywający się na uwiązach podczas dotykania (czyszczenia, siodłania, ubierania derki, lub trzymania wyciągniętej ręki na dystans bliższy niż 15cm od samego Swarka - najbardziej łachotliwy jest brzuch)
Z przodu wygląda to tak:
A drugie, uwaga, oto dlaczego nie należy robić zdjęcia dokładnie w tym momencie, jak koń parska:
quantanamera, w wydaniu Skwarka brzmi "tak mi rób, tak mi rób" hehe Skąd ja to znam 🤣... kiedyś w boksie na dwa ogony musiałam się tak produkować z drapaniem hehe to dopiero był widok 😂
Oj, jak tu cicho. quantanamera - świetny Skwarek, Ruda zresztą też niczego sobie, nawet w takiej pozie 😜 equi.dream - boskie te zdjęcia.. szczególnie kiedy przypominam sobie jak wyglądała dzisiaj ujeżdżalnia.. 👿 Ale i tak jest dobrze, bo jedna, duża, położona przy rzece jest CAŁA zalana, została tylko mała, skuta lodem (także zostały tylko tereny)
W związku z tym, że dzisiaj obcięłam grzywę Hadżiemu, miałam po południu dosyć dziwny sen.. Zostałam skrzyczana przez LatentPony, że obcięłam mu tą grzywę dobrze, ale nie idealnie, i że w ogóle jestem osobą nieidealną 😜 , z kolei Burza krzyczała na LatentPony, żeby mi dała spokój bo jest dobrze, równo obcięta. 😁 Takie to ja mam chore sny..