Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Burza-mi tez 🙂 troche odpoczelam, ale jednoczesnie nie mam takiego parcia jak w tamtym roku...
wątek zamknięty
Wiecie że ja właśnie się zorientowałam że dzisiaj 16.01.... a znaczy to tyle że stukneła mi z Grotą pierwsza rocznica 🏇
Chyba dlatego miałam z nia dzisiaj jazde życia 💃 a niedobra pańcia zapomniała 🤬
wątek zamknięty
gratulacje 🙂
wątek zamknięty
Zairka, congrats! 🙂
wątek zamknięty
Dziekuje :kwiatek: mam nadzieje ze bedzie to trwało jeszcze długo i niejedna taka rocznice bedziemy już swietowac 😅
wątek zamknięty
Zairka-gratki! Fajnie, ze na siebie trafilyscie  🙂
wątek zamknięty
milusia, e tam, rudy wygląda dobrze, a wrócicie pewnie szybko do roboty
mam taki zamiar zabrać się za nią, o ile pogoda i podłoże pozwoli, ale najpierw muszę w szkole wszystko załatwić (znaczy zdać egzaminy)
już nie mogę się doczekać
wątek zamknięty
Burza no wracaj szybko do jazdy, wracaj 🙂 Bo jak tylko obronię inżynierkę to w końcu Was nawiedzę 😀
Zairka gratulacje!
darolga ciekawa sesja 🙂 Czekam na więcej!
wątek zamknięty
Raven, kiedy sie bronisz? i o czym piszesz? 🙂

Zairka, gratuluje pierwszej rocznicy!
wątek zamknięty
Fantazja-w ramach odstresowania od nauki i egzaminow bedziesz wpadac na godzinke do Fantazji, polonzujesz i po egzaminach kobyl bedzie gotowy na wsiadanie 😉
wątek zamknięty
milusia, a jeździć mi się strasznie chce  🏇
wątek zamknięty
Fantazja, jak dlugo Cie wlasciwie nie bylo (nie ma :P )?
wątek zamknięty
kujka, dokładnie od 19 sierpnia 2010, Fantazja to już nie była jeżdżona ze 2 miesiące przed moim wyjazdem bo kulała/znaczyła. Niezłe wakacje miała 🙂
wątek zamknięty
Fantazja-czasami taka przerwa dobrze robi.Kobylka odpoczela, zaokraglila sie  😉, mam wrazenie ze sie wyciszyla.zaczniesz z nia tak jakby od poczatku, zobaczysz bedzie dobrze 😉
wątek zamknięty
milusia, wiem że będzie 🙂 ooo wyciszyła się?
a Ty kiedy na rudego wsiadasz?
co z Hamitem? pracujecie?
wątek zamknięty
Fantazja-no mam takie wrazenie, uszy nadal w boksie kuli, ale tylko tyle, tak to da sie poglaskac, wyczochrac, na padoku sama do mnie przylazi 😉 A jak ma ochote cos przyswirowac przy czyszczeniu to szybko sie opanowuje, wie ze to bez sensu, bo wyczyszcze ja i bedzie miala spokój, a tak to ja dluzej bede meczyc  😁
Na Rudego wsiade jak juz siodelko dotrze, a za niedługo troche go zaczne meczyc na lonzy.
Hamit na razie sie lonzuje.Chce go solidnie przygotowac do powrotu pod siodelko.Mysle ze nie zaczne wsiadac wczesniej niz marzec.
wątek zamknięty
milusia, ciekawe czy mnie jeszcze pozna
śniło mi się, że jak przyszłam do niej, ona mnie zobaczyła, obróciła się do mnie zadem i uciekła w siną dal  😂
wątek zamknięty
A ja w niedziele wsiadłam na Rożka ostatni raz... Jutro wyjeżdża.
Dzięki Burzy mamy nawet jakieś foty z soboty

I uwaga uwaga. Teraz zaczynam współpracę z tym panem. Trefl

wątek zamknięty
Mąka - powodzenia!
W boksie wygląda fajnie  😉
wątek zamknięty
Mąka-wyglada bardzo sympatycznie.pokaz calego, pisz jak idzie wspolpraca  🙂
fantazja-pozna, pozna, a jak cos smacznego w kieszeni bedziesz miala to nawet sie ucieszy 😉
wątek zamknięty
Gosic dziękuję, przyda się
milusia widziałam go raz i strzeliłam właśnie kilka takich fot, całego nie mam a pisać będę regularnie  😉 jutro chyba wsiadam pierwszy raz
wątek zamknięty
Mam na szybko dwie fotki na wesoło.

Po pierwsze twarzowy Skwarek - koń o mega łachotkach, wyżywający się na uwiązach podczas dotykania (czyszczenia, siodłania, ubierania derki, lub trzymania wyciągniętej ręki na dystans bliższy niż 15cm od samego Swarka - najbardziej łachotliwy jest brzuch)

Z przodu wygląda to tak:

A drugie, uwaga, oto dlaczego nie należy robić zdjęcia dokładnie w tym momencie, jak koń parska:

😀
wątek zamknięty
OOO lama!  😁
wątek zamknięty
Mąka, to Trefl z Łącka, po Cabrolu? jeżeli tak,to go znam...jakieś 3 czy 4 lata temu tata Zapnij się na nim jeździł...
wątek zamknięty
quanta jakiego wytrzeszczu dostał  😁
wątek zamknięty
quanta jakiego wytrzeszczu dostał  😁

dostała  😀 to Sarka jest z tego co widzę🙂
wątek zamknięty
quantanamera, w wydaniu Skwarka brzmi "tak mi rób, tak mi rób" hehe
Skąd ja to znam 🤣... kiedyś w boksie na dwa ogony musiałam się tak produkować z drapaniem hehe to dopiero był widok  😂
wątek zamknięty
Ktoś dokładnie ten
Quanta booskie to Sarkowe  😀
wątek zamknięty
Oj, jak tu cicho.
quantanamera - świetny Skwarek, Ruda zresztą też niczego sobie, nawet w takiej pozie  😜
equi.dream - boskie te zdjęcia.. szczególnie kiedy przypominam sobie jak wyglądała dzisiaj ujeżdżalnia..  👿 Ale i tak jest dobrze, bo jedna, duża, położona przy rzece jest CAŁA zalana, została tylko mała, skuta lodem (także zostały tylko tereny)

W związku z tym, że dzisiaj obcięłam grzywę Hadżiemu, miałam po południu dosyć dziwny sen.. Zostałam skrzyczana przez LatentPony, że obcięłam mu  tą grzywę dobrze, ale nie idealnie, i że w ogóle jestem osobą nieidealną  😜 , z kolei Burza krzyczała na LatentPony, żeby mi dała spokój bo jest dobrze, równo obcięta.  😁 Takie to ja mam chore sny..
wątek zamknięty
quanta świetnie . nie spotkałam jeszcze koni z łaskotkami  🙂
pożeracz uwiązów 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.