Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

efka-zmień podpis  😉 i kupuj konia-ja trzymam kciuki za jakieś fajne młode zwierzątko które Cię już nie opuści  🙂
wątek zamknięty
milusia, tradycyjnie nie 😁 nie ma komu aparatu wcisnąć 🙁
wątek zamknięty
xxflygirlxx, niestety, miałam ją w półdzierżawie, ale układ był uczciwy, wiedziałam że jest na sprzedaż (tylko nie sądziłam że aż tak szybko to nastąpi...)

milusia zrobione!
wątek zamknięty
efka tez uwazam ze powinnas zmienic podpis..EDIT: teraz lepiej  😎

poza tym, ja uwazam, ze nie ma tego zlego...
tym bardzej sie utwierdzilam w tym dzis, kiedy poznalam aromerowego Kabrioleta - kropka w kropke jak moj - tylko inny rocznik i pochodzenie... ale gdybym nie pozegnala Kabrioleta, nie mialabym przeciez Gilka 🙂
wątek zamknięty
kujka, zmienilam 😀 obecny jest jak najbardziej na czasie 😉
wątek zamknięty
efka, mam nadzieję, że znajdziesz coś dla siebie 😉 z autopsji wiem, że na początku straszny żal, bo się konia pokochało, włożyło w pracę serce... Ale to wychodzi na lepsze 😉 szukaj swojego rumaka!
wątek zamknięty
Forta, najlepszego dla solenizanta !!

lov, super, powodzenia w pracy z rudym. Wsiadaj !!

wendetta, moje gratulacje !!

Hypnotize, gratulacje !!

Madź, o ! Jak miło Cię widzieć. Co tam u was ??
wątek zamknięty

Właśnie dorosłam chyba ponownie do zakupu własnego konia...

Ty doroslas, a ja po raz pierwszy w zyciu zamarzylam o wlasnym koniu. takim, ktorego bym wybrala, o ktorym bym decydowala itd itd
no ale coz. od niemal 2 miesiecy nie jezdze, a teraz to nawet nie mam najmniejszej ochoty w stajni bywac  🤔
wątek zamknięty
Forta sto lat dla kasztana!🙂

A ja dzisiaj miałam taaaki trening na krosie, że och i ach 😍 😜 a co mnie najbardziej cieszy to kondycyjnie już Reszka wraca do normy (przynajmniej taką mam nadzieję), bo siły miała za dwóch, a na poczatku roznosiło ją nieźle, skakała jak zaczarowana wszystko łącznie z większością kombinacji z P klasy🙂
wątek zamknięty
dzisiejszy siwy przed-treningowy, aaaach ale ładnie chodził na treningu  💘
wątek zamknięty
efka-tak o wiele lepiej  🙂
magda-a ten siwy arabek?nie jeżdzisz na nim?

ja też mam kilka fotek z dzisiaj-kujka  :kwiatek:
Ogolnie trening bez fajerwerków, Rudzisz pracował średnio, ja też, ale i tak jestem z niego zadowolona bo bez zająknięcia wszedł do przyczepy, na miejscu zachowywał się prawie jak w domu, na jeździe też był w miarę ogarnięty, tylko za mało skupiony na mnie, ale z wyjazdu na wyjazd jest lepiej  🙂 Ogólny bilans na +
no i poznałam forumową Precelek  🙂

wątek zamknięty
elka szkoda Smoczycy 🙁 ale cóż niestety takie życie. Trzymam kciuki za szybki zakup nowego zwierza 🙂
wątek zamknięty
efka - szkoda, ze Smoczyca sprzedana 🙁 ale kupuj konia ! trzymam kciuki 🙂
milusia - wiem, wiem, powtarzam sie.. ale  😜
Forta - zupelnie nie wyglada na ten wiek ! 100 lat dla Rudzielca 🙂
wątek zamknięty
Aaaaa, crap, właśnie przelicytowali nam na ebayu aukcje (o jedno euro wrrrr) i busch dalej nie ma oficerek 👿

Ja dziś sobie dłubię jedną stronkę, a potem jeszcze chcę aktualizować szmatoholików, ale potem zabieram się za nowe fotki Skwara i tak odrobinę to muszę się już nim pochwalić, mimo tego, że okrutnie od siodła odpadłam, to koń jest... no jest super po prostu  😜

wątek zamknięty
milusia, nie siedzialam ani razu 😉 od przyjazdu tydzien pracowal, potem wyszlo ze kopyta sa w stanie nie nadajacym sie do pracy a teraz zapewne wroci do stadniny. mozna wiedziec z kim jezdzisz w aro?
wątek zamknięty
quanta-nie poznałam Skwarka  😉
magda-myślałam, że to jakaś dłuższa przygoda z siwkiem , szkoda  🙁
leci pw
wątek zamknięty
mtl, aaaach, jaki śliczny ten siwens. Jakiej on jest rasy?
milusia, Wy jak zawsze elegancko.
efka, kurcze, szkoda, że tak szybko musiałaś się z nią rozstać... No ale cóż, takie życie, trzymam kciuki za zakup nowego zwierzaka. 😉
quanta  😜 😍
wątek zamknięty
mtl, aaaach, jaki śliczny ten siwens. Jakiej on jest rasy?

nijakiej  😂
ze strony ojca - selle francais i holsztyny
ze strony matki - folblut i irish draught
czyli jedna wielka mieszanka
wątek zamknięty
mtl, no bardzo zabawne, chciałabym, żeby moja była taka "nijaka". 😁
wątek zamknięty
mtl, Ty chyba żartujesz z tym jednym zdjęciem? A w to, że ładnie chodził to nie uwierzę, póki nie zobaczę 😉
wątek zamknięty
Milusia jak zwykle super, tylko dlaczego na hali?  😁 wiosna jest- wio na dwór na trening!!

A ja sobie chodze hmm... 3 cm nad ziemią, tak skromnie  😍
wątek zamknięty
mtl, no bardzo zabawne, chciałabym, żeby moja była taka "nijaka". 😁

każdą z jego części mogę wykorzystać do innego celu, nie?  😁

mtl, Ty chyba żartujesz z tym jednym zdjęciem? A w to, że ładnie chodził to nie uwierzę, póki nie zobaczę 😉

miałam trening na hali więc nawet nie prosiłam o robienie zdjęć, nadrobię niedługo !
wątek zamknięty
baffinka, jaka wiosna? babo, ja siedzac na tej aromerowej hali plakalam ze nie wzielam zimowych butow, tak mi bylo koszmarnie zimno!

pochwal sie, skad te 3 cm nad ziemia 😉
wątek zamknięty
mtl a w trakcie treningowe masz?😀
milusia co masz za siodło?
quanta Skwar wyszedł jak nie Skwar, to pewnie ta maska go tak zmieniła 😁
wątek zamknięty
quanta, milusia  😍 😍 więęęcej!

a ja mam kilka zdjęc z wczoraj, niestety kiepskiej jakości, ale ważne, że widać czarnego latającego zwierza🙂
najpierw trzeba było nóżki popodnosić:

ale później już było tylko to co tygryski lubią najbardziej🙂

i pomyślec, że wczoraj byla taka cudna pogoda, a dzisiaj za oknem szaro, buro i mokro... i trzeba było znowu pogodzić się z halą.
wątek zamknięty
Mam nadzieję, że nie obrazicie się na dużą ilość zdjęć mojego konia ale po wizycie Juliadny aż żal trzymać foty tylko dla siebie 😀

mgła

wodnik2

"Możesz wejść i zejść jeszcze raz?!"

Sissi zobaczyła swoje odbicie w wodzie

Odpaliła wrotki na długiej prostej

Kłusak

pogalopowałyśmy też trochę
wątek zamknięty
Siss drugie moje ulubione  😍 
wątek zamknięty
milusia wyglądacie super 🙂 ogarnął się już chyba rudy trochę na wyjazdach 🙂 kiedy jakiś czworobok?

Ja zaczęłam szukać sobie jakiegoś młodego konia i już wiem że będzie trudno  😁 😁 😁 i że chyba osiwieję zanim znajdę  💃

ps. zrobiłam sobie coś w stopę i nie mogę chodzić, siedzę obłożona lodem  😵
wątek zamknięty
Siss to we mgle superanckie 💘 I w ogóle to masz bardzo ładnego konia, fajną ma maść.😉
wątek zamknięty
Juliadna a ja myślałam, że "wejdź i zejdź" :P Sissi na drugim zdjęciu wygląda tak grzecznie i niewinnie :P

xxflygirlxx też je lubię 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.