Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Lov, po prostu uwielbiam ten Wasz szwabski kantarek.  😁
wątek zamknięty
Moon, a czyli to Koniczka była! Takie butki :P
W sumie, przeglądnęłam wiadomości "fanki Gila" i nic zdrożnego tam nie ma, także się uspokajam😉 Chociaż dziwnie pewnie swojego konia na czyimś avatarze widzieć.

Lov, Wzięłabyś mu bardziej patriotyczny kantar kupiła, noo 😉 😁
świetny dzieciak 🙂 Jaka błogość na tym zdjęciu z tarzania się 😉
wątek zamknięty
Mąka co się stało? Ja taka niezorientowana
wątek zamknięty
Niedawno jedna dziewczynka z naszej rekreacji wstawiła na nk zdjęcie łaciatka Frani. A pod zdjęciem napisała całą historię o tym, jak to lubiła na nim jeździć w szkółce, zawsze się cieszył jak ją widział, ale niestety musiał wyjechać, ale możliwe, że w maju wróci. 😂

Lov Skrzywdziłaś go porównaniem do Wertera. Ale i tak jest piękny.😀
wątek zamknięty
w szkole niszczą kreatywność, to dziewczynki muszą gdzieś dać jej upust 😎.

Lov, nie to, że jestem jakimś lizodupem, czy czymś... ale rudzielec boski, boski 😍. w moim guście 😎.
wątek zamknięty
lov kiedy avatar zmienisz?  😎
wątek zamknięty
aniaagre, oj do Blondi to mu bedzie daleko nawet w koraskach 😁 chociaż grzywę muszę zapleść, żeby się nie przerzucała 😉

Altiria, Sankaritarina, ale dla niego to patriotyczny jest! Przecież to Szwab pełną gębą 😁

xxflygirlxx, dlaczeeeego, przecież pozycja idealna 😎

ankers, :kwiatek: w moim też 😁

margaritka, ahh, to już chyba z przyzwyczajenia 😉 w końcu ten pan też jeszcze czasem tu się pojawia:

Mogę jeszcze, mogę, mogę? 😁

Mąka trzymaj się :przytul: mnie to samo bierze, jak na Siwą patrzę...
wątek zamknięty
Lov Bo Werter to jakaś pomyłka, to był po prostu głupi facet ze skrzywioną psychiką 😎 Dawaj więcej fot! 🏇
wątek zamknięty
xxflygirlxx, a proszę Cię bardzo... 😁

Ja normalnie nie ejstem w stanie zrozumieć jego stateczności. Wchodzi na padok normalnie, łazi sobie, zazwyczaj stoi, nie odwala, nie lata jak głupi... 🤔wirek: w stajni się śmieją, że mi przerobili papierek i 3 lat to on na pewno nie ma 😁

wątek zamknięty
Lov, spoko, minie mu 😉 - jak kiedyś kupiłam sobie 4-letniego ogiera, to też się tak zachowywał - jak go chcieliśmy pogonić to uciekał na bezpieczną odległość i staaaaaał... Potem mu minęło 🙂. Żeby nie było - koń codziennie padokowany, nie tam, że nagle przestał wychodzić... Po prostu mu się światopogląd zmienił 😉.

Jako 4-latek miał mniej więcej takie podejście do ruchu na padoku:

Jako 6-latek już zgoła odmienne 😉

wątek zamknięty
Lov faktycznie trochę schudł, ale materiał na maszynę nadal z niego jest 😎
epk a mówią, że to dzieci sa bardziej ruchliwe 😀
wątek zamknięty
epk, mam nadzieję, że nie minie przed zajażdżką 😁

Swoją drogą, chyba bedziemy zajeżdżać wcześniej. Nie, żeby jakoś super od razu wdrażać w trening, ale skoro chodzi dobrze na lonży, jest spokojny, to niech pozna jeźdźca 😉 a potem się bedziemy na zmianę lonżować i troszkę jeździć. Już się nie mogę doczekać, teraz lonżuje z pasem, niedługo siodło, później trochę roboty na wypinaczkach i heja 😅
wątek zamknięty
Patrz, no a tu całkiem na odwrót 😉 - pamiętam jak myślałam, że on chory jest....
wątek zamknięty
Jak zostaje sam na hali, to napieprza jak głupi 😁
wątek zamknięty
Lov
Bardzo mi postura i ksztaltem głowy mojego przypomina 😀 Ale co się dziwic w końcu to też "szkop" 😀
wątek zamknięty
Mars!!!  😍 😍 😍 💘 💘 💘
wątek zamknięty

Lekki  🚫 Kujka wygrała konkurs na siodlarni.pl  😀  😅 brawo !  😅
wątek zamknięty
kujka GRATULACJE!!! 😅 😅 😅
wątek zamknięty
_kate, wow, ktoś go jeszcze pamięta  :kwiatek:
wątek zamknięty
Bułka TaiMyr i on to moje dwie największe miłości na forum, więc pamiętam doskonale  😀 😍 💘
wątek zamknięty
masz PW 🙂
wątek zamknięty
ajaj, ale mnie dziś kobyła zaskoczyła jak i ja ją

robiła co innego niz ostatnio, więc ku swojemu przykremu zaskoczeniu nie udało się jej uczynić fochowej samowolki
co więcej, jak się ogarnęła już, to robotała tak, że ho ho

OMG, pierwszy raz w życiu chyba tak się zadskiem ruszyła, że nie mogłam za nic jej wysiedzieć...
jak się bujnęła to i coś ciekawego można było porobić wreszcie i na koniec było miodzio.

oby tak dalej

a przy okazji - mój koń ma "syndrom luźnej wodzy"  🤔 daj jej odsapnąć bez kontaktu, to "ona już skończyła, to super , idziemy" no i z pełnym rozczarowaniem przyjmuje tłumaczenie, ze not this time
wątek zamknięty
kujka, Lol, ale akcja 🤔
Właśnie, czy to nie Ty znalazłaś kiedyś swojego konia na fotoblogu jakiejś małolaty? Kurczę, pamiętam jakąś akcję, gdzie voltowiczka znalazła swojego konia gdzieś na tego typu blogu i teraz za chiny nie mogę sobie przypomnieć czyj koń tam był.
Boszsz.... czemu rodzice dają dzieciom internet.

oj, to się nie raz i nie jednej zdarzało, ale z ciekawszych przypadków pamiętam że kcian została podpisana jako mama blogerki 😉

[quote author=_kate link=topic=41890.msg976357#msg976357 date=1302796396]
nightmare, ale przeczytaj uważanie. To avatar poprzedniej właścicielki Gila, więc nie ma afery  😉
[/quote]
i kto tu mówi, o czytaniu ze zrozumieniem  😂

_kate, wow, ktoś go jeszcze pamięta  :kwiatek:

oj, ale pytanie, pewnie że pamiętamy!
wątek zamknięty
Wow, kujka - a jednak!! I co wygrałaś?
wątek zamknięty
ej dobra, tego jeszcze nie bylo, zeby ktos OPROCZ MNIE mial Gila w avatarze:
http://voltopiry.pl/forum/index.php?action=profile;u=18537

nie wiem kto to i dlaczego, ale sie dowiem. :/

edit: dobra, dobra, wiem - Zlota miala... ale to byl jej kon, wiec sie nie czepiam 😉

rozumiem, że to był avatar Złotej. Poza tym nie mówiłam o czytaniu ze zrozumieniem, tylko o uważnym czytaniu  🙄 . Teraz faktycznie widzę, że może Kujce chodziło o to, że Złota miała i już nie ma.
wątek zamknięty
na prawdę nie wiem o co ci chodzi- kujka się dziwi, że ktoś poza nią ma jej konia na avatarze- a ma go meganhorse.
miala gila na avatarze dawno temu tez złota (wtedy jeszcze jodzi) bo był to jej koń.
ale megan z gilem nic nie łączy- poza, potencjalnie koniem z prawej 😉
wątek zamknięty
Miałam dziś pierwsze kontrolowane jeździectwo od.. listopada 🙂 na razie do przodu i rozluźniać i wyginać i do przodu. Niestety mało pojeżdżę przed świętami więc koń wita się z karuzelą z powrotem 🙂
wątek zamknięty
ciecior- ja po prostu inaczej zrozumiałam wpis Kujki. Teraz już rozumiem o co kaman
wątek zamknięty
ej faktoza, wygralam! to pierwsza rzecz jaka w zyciu wygralam! ale opcja. nie wiem jaki potnik wygralam, nie mam zadnej wiadomosci od sklepu, ale dopiero weszlam do domu wiec pewnie dopiero jutro sie dowiem, bo teraz troche za pozno 😉

w sumie nie wiem co mam zrobic z ta meganhorse, nie wiem czy mam w ogole prawo ja prosic zeby zmienila avatar... ale nie powiem, chyba nie do konca mi sie podoba ze ktos oprocz mnie ma w avku zdjecia mojego osobistego "obiektu wojskowego"...

cieciorka kon z prawej to Karmel, kon nalezacy do wlasciciela stajni Lider. Nie sadze by meganhorse cos z tym koniem laczylo, jest to bowiem niemal surowy mlodziak.
wątek zamknięty
Burza, noo, jeszczew trochę i Salinero się schowa 😎
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.