Jestem tak wybitnie zmęczona, że aż mnie to dziwi..., zaś w moim cholernym grafiku nie ma miejsca na wpisanie "Freetime". Obłęd. Który trwać będzie do czwartku.
a ja się zasiedziałam w łazience, przy kompie, potem zadzwoniła mama, potem dziadek, nagle patrzę na zegarek a ja już daaaawno powinnam była wyjść na zajęcia, a jeszcze jestem niegotowa 😡 bosko, zwłaszcza, że to już 4 raz się nie pojawię na tych ćwiczeniach, jakoś ciężko się mi w piątki zebrać 😡 teraz chyba muszę wykombinować zwolnienie...
Ja też siedzę z kawką i papieroskiem i jestem okropnie zła na siebie, że tak późno wstałam... 😲 Wczoraj zachciało mi się w nocy pranie robić, do tego przysnęłam przed kompem i w sumie poszłam spać o... 6🙁
Taka piękna pogoda, a ja gniję w domu tzn... za 2h czas się szykować do pracy:/ bleee...
Gavi, przeżywam to samo... Wczoraj myślałam, że mi łeb coś rozsadzi... dramat 😵
wstałam o 9.. nie wyspałam się, pojechałam na zawody -luzakować. po południu pojechaliśmy ze znajomymi na rowery nad jezioro 😜 i wieczorkiem spacerek dłuuuugi z kumpelami dopiero wróciłam... nogi mi odpadają 🤔wirek:
przypomnialam sobie dzis jak to jest miec kaca.. na szczescie glowa dniem wczorajszym jeszcze zyje i mysl o zapachu i wieczorze pieknym przywoluje lekki usmiech ehh zeby to tak czesciej bywalo.. 😉
Witam 🙂 Niedawno wrocilam z kosciola, teraz szykuje sprzecior i jade na meeeecz 💃 🏇 💃 Hahah nie ma jak to jechac na drugi koniec wojewodztwa - ot tak, dla porobienia zdjec 😜 Swoja droga szkoda,ze sie pogoda neco spsuła i jest pochmurno i troche zimnooo 🙁 No ale nic to, damy rade 😁
Uciekam sie szykowac, o 12 wychodze z domu, a jeszcze nic nie ogarniete :P
ja dzisiaj caaaaały dzień w stajni się relaksowałam! taka piękna pogoda, że az mnie ściska bo moj zwierz tylko na 20 minutowe spacery moze wychodzic🙁 Dopiero wrocilam i pije sobie kawę z lodami, polecam na smutny nastroj😉 a jutro kolos, uczyc sie trzeba!
Na meczu zostałam staranowana przez jednego z piłkarzy - nie wyhamował biedaczek 🤔 W kazdym badz razie ostro przyrznelam glowa w ziemie i troche ciemno mi sie zrobilo na kilka sekund. Dopiero po 2 godzinach lekko mnie boli, ale zyje 😂 Bylo suuuuper na meczu 🏇 A w srode nastepny 😜 😍 😍