Forum towarzyskie »

Kiedyś Ranne Ptaszki, Nocne Marki czyli jak mija wam dzień

niestety ja też chora, a miałam mieć jazdę w weekend... 🤬
caly dzien w pracy, na nogach  😵
16h w pracy, dopiero mija 1,5godziny a ja umieram. Łeb mi pęka,oczy sie zamykają.. Masakra jakaś.
Ehh... Właśnie skończyłam się uczyć matematyki i teraz zabieram się za wos  🙁 Pora w sam raz nie powiem, że nie ;p

Miłych snów życzę 🙂
Przyszłam się pożalić... mam dziś tyyyle pracy, a rozkłada mnie jakieś choróbsko i nie jestem w stanie skupić się na niczym, poza myślą o spaniu... :/
znow padlam na sofie... przed telewizorem... zaraz po 8 wieczorem, dopiero NCIS sie zaczelo  👿 ide sie myc i spac do lozka  😵
Wstalam o 4😲0, wyslalam meza do pracy, pije kawe litrami, obrobilam jedno zdjecie i siedze. W sumie musze wstac, ubrac sie i jechac do pracy, ale mi sie nie chce...  🙄
Rano obudziłam się o 5, nie mogłam ponownie zasnąć, dopiero 20 minut przed budzikiem zapadłam w sen, ale trzeba było wstawać  😵
Zawiozłam mamę na pociąg, pojechałam do dziewczyny mojego brata, noo na jej stancję, tam poczekałam aż będę mogła pojechać na uczelnię i zapisać się na specjalizację, wróciłam na stancję, poszłam na wykład, po zajęciach pojechałam do mojego klubu, posiedziałam godzinkę, wróciłam do domu, dostałam zjebkę od ojca, że zrobiłam coś czego w rzeczywistości nie zrobiłam, zjadłam kanapki iii... siedzę i myślę, że powinnam iść się przebrać, ogarnąć itd.

Niby nic, a jestem padnięta..  😵
Dzień mi mija na wymyślaniu odpowiedzi do jakieś tandetnej kroniki mojej klasy >.>
Pytania mieszczą sie w pojęciu "kompletnie idiotyczne", cytuję:

W czasie przerwy można mnie było znaleźć...  WTF!? 🤔
Największy wyczyn sportowy...
Największą satysfakcje sprawiło mi nauczenie się...
Coś z wiedzy podręcznikowej, co wyrecytuję nawet obudzony w środku nocy...
Najbardziej usypiająca lektura...
Moje plany na bliższą i dalszą przyszłość...  🥂

Jeszcze karykaturalniej to odbieram, biorąc pod uwagę realia mojej szkoły  🙄
Co najśmieszniejsze, jedną z osób odpowiedzialnych za przygotowanie tych kronik jest bodaj niejaki <fanfary, mdlejące niewiasty> Gabryś co to ponoć w Ju Ken Densie brał udział. Potwierdzić nie mogę, bo nie oglądałam nigdy tego cuda. Ale chyba mu sie nie powodzi zanadto, skoro sobie dorabia w ten sposob, hah.
Ponad 30 st. w półcieniu, a ja zaraz wychodzę na zajęcia terenowe na łąki... Usmażymy się na miejscu  😵
Znowu noc nie przespana ,to już od 1.5 miesiąca  👿  normalnie nie wytrzymam z moją kobyłą niech w końcu się oźrebi bo już dłużej tak nie pociągnę .
Wczoraj źle stanęłam na nogę ,trochę mnie zaczęła boleć ale dziś to już przesada  😵  Noga mnie tak boli że mam myśli o obcięciu jej ,najgorsze że dziś mam rajd i ludzie już popłacili więc muszę jechać ,ciekawe tylko jak  😤  w sobotę miałam jechać na giełdę żeby coś poszukać ze sprzętu .
W niedziele mam pokaz koni i nie wiem jak ja kuśtykając będę prowadzić ogiera  😵  Będzie musiał mnie mąż zastąpić .

Na dodatek mam dzisiaj trening z dziewczyną z Kanady (ojciec lekarz) więc nie chce zawalić sprawy ,w końcu klient nasz pan .
Gorąco, duszno - 15 minut po kąpieli i już się ze mnie leje. A to dopiero początek.
Ja rozumiem, kilka dni ciepła ok. Ale nie codziennie!

Mam nadzieję, że te przepowiadane burze dotrą do Łodzi...
chyba jestem nocnym markiem =(
A mnie dobija ta cholerna pogoda, tylko wieje, leje cały dzień, jest 9 stopni. Nic tylko pod kołderką siedzieć 🙁
(Południe Polski)
poszłam spać o 2, obudziłam się o 3 jak ktoś się wydzierał pod blokiem i następnie obudziłam się o 12  😵 a chciałam wstać wcześniej... teraz się pakuję na wyjazd  🏇
oddalismy wczoraj samochod do mechanika
dzisiaj rano zadzwonili, ze sie do niego wlamali, cudownie
wlamali sie tylko do naszego z kilkunastu aut tam stojacych, ukradli nawigacje, radio, gasnice, apteczki, spiwor z bagaznika itp itd w sumie straty na ponad 2 tys zl a zeby bylo weselej rozpylili w srodku druga gasnice, takze wyglada na to, ze tapicerka jeszcze bedzie do wymiany 😵
tosmy sobie samochod odpicowali, mial miec nowy lakier 🤔
przyciśnijcie zakład o pokrycie kosztów. ja bym nie odpuszczała i zrobiła aferę.
Ciri, wydaje mi się, że cavaletti dobrze prawi. W końcu włamali się do samochodu podczas gdy samochód był "pod opieką" warsztatu :/ Swoją drogą to strasznie współczuję, w życiu nie spodziewałabym się takiej sytuacji.

Możesz mi podesłać na PW co to za zakład mechaniczny?
afera bedzie, nie damy sie 😉 choc na razie musimy ochlonac bo co chwile na policje, z policji, opis skradzionych rzeczy itp uff...
a co najlepsze podobno to jakies dzieciaki/nastolatki, bo znalezli slady butow, ktore do doroslego na pewno nie naleza...normalnie nic tylko raczki poucinac 😤

juz sle pw
wątek uciekł za daleko..

dochodzi 1, a re-volta śpi..  👀

dobrej nocy 😉
och, taki uroczy wątek, a tak dawno nie ruszany!  🤦

może ja zacznę optymistycznie:
NIE NADAJĘ SIĘ DO ŻYCIA W SPOŁECZEŃSTWIE.
plus, tak, zaspałam na pociąg do Warszawy  👿 🤬 😵
jadę o 12, będę na miejscu 1,5h po mojej grupie...
na zachętę nie mam wody w mieszkaniu.

za to dzień jaki słoneczny! 😍 i któryś ze wspóllokatorów zostawił trochę wody w czajniku, starczyło na jedną kawę  😅
staram sie znaleźć jakieś plusy tej całej sytuacji, za wiele i tak już zmienić nie moge, czasu nie cofne,w pociagu cudem się nie zjawię... tylko jak pieknie wygladam teraz w oczach prowadzacych  🤔 😡
W Krakowie mamy jakąś apokalipsę, wieje, leje, potem zamiecie śnieżne, straż pożarna jeździ w te i wewte...

edit: to mój blok się jara, dwa piętra nade mną....  🤔
honey, żartujesz???
honey, , żyjesz??
żyję, żyję, przejaja, już myślałam, że będą nas ewakuować, a ja bym bez klatki z 5cioma szczurami i bez psa nie wyszła, ale okazało się, że to nic niebezpiecznego, ale afera była jak 150...
ta piosenka mnie dziś rozwala od rana :
ej branka branka    😂 😂

fajnie mieć swoją piosenkę od razu humor człowiekowi rośnie o 100% 😀
markuje ktos?
cieciorka si 😉
halo halo, nocne marki jeszcze obecne 😉 ?
Si
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się