Forum towarzyskie »

Jack Russell Terrier

Up! 🙂

Coś tu bardzo cicho ostatnimi czasy, to pozwolimy sobie z Boską podnieść wątek 🙂

Pamiętacie nas jeszcze? :> Zdjęcie jak najbardziej aktualne - dzisiejsze 🙂
martva ależ ona urosła! 😲 już taka babiczka jest, ile ona ma? śliczna 😍 my ostatnio żadnych zdjęć nie mamy, bo taka ohydna pogoda, że szkoda gadać.
O psie jeżdżącym koleją już było. Co powiecie na psa śmigającego na desce? 😉
Pozdrawiamy wątek z gór!
martva ależ ona urosła! 😲 już taka babiczka jest, ile ona ma? śliczna 😍 my ostatnio żadnych zdjęć nie mamy, bo taka ohydna pogoda, że szkoda gadać.

Dziękujemy! 🙂 W marcu Boska skończy 2 lata, ale w głowie wciąż "fiu-bździu" zatem, to, że czasem zwracam się do niej per "Szczeniaku" nie dziwi już właściwie nikogo 🙂

Z niecierpliwością czekam na wasze zdjęcia!

Olek - wiadomo  😎 Przecież te psy sobie ze wszystkim poradzą  😁
olek, pies ekstremalny, super zdjęcia 🙂

pokażę coś zimowego, pies koleżanki (ten w zaspie) i jej brat, który należy do pana doktora, która zajmuje się u nas końmi 🙂
martva jak nie lubiłam szorstkowłosych jacków, tak dzięki Twojej polubiłam! (i jeszcze jeden był psiak tu na volcie taki, z kongiem miał zdjęcia pamiętam, ale nie pamiętam czyj to czworonóg)  😍 😍
sei ale świetna fota. dopóki nie miałam Fredka nienawidziłam zimy, z nim ją pokochałam. serio, taki pies potrafi zmienić nastawienie człowieka do wielu spraw 😉

nas tu chyba dawno nie było, to was troszkę zasypię😉

wymowna mina, pt: 'chyba cię kobieto pogrzało! mnie? na taki śnieg?! bez bucików??!!'

tu z młodym. Fredek: daaaaj buziaczka!!<3:* ; Lipski: Nie!!!! człowieki paczą!

F: no daaaaj tego buziaka! ; L:NIE! paczą dalej!

tu jakieś dziwne wygibasy

i zagadka, co robi ten piesu?

jeszcze grzeczny domowy Fredek pilnujący włości i przede wszystkim mnie 😉

a tu trzeba było obczaić, bo może to paczka z zooplusa  😁

koniec 😀
PS: kocham mojego psa!
exploited, zimowe zdjęcia cudo! jak bym widziała psiaki od nas ze stajni 😀
dzięki mojemu prawie-jack'owi pokochałam spacery po lesie 🙂 w sumie wszystko co te perszingi robią jest tak pocieszne, że nic tylko podziwiać, foty cykać  😜

fotka w pudle bomba  😁

mam więcej zimowych z dzisiaj, ale wrzucę dwa wcześniejsze zdjęcia mojego prywatnego w/w prawie-jack'a 😉

i rodzinne fotki, nieco starsze 🙂

mamuśka (po prawej) z synalkiem

biczek, fendi, frotka (ta 'zła' z tyłu) 😉

frotka i reksio (rodzeństwo)

reksio i ostatek

reksio śpioch  💘

i moje ulubione - z ciocią goldi  😍

koniec spamu  :kwiatek:
Reksio ma boska glowke ! Umaszczenie piekne🙂
crazy, nie omieszkam mu przekazać 😉
umaszczony był najfajniej/najśmieszniej ze wszystkich 🙂
Przy okazji rownież o sobie przypomnę i moim śpiochy, przepraszam - dwóch !
Ja też zawsze wolałam wizualnie gładkie JRT, ale mam gładkiegi i dwa szorstkie i te ostatnie są praktyczniejsze zimą 😉

Superowe są wasze Jacki 😀 Twoje sei to już w ogóle szałowe  😜

Precelek się przedstawia.  😉
Przyszłyśmy się pochwalić 😀

Boska kończy dziś 2 lata! Dalej jedno wielkie fiu-bździu szczeniaczkowe w głowie, ale... kiedy to minęło?! 👀

montana, super psiaki 🙂
Frania, dziękuję bardzo  :kwiatek:
Zuzu, precelek przesłodki! ślepia ma jak nasza frotka 😉
martva, zdrówka dla pannicy. jest śliczna 🙂

migawka z dzisiejszych zimowych harcy. mój 'prawie jack' i gmail 😀

edit: dorzucam na tle 'sarenków' 😉
sei nie poleciały za sarenkami ?  😉
Mojego mądrego psa wczoraj poturbowała kobyła, specjalnie wzieła go pod nogi i podeptała. Myślałam, że już po nim, ale gdzie tam, dzisiaj znowu latał za końmi.
Wrzucam foty, pierwsza jak był u mnie drugi dzień(24.07.12r.) a druga z drugiego marca. Nie mogę uwierzyć, że jest już taki duży.  🤣
martva, zdrówka dla pannicy. jest śliczna 🙂

Dziękujemy  :kwiatek: Strasznie miło, że się podoba 😉

Twoje psiaki również niesamowite! Aż dziw bierze, że takie spokojne na zdjęciu z sarnami!
To i my pozdrawiamy z metrowych zasp bieszczadzkich. Wiosno, przyjdź już!
exploited wiem ze na pewno ja wrzucalam foto mojej bestii z kongiem...ale moj to parson szorstki

przedstawiam Goofy'ego

http://m.youtube.com/#/watch?feature=youtu.be&v=LRoT7plWM9g&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DLRoT7plWM9g%26feature%3Dyoutu.be

a zima niech juz sie konczy  😤 mlody owlosiony jak nie wiem i juz tylko czekam zeby go wytrymowac. Wtedy to zupelnie inny pies heh
Dziewczyny, dopiero zaczynam być miłośniczką tej rasy, w swoim życiu "zaliczyłam" jamnika długowłosego, doga niemieckiego, cocker spaniela angielksiego i pinczerka 🙂 Polecacie jakąś sprawdzoną hodowlę?
Co taka cisza w wątku? ;>

Pozdrawiamy wiosennie! 🙂

z tymi sarnami to była tzw. cisza przed burzą 😉 jak sarny ruszyły to psy też... poszły...  😂
Konstancja, urodziwy facet bardzo. fajnie tak patrzeć jak maluchy rosną 🙂
@g@, zdjęcie z koniem super - 'dalej nie idziesz!' 😀
martva, śliczne zdjęcie. mina boskiej bezbłędna 🙂
Dawno nas nie było, więc wrzucę moją Naughty by flygirl  🙂

martva, śliczne zdjęcie. mina boskiej bezbłędna 🙂

Dziękuję, miło, że zdjęcie się podoba!  :kwiatek:
hej. Poszukuję szczeniaka suczki jr. Może polecicie jakąś hodowlę lub osobę mającą maluchy mogące już pójść do nowego domu. Zależy mi bardzo na czasie 🙂 pozdrawiam
właśnie... czy możecie polecić sprawdzoną hodowlę (ale taką zarejestrowaną w PZK, a nie przyjaciele zwierzęt, hodowlaze związku dżdżownic palolo itp.)jacusiów szorstkich, użytkowych? szukam prezentu dla znajomego- jego niemiecki jacuś zmarł dwa tyg. temu i szukamy paczką jego następcy🙂 cena nie gra roli, grunt żeby był czysty, użytkowy jacuś w wersji szczotka😀
wojenka a jakieś info u potwierdzonej użytkowości ( zdane próby itp.) bo na str tylko info o wystawach znalazłam. Linie fajne- akurat i Austria i Niemcy są w kręgu zainteresowań przyszłego właściciela🙂
znasz te psiska osobiście?
Dwa jacki z tej hodowli (Inferno i Gummie Bear) można czasem spotkać u nas na uczelni w zakładzie Zoologii  🙂. Co do prób, nie mam pojęcia, ale możliwe, że nie mają.
Za to prawdziwe użytkowe parsony są tutaj: http://www.mysia-zaglada.pl/uzytkowosc.html
ma być Jacuś i tyle 🙁 ja już nawet czeskie foxy znalazłam, ale ma być Jacek🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się