My mamy 2 nowe jacki w stajni (urodziło się 6 ale pozostałe już sprzedane). Sunie są strasznie aktywne, całą godzinę biegają za mną po ujeżdżalni ujadając, a ostatnio jedna ugryzła mojego konia w nogę na jeździe 😵 Dobrze, że jest cierpliwy i nie odwinął się nogą.
dziewczyny! próbowałyście? Mój niejadek teraz wcina boscha, wcześniej miał eukanabę dla jacków przeplataną z lukullusem. zastanawiam się, czy nie spróbować tego tworu royala. jak był mały dostawał royala mini i średnio mu podchodził. co sądzicie o tej karmie?
Jara po wystosowaniu posta, sprawdziłam skład tej karmy 😵 nie wiem dla czego oni tak mydlą oczy... całe szczęście, że się troche postów Twoich i innych kumatych babek z forum oczytałam. na razie mamy do skarmienia jeszcze worek boscha, ale ja już myślę co by zamówić następnego. Lukullus był fajny i pies go jadł w miarę chętnie, ale nie wiem może jest coś lepszego, smaczniejszego co moja wybredna bestia by łaskawie jadła. bez ekscesów typu wielkie oczy w stronę miski i omijanie jej z fochem szerokim łukiem.
crazy ile tego mięsa dajesz? bo talerze to różne są hehe 😀 mój Fredek wybrzydza przy dosłownie każdej karmie, lukullusa chyba najlepiej wcinał. je tylko suche, bo po wszystkich puszkach (nawte lukullusie, co skład ma bardzo przyjemny) puszyło go, miał wzdęty brzuch, męczył się i w ogóle jak bania chodził napompowany. teraz mamy boscha active. wcina, na komendę, ale wcina 😁
halo halo, coś tu cicho 🙂 parę fotek z testu piłeczek Konga. Zamówiłam, myślałam, że będą to zwykłe piłeczki, a tu niespodzianka, piszczą. Fred absolutnie je pokochał, śpi z nimi i chce zabierać wszędzie 😀 😁 i na koniec kichający Fred
sei zdjęc z tego wypadu mam ponad 600... 😵 peniu takie rzeczy wyprawiał, że się nie dało tego nie dokumentować 😀 obrazek byłbezcenny jak chciał wpakować dwie piłki na raz do pyska i mu za cholerkę nie wychodziło. mam filmik ale nie wrzucę ze względu na mój piękny śmiech i wokal 😀