Forum towarzyskie »

Jack Russell Terrier

a ja szukam typowego przytulasa, a nie koniecznie psiaka wystawowego. Będę wdzięczna za wszelkie informacje🙂
ja polecam hodowlę http://www.dumarussella.pl/jack.php sama mam od nich psiaka ma już prawie trzy lata 🙂
A my oczekujemy na szczeniaczki, spodziewane są za około dwa tygodnie  🏇
Frania, alaa_kala, piękne te wasze psiaki  😀
Czy znajdę gdzieś szczeniaki, ale niekoniecznie rodowodowe ?
My mamy 2 nowe jacki w stajni (urodziło się 6 ale pozostałe już sprzedane). Sunie są strasznie aktywne, całą godzinę biegają za mną po ujeżdżalni ujadając, a ostatnio jedna ugryzła mojego konia w nogę na jeździe  😵 Dobrze, że jest cierpliwy i nie odwinął się nogą.

A na zdjęciu ich mama, w zeszłym roku  😉
Z okazji swieta pracy moja Rosie postanowila urodzic, mamy 3 dziewczyny i chlopaka.  😅

Zdjecie w linku, bo dzieki zmianom w imageshack nie wiem jaki rozmiar  😵
http://imageshack.us/photo/my-images/825/kluska5.jpg/
Pomyłka  🙄
Witam, a ja wrzucę moje gamonie  😉
dziewczyny! próbowałyście? Mój niejadek teraz wcina boscha, wcześniej miał eukanabę dla jacków przeplataną z lukullusem. zastanawiam się, czy nie spróbować tego tworu royala. jak był mały dostawał royala mini i średnio mu podchodził. co sądzicie o tej karmie?
exploited, a czym karma na JRT może się różnić od innych karm? 😉
Nazwą i wysoką ceną. Daruj sobie. Za taką kasę kupisz dobrą karmę.
Jara po wystosowaniu posta, sprawdziłam skład tej karmy  😵 nie wiem dla czego oni tak mydlą oczy... całe szczęście, że się troche postów Twoich i innych kumatych babek z forum oczytałam.  na razie mamy do skarmienia jeszcze worek boscha, ale ja już myślę co by zamówić następnego. Lukullus był fajny i pies go jadł w miarę chętnie, ale nie wiem może jest coś lepszego, smaczniejszego co moja wybredna bestia by łaskawie jadła. bez ekscesów typu wielkie oczy w stronę miski i omijanie jej z fochem szerokim łukiem.

czym karmicie wasze Jacki?
Kamry dla ras to chwyt marketingowy. Szkoda kasy za taki słaby skład.
Dziewczyny muszę się czymś pochwalić!

Nie wiem czy jest to zgodne z regulaminem forum, ale muszę, po prostu muszę  😍

Boska w reklamie!

AAAAAAAAA  😜 😜 😜 😜
Pięknie !
[s]
Jack szuka domu, ktoś chętny ? info na pw [/s]
Czy znajdę gdzieś szczeniaki, ale niekoniecznie rodowodowe ?

To nie będzie jack, a pies w typie inaczej - kundel.
Ja karmie Royal Caninem, moje bardzo go lubia , a dotego codziennie wieczorem mieso gotowane. po talerzu🙂

Z Royala dostaja MIni Adult, Sensible, ale najbardziej kochaja paszteciki exigent
crazy, Czemu gotowane? Czy zwierzęta mięsożerne w naturze też jedzą gotowane? Zdrowsze by było surowe 😉
Notarialna żaden z moich trzech psów też nie zje surowego,musi być gotowane  😂
U mnie ostatnio to samo - surowe jest ble, gotowane pyszne 😉
crazy ile tego mięsa dajesz? bo talerze to różne są hehe 😀 mój Fredek wybrzydza przy dosłownie każdej karmie, lukullusa chyba najlepiej wcinał. je tylko suche, bo po wszystkich puszkach (nawte lukullusie, co skład ma bardzo przyjemny) puszyło go, miał wzdęty brzuch, męczył się i w ogóle jak bania chodził napompowany. teraz mamy boscha active. wcina, na komendę, ale wcina  😁
Konstancja, Aaa, chyba że tak...  😁
Jeden lubi surowe, wiec czesto dostaje surowe, ale nie zawsze zjada, wiec dostaja gotowane. Drugi wogole surowego nie ruszy.

Najczesciej drob, ale i serca, watrabe, i inne okropnosci. Ozory uwielbiaja. Wolowinke, cielecinke...itd.

Dostaja po ok 25dkg
halo halo, coś tu cicho 🙂
parę fotek z testu piłeczek Konga. Zamówiłam, myślałam, że będą to zwykłe piłeczki, a tu niespodzianka, piszczą. Fred absolutnie je pokochał, śpi z nimi i chce zabierać wszędzie 😀 😁

i na koniec kichający Fred
exploited, szałowe zdjęcia! czysta radość 😀  😍
sei zdjęc z tego wypadu mam ponad 600...  😵  peniu takie rzeczy wyprawiał, że się nie dało tego nie dokumentować 😀 obrazek byłbezcenny jak chciał wpakować dwie piłki na raz do pyska i mu za cholerkę nie wychodziło. mam filmik ale nie wrzucę ze względu na mój piękny śmiech i wokal 😀

hej poszukuję szczeniaka jack russella - nie musi mieć rodowodu bo raczej nie zamierzam jeździć na wystawy 🙂 czy ktś ma może jakieś informacje?
podłączam się do pytania, szukam takiego typowego kompana do stajni, bez przyszłości wystawowej i nie za kosmiczną cenę. Ktoś coś? 😉
Wpiszcie w google "oddam szczeniaki jack russel" czy jakoś tak. W ten sposób często ogłaszają się osoby z niezarejestrowanych hodowli.
szukam ale raczej brak do oddania - ja z chęcią kupię szczeniaczka tylko nie za 2 tys  ;D
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się