Louisa, o wiele lepiej, ja też mam te złote na kasztana i forumowa epk ma identyczny zestaw. Jest szał, a na słońcu trzeba oczy mrużyć. 🙂
Na kasztanach jeszcze super wyglądają cyrkonie Crystal AB (Aurora Borealis) - one się skrzą nie na biało, tylko w kilku srebrzystych ciepłych barwach, coś jak tutaj:
quantanamera, on najbardziej świeci u mnie na hali 😉 - światło pada ze wszystkich stron i odbija się na wszystkie - genialny efekt. Na słońcu trochę mniejszy 😉
Quanta dzięki. Ten naczółas chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu, ale ciągle mam wątpliwości czy na takim pstrym łbie będzie to wyglądało estetycznie i elegancko. Obawiam się, że może być festyn 🤔
ashtray, zimne - srebrne, czarne, białe - naczółki na zimne maści (kary, siwy), a ciepłe (złoto, bursztyn, crystal ab) na ciepłe, szczególnie kasztanki. A u Was ta maść to w sumie nie wiem, czy zimna (siwek) czy ciepła (bo z hreczką) 😀
Coś gładkiego może faktycznie, opadająca rurka by była fajna 🙂
ashtray, hmm wcale nieźle z tymi kryształkami ale aktualny najlepszy! Dałyby radę te bursztynowe kryształki na brązowym ogłowiu delikatnym z szerokim szwedem 🙂 na czarnym sama nie wiem.
Klami ja bym celowała w coś takiego BR Na poprzedniej stronie wstawiłam mocno malowaną kasztankę w takim złotym. Tylko nie wiem jak się mieścicie w fulla.
Louisa, słabo.... szczególnie, że to opadający, więc ściśle przyklejony do głowy będzie wyglądał nijak. JA zwykle wszędzie przepinam naczółki, bo głowe to on ma w sumie normalnego fulla. Tylko czoło strasznie szerokie i uszy szeroko osadzone, więc naczółki full "ściskają mu mózg".
A ja zaopatrzyłam olbrzyma w nowe ogłowie, kolorek fajny, jakościowo też, ale... okazało się, że ma za ciasne podgardle (a rozmiar FULL). Pojechałam wiec do sklepu i wymieniłam na ten sam model ogłowia Fair Play, ale w rozmiarze XFULL. Jakościowo było zupełnie inne od FULL-a, ale było widać, ze inaczej zapakowane fabrycznie (z innej linii produkcyjnej?). Założyłam, przymierzyłam i... nie, futrzak "pływał" w XFULL-u, więc... pojechałam jeszcze raz do sklepu jeździeckiego i wymieniłam na FULL-a, tego co poprzednio 🤔wirek: Nalatałam się, ale w końcu zadowolona wróciłam do domu, dorobiłam dziurkę w podgardlu dziurkaczem do i skór i wcisnęłam w to ogłowie Pana Futrzastego. Teoretycznie ok, ale coś mi jednak nada nie pasuje... Żal mi się rozstawać z tym ogłowiem, bo skóra wyjątkowo fajna i kolor przeboski, ale nie wiem, czy leży jak powinno, jakoś nie jestem przekonana. A co Wy myślicie, leży dobrze? Czy puścić w świat? 🤔
Nocte uważam, że ogłowie wygląda na nim ładnie, ale to podgardle jednak trochę się przekręca i mi by chyba przeszkadzało... chociaż sama nie wiem czy bym sprzedała, bo oprócz tego bardzo mu pasuje 🙂
ja również zostałam posiadaczką ślicznego naczółka BR gold i sądzę, że moja Thalia prezentuje się w nim super 🙂
Nocte uważam, że ogłowie wygląda na nim ładnie, ale to podgardle jednak trochę się przekręca i mi by chyba przeszkadzało... chociaż sama nie wiem czy bym sprzedała, bo oprócz tego bardzo mu pasuje 🙂