Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Breva-  no jest dość potężna 😉 a ma tak sądze, że około 167? nie wiem nie mierzyłam jej
wątek zamknięty
Mia - bardzo ładnie Wam w granacie 🙂

Cynamonowa - śliczny zwierzak 😀

Proti - cudo! 😜

Espana - im więcej zdjęć wstawiasz, tym bardziej mi się on podoba! 😍 Piękny avatar 🙂

Korsik, Lovely - super foty 👍

Wisienka - jakie szyjsko 😲

Amazonka - super, jak zwykle 😁

Marcepana - przepiękne zdjęcia! 😜

Lena - ciacho 😀

Mój Złociaszek - nie było mnie u niego cztery dni, a on się tak zmienił - już na klacie i szyjce mieni się nowe, krótkie, złote futerko 😜

Zmiany nastąpiły też w zachowaniu - kobyły się zaczynają grzać i mu bije w dekiel 😁

wątek zamknięty
Pursat - wszystkie super, ale pierwsze to już w ogóle wow! ekstra światło🙂😉)
wątek zamknięty
Pursat Dziękujemy  :kwiatek: Niedługo w żółci będzie nas można zobaczyć😉

Faktycznie kameleon! Maść ma piękną ale oczy także!  😜
wątek zamknięty
amazonka* ja sie zawsze Wami zachwycam  😵

Pursat Posman jest świetny ! 😀 czyżby troszkę przytył?
wątek zamknięty
Pursat przyznam ze niegdy nie bylam fanka zlotego, ale te zdjecia sa fenomenalne 😲 az sie nie moge napatrzyc 👍 slicznie wyszedl 😍
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny! Bardzo się cieszę, że konio się podoba 🙂 Przekażę mu 😉

Czy przytył? Raczej jest na takim samym poziomie co zimą, ale będę się starała go teraz trochę podtuczyć 🙂
wątek zamknięty
Pursat-faaaaajny ten Twoj zwierzak!

200 strona - nie moze Go tu zabraknac! Dostalam dzis zdjecia z wczoraj - taka mala namiastka Rywala...

wątek zamknięty
juz juz...CASSINI I  😀

Condina to TEN Cassini I?? 😲
wątek zamknięty
Condina, a rozdajecie autografy ? Może odbite kopytko ?
wątek zamknięty
Witajcie! Nie wiedziałam, gdzie to wrzucic, wiec dalam tutaj:
czy Waszym zdaniem to oglowie jest odpowiednie? Czy nie jest za male?
Dzieki 🙂
A na zdjeciu nowa kumpela Foresta- Perełka  🙂
wątek zamknięty
jak dla mnie naczółek za mały reszta ok, ale...
na ostatnią dziurkę. A co będzie jak jej głowa troszkę urośnie i będzie trzeba powiększyć? ja bym kupiła o rozmiar większe (naczółek wtedy też powinien pasować) 😉

lepiej mieć zapas dziurek w obie strony (przynajmniej jak dla mnie) niż się później martwić 🙂
wątek zamknięty

wątek zamknięty
Mam podobną fotkę do pierwszej Pursat  🙂
wątek zamknięty
Pursat - Posman zmienia się jak kameleon, słońce mu służy  😍
Condina - przepiękne ogierzysko  🙂

Jeszcze trochę nas:

made by Monika Fimiak  😅
wątek zamknięty
Hihi... tak dziewczyny to TEN CASSINI  🙇. Chlopak ma sie dobrze. Piekny, duzy jasny boks ze swieza slomką, kochane luzaczki... Wiec ogolnie superowo. Za sąsiada ma Cassiniego II i Corrado i dalej Caretino .... wiec sama śmietanka!

ps. co do autografów to w sobotę jak się z wyra wygrzebię odwiedzę dziadka Contendera, wiec jakby kto chciał... 🤣

Pursat dawno nie widzilam Posmana i  jak dla mnie to on zawsze miał w sobie to cosik   😉

Espana... ale macie piękną pogode... i wszystko kwitnie już.... a ja kurde nadal w łóżku z temperatura... i żadnej poprawy....
wątek zamknięty
martva, nawet nie wiesz jak milo widziec rywala po 3 latach 😀
wątek zamknięty
Condina, rób masę zdjęć koniecznie!!!!!
wątek zamknięty
Condina, kurna kobito gdzie ty w tym świecie stacjonujesz że takie wagony masz pod nosem  🙄
A może zapytam inaczej, co trzeba zrobić żeby dorobić się "pracy?", "miejscówy z koniem?" w takiej stajni ?
wątek zamknięty
eluś  😜 przepiękny jak zawsze 🙂
wątek zamknięty
Martva - dzięki! :kwiatek: Dawno go nie pokazywałaś. Ogierowato nam się zrobiło w wątku 🙂

Dzionka - Twój też lubi nurkować w piachu? 😀

Espana - za około dwa tygodnie już powinien być cały złociutki 💃 A Ty dalej "męczysz" tym swoim przystojniakiem - rozpływam się 😜 Jaką on ma szyję... 😀

Condina - dziękuję :kwiatek: Tobie tylko pozazdrościć - takie sławy oglądać 👍

Tutaj więcej mojego urwisa z dzisiaj: http://public.fotki.com/Alemgoshar/posman-pursat-at-es/14042009/ 🙂
wątek zamknięty
espana ... zakochałam się w nim 😍
wątek zamknięty
ee tam, Espana, nudne te fotki, dzisiaj trzeba było robić :P
wątek zamknięty
espana pewnie powielę posty innych... zjawiskowa bestyja z chłopaka jest...  😜

A tak oto mojego szanownego konia obchodzę... czyli krótka historia wsiadania:

Ani drgnął 😁
A tak wyglada zadowolony z życia koń:

wątek zamknięty
ps. co do autografów to w sobotę jak się z wyra wygrzebię odwiedzę dziadka Contendera, wiec jakby kto chciał... 🤣

to ja poproszę skromnie 😉,kuruj się i rób zdjęcia bo dotykasz historii..
pstrykaj wszystko co Ci wpadnie w oko  🙇
wątek zamknięty
Pursat pewnie, że lubi, dzisiaj 2 razy go opłukałam i 2 razy się od razu wytarzał w ciągu 10 min  😁

Vuko padłam ze śmiechu, nie mogę 😂 Ty se tu pańcia rób co chcesz, a tam w dali to coś kolorowego widać.... 😀 😀
wątek zamknięty
dobra nie zjedli mnie żywcem w innych miejscach wstawie sie i tu  😁

wątek zamknięty
Condina Ja chce całej czwóreczki autografy😀 mioodzio😉
Lenka ale ładnie wyglądacie😉
Prusat   fajne zdjęcia😉

a oto my z dzisiaj by Strzyga oczywiście:

I blondyn😉
wątek zamknięty
Poniuś Świetnie się prezentujesz z kasztanami  😀 A co to za żółta linka biegnąca równolegle do wodzy na tym zdjęciu w skoku?
wątek zamknięty
To sznurki( ja tak na to mówie coś na wzór wypinaczy trójkątnych tylko przypięte do góry.),pomagają koniowi znaleźć równowagę,a nie na ręku/wędzidle jeźdzca.Są dosyć długie także krzywdy mu nie robią i nie ograniczaja ruchu/baskilu. jego właścicielka na nich jeździ gdyż Oboje się uczą😉 później je zdjełam.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.