Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

aurelia super kobyła 😉 ładnie jej w różu, a ta świnka jest rozbrajająca 😁
wątek zamknięty
Pomęczę Was trochę Libelką 😉 Z góry przepraszam za ilość, ale nie często trafia nam się dobry fotograf... 😉

aa i jeszcze mała włochata kulka 😉
wątek zamknięty

wątek zamknięty
znowu my  😎

wątek zamknięty
Odważny skok 🙂
wątek zamknięty
Dzionka bardzo dobrze wiem co się działo, byłam przy tym  😉 Takie same szaleństwa, tylko moja sama była na padoku i psy ją ganiały, a ona tego nie lubi.  😁
Brzask świetne zdjęcia, szczególnie te z wodą, ja już chcę lata....  A skok - wow
Libella ładnie Libelka teraz wygląda, poprawiła się
wątek zamknięty
Brzask  zgadzam sie z brzoskwinia odwaaazny skok ;D i świetne zdjecie
wątek zamknięty
Brzask, niezły skok 😉, moje narazie robi samotne skoki na padoku 😉 - parę zdjęć z wczorajszego łapania pogody...

wątek zamknięty
Libella, teraz dopiero widzę , że te nasze kobyły mają dość podobne odmiany.

KuCuNiO, dziękuję Ci bardzo. Sama wiesz jak to jest, kiedy pamiętasz jak Twój Flotar wyglądał, a jak wygląda teraz. Ja osobiście słysząc słowa pochwał aż puchnę z dumy.

A derka... żebym to ja pamiętała, zobaczyłam kratkę u Gabrysi i musiałam ją kupić. O, już sobie przypomniałam. To HKM "Profi" 🙂
wątek zamknięty
Aurelia ja to zauważyłam już jakiś czas temu 😉 swoją drogą, strasznie mi się ta Twoja kobyła podoba 😉
Sama wiesz jak to jest, kiedy pamiętasz jak Twój Flotar wyglądał, a jak wygląda teraz. Ja osobiście słysząc słowa pochwał aż puchnę z dumy.

I ja też wiem.... i jak przeglądam zdjęcia Libla sprzed 4 lat i teraz to też puchnę z dumy 😉
wątek zamknięty
Libella, może wrzucisz dla porównania?

a to moje małe kucykowe Pamirzaste:

'Pańcia idzie, ciekawe co dla mnie ma 😀'

'Co sie STAO'!?

szykując P. jedzenie,  'Pańcia, daj żarcie nooo, tam jest żarcie, a ja nei dosiągam, nooo, daj mi żyć!'
wątek zamknięty
Libella - super Liblaste wygląda 🙂
asior - klasa!
Brzask - wow! Skok rewelacja! Respect!  😲
epk - piękności 🙂
Nirv - ale ma fajną odmiankę!

A to mój new rumak :P
Zupełne przeciwieństwo Siwej, bo: kare, grube, małe, kudłate... xD ale mają jedną wspólną cechę: hejaaaaa do przoduuuu! :P

Przed państwem szanowna Barbara xD

wątek zamknięty
łoo, jakie ciemne zwierze, co to za rasa? ładne 😀
wątek zamknięty
nn :P w typie śl :P ale zasuwa jak folglut pierwszej klasy xD a szkity wywala jakby conajmniej po jakimś hiszpanie była xD śmieszne stworzonko 🙂 generalnie kobyła po przejściach, nieufna, potrafi kopnąć, ugryźć, zaprzyjaźniłyśmy się już, ale jeszcze sobie nie ufamy. Kobyła torpeda z tendencją do wywożenia, lubi bryknąć, nie jest przyjemna, ale wybaczam jej, bo swoje na bank przeszła - typowy koń, którego bito, boi się wideł, mężczyzn, gwałtownych ruchów, bała się siodła i wszystkiego na początku.
wątek zamknięty
czy ona stoi w kupie ?  czy to torf ?
wątek zamknięty
Nirv piękny jest, ma takie ladne rysy pyszczka 😵

darolga małe tez fajne 🙂 podciagnij mu jeszcze jedną skarpetke z tyłu do kompletu 🙂
wątek zamknięty
Brzask 👍

Libella kobyłka  rewelacja  🙇
i ja tak skromie troszkę moich łobuzów

wątek zamknięty
Ciska - Tak, jest syf i to straszny, zdjęcie robione w boksie awaryjnym, trafiła do nas przypadkowo i zupełnie niespodziewanie, nie było dla niej miejsca, stała tam, dopóki nie przygotowano dla niej normalnego boksu.
Wisienka - no, przydałaby się jeszcze skarpetka 😉
wątek zamknięty
ładne kare 🙂 miałam mieć też ogierka po przejściach, ale niestety zrobił się baaaaardzo neiobliczalny, agresywny i zrezygnowałam, a później znalazłam śliczną ślązaczke, ale, noo, znalazł się Pamir :P

wisienka, dziękujemy 🙂

koko, źrebol śliczny, ładna odmianka, podobna do Pamirowej :P mamusia też ładna 🙂😉
wątek zamknięty
Nirv - dzięki  :kwiatek: no tak to już jest z tymi kopytnymi po przejściach. Ale Barbara jest kontaktowa, stara się, przełamuje, więc wszystko idzie w dobrą stronę.
wątek zamknięty
aurelia-Pola wyglada super.Babeczka bardzo w moim typie 😜
Libella-Libelka bardzo pasowalaby do kucyka quanty 😉
Asior-kolejna fajna babeczka 😜
Epk-obledne jest to Twoje konisko, wstawiaj wiecej pod siodlem 🙂
Kuko...-jakie slodkie malenstwo

a ja wstawiam takie rodzinne z dzisiejszego spacerku.Filipek 3 latka i Etna  17 lat (rodzice jako dodatek do spaceru-mama trzymacz konika, tata fotograf :hihi🙂

wątek zamknięty
milusia, ale fajnu grubasek :P
wątek zamknięty
darolga, łaaa kare jest prześliczne! Szkoda, że ma tylko jedną skarpetkę:P
epk, proszę, proszę, jaka dereczka🙂
Libella, ja to jestem sto lat za cywilizacją i pierwszy raz widzę zdjęcia Libelki... śliczna jest! I chyba wysoka?:>
Brzask, ale przeskoczyliście, prawda? :>

my rozwijamy "nadświetlną"😉

wątek zamknięty
Libella-Libelka bardzo pasowalaby do kucyka quanty 😉

Nawet nie wiesz jaki to dla mnie komplement 😡 🙂
Sankarita baaardzo wysoka, całe 157cm w kłębie 😁
Fantazja, Sankarita, Darolqa, Kuko dzięki w imieniu Libla 😉 Przekażę, ze się podoba
Nirv tu taka próbka 😉 Tak to wyglądało przez 2 lata naszej znajomości:

wątek zamknięty
Brzask, ale przeskoczyliście, prawda? :>

bez najmniejszych problemow, rów byl na tyle prosty ze kon nawet nie wachal sie czy skakac
wątek zamknięty
Sankarita -  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: no szkoda, szkoda ;D ale dorobię jej, glinka i po sprawie xD
Brzask - gratuluję odważnego koniska 🙂 ja też bym na pewno skoczyła - tyle, że sama  😎 kobyła została by przed rowem  😎
wątek zamknięty
Libella, hmm, mam nadzieje, że nam ogarnięcie się pójdzie szybciej :P
wątek zamknięty
Libella, O masz! Mnie się wydawało, że ona to tak z 165 będzie miała:P [żeby nie było -> dla mnie "wysokie konie" zaczynają się od 160, 😁 ] a widzę teraz te drugie zdjęcia i tam to mi wygląda na te 157! Ja to mam faktycznie jakieś krzywe oko. 😁
darolga, ba 😉 względnie jeszcze białe owije możnaby zastosować, ale to już będzie mniej "naturalne" 😉 😁
Brzask, o tak, gratulacje odważnego konia 🙂
wątek zamknięty
Libella, no to co nic nie mówisz, że podobne. Mnie się dopiero teraz w oczy rzuciło.
Oraz sorry, ale Twoje foty to totalna rekreacja przy moim ful profi  :oczopląs:

Czasami to serio cieszę się, że mam te foty z przeszłości. Dużo się od tego czasu zmieniło. Oj dużo.

Ale wstawię jeszcze dla porównania, żeby nie było 😉

No dobra... idę, bo spuchnę i pęknę 😁

Lov,  :kwiatek:

asior, Twoje konisko ogolone powtórnie, że kłaki na nogach takie długie? Śliczniasta szyjuńcia!
wątek zamknięty
Ale Was na wspominki wzięło 😉 Prawie każdy ma takie piękne fotki i się nie chwali  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.