Forum konie »

Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

troche wspomnien z festiwalu, wyscig zaprzeg - samochod 🙂

Ja i mój koń  🏇

Etero 🙂
Wczorajsza Lka
Twardy gościu  😂 
troche wspomnien z festiwalu, wyscig zaprzeg - samochod 🙂

uwielbiam oglądać te wyścigi na festiwalu super sprawa

co do tego Pana to facet gada o tym jak ich konie sa spokojne i dlaczego a biedny kamerzysta zostaje" zjedzony" przez konia heheheh

Policjanci wyjmujący sobie siodła spod tyłków w pełnym galopie byli już?  🏇
Znaleźny, mnie zatkało.
Facella było kilkanaście razy  😵 
monia, wybacz, po wpisaniu w wyszukiwarkę linku czy tytułu filmu nie wyskakiwało mi nic, a nie będę przeszukiwać 190 stron  😵
Były problem z wsiadaniem 🙂 Skleciłam z nudów, zapraszam 🙂

Profi policja

Profi policja

to chyba w innym wątku powinno być bo to nie związane z końmi
uj sorki, myślałam, że nie ma ograniczeń.

Operator kamery to oaza spokoju 😀

Moja ostatnia jazda zakończona 3ma glebami na tej samej przeszkodzie xd 😀 Tutaj macie jedną z nich 😀
O kurde... :O

EDIT:  nie będę dawała odpowiedzi pod rząd więc macie jeszcze jeden mój filmik, tym razem 'BLOOPERSy' 😀
Zawody jak widać każdy se jechać może... 😲

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e1gPbhfXmWs
Jak widać każdy, Elu.
Świetny ten koń, mimo że dziewczyna mu przeszkadza niesamowicie, to idzie i skacze sam. Szkoda go, marnuje się pod kimś takim.
A ja wrzucam moje wpadki. Miłego śmiania się!  😁
boze ta dziewczyna jest straszna  😲
Były problem z wsiadaniem uśmiech Skleciłam z nudów, zapraszam uśmiech

uparty zierz  😀 dobrze , że z usmiechem a nie z batem jak laska filmik wyzej
no jak naturalnie to znaczy ze 2 dni
Ja mam wrażenie, że ten koń po prostu kompletnie nie wie o co wam chodzi... a te sznurki (serio nie wiem co to za pomoc jest), tak dość mocno napięte to go prowokują do takiego cofania się.
dokładnie. nie dość że jak szynka obwiązany sznurkami to jeszcze za chwilę ktoś mu się uwali na grzbiecie, sądząc po sznurkach "średnio zaawansowany" . Też bym na jego miejscu niespecjalnie chciała stać do wsiadania.

No i jeszcze ten ogłupiający niby trening mający przyuczyć do stania  🙄
Dla forumowiczów: ku uciesze, szczeremu śmiechowi  i sentymentalnym wspominkom własnych upadków najlepszy filmik na YouTube jaki wpadł w moje oko:

Iza, nie cierpię filmików z tym kucem! Jaki normalny rodzic wsadza swoje 6-letnie dziecko na tak pierdzielniętego konia?! Nie zdziwiłabym się, gdyby historia była taka: chłopaczek chce mieć konika, rodzice mu oczywiście kupują, jeździ sobie jak chce, robi masę błędów, trenera przy tym nie ma, konik się zaczyna robić narowisty i ta-daaa! mamy takie oto filmiki. Dla mnie masakra i nic śmiesznego.
Facella - mam dokładnie takie samo zdanie na ten temat. Jak widzę jak to dziecko w pewnym momencie odstawia łydki od siodła i z całej siły go wali po brzuchu to  👿
Proponuje obejrzec inne filmiki z ta pwra 😉 Tu zostaly specjalnie wybrane fragmenty, gdzie kuc jest "niegrzeczny". Na ogol dzieciak radzi sobie bardzo dobrze, a kuc jest bezproblemowy.
przeczytajcie sobie po prostu komentarz pod filmem 😎
Iza, nie cierpię filmików z tym kucem! Jaki normalny rodzic wsadza swoje 6-letnie dziecko na tak pierdzielniętego konia?! Nie zdziwiłabym się, gdyby historia była taka: chłopaczek chce mieć konika, rodzice mu oczywiście kupują, jeździ sobie jak chce, robi masę błędów, trenera przy tym nie ma, konik się zaczyna robić narowisty i ta-daaa! mamy takie oto filmiki. Dla mnie masakra i nic śmiesznego.

Wyluzuj. Film to kilka minut montażu z półtorarocznej współpracy Eda i Rossa. Ja się obśmiałam i rzewnie wspomniałam moje rozliczne upadki przez xx lat w siodle. Zaliczyłam wszystko w każdym szczególe oprócz numerku z tarzaniem się w siodle. Ach, gdyby mnie wtedy ktoś filmował cóż to byłaby za komedia !
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się