Forum towarzyskie »

U kogo WIOSNA na całego?

dragonnia, A jak sytuacja ze śniegiem? Nadal zalega?
Notarialna, zalega dziad pieprzony. Gdyby nie noc, to bym fotę wstawiła z mojego ogródka. Normalnie białe niedźwiedzie wylezą 🙁
Po prostu super. Nic tylko się pochlastać. 🤔
A u mnie śniegu nie ma i jest cieplutko, o! 😀
+3C, słoneczko , zapowiada się ciepły  sympatyczny czwartek 🙂  💃
Po prostu super. Nic tylko się pochlastać. 🤔

Masz rację, gdybym w akcie szału miała pod ręką żyletki to bym tego dokonała 😉
nie mam śniegu prawie na całym podwórku, leży tylko pod siatką gdzie zawiało, i pod chojakami na podjeździe z odgarniętego, pies ma radoche bo może w nim kopać jeszcze chwilkę 😉
na wiatrówkę dzisiaj zdecydowanie za ciepło, już ponad 10 w cieniu na plusie, a słoneczko daje ognia słodko
czyżby się miał nie spełnić żart usłyszany w RMF-ie, iż maj będzie taki gorący że w klapkach po śniegu będziemy zapychać? taaa...
Wyszłam z domu w trampkach, WIOSNA! Widziałam krokusy.
Facella, piona - od wczoraj biegam w adidasach 🙂 bye bye wstrętne kozaki 😀
u nas słońce! I 9 stopni! Hurra! 🙂
do 13 było cool  🏇 słońce, delikatny wiaterek... miodzio. a teraz...? teraz jest 12 stopni ale ciągle popaduje deszczyk. ale wiosna jest  😅
14 stopni i słoneczko! 🙂
A u mnie w ogródku buszuje właśnie...

Wybaczcie słabą jakość, ciemno jest straszliwie i szaro-buro. Jedna myszka nie czyni wiosny, ale może jest nadzieja 😉
aaa, dzisiaj wiał CIEPŁY wiatr  😜 😜
A u nas właśnie jest 12 stopni, i zachodzące na czerwono słonko... 🙂 Na dworze jest super! Od razu chce się żyyyyyyyć!!!
Wydepilowałam nogi elektrycznym depilatorem, więc ma być od jutra 30 stopni i upał, bo nie zgadzam się na daremne cierpienie!
W Warszawie cudnie! Nawet ten deszcz jest taki na maksa wiosenny, aż szłam z pracy i się uśmiechałam 🙂 Cieplutko!!
No faktycznie dzisiaj w Warszawie nawet o 5 jak byłam pobiegać było całkiem spoko 🙂 Może w końcu ...
myślicie, że można oficjalnie ogłosić wiosnę?
Mój kot nr 1 przesiedział wczorajszy dzień na dworze (całą zimę nawet nosa za drzwi nie wystawił!), a kot nr  2 pierwszy raz w tym roku nie raczył wrócić do domu na noc.
Na pomorzu od wczoraj szaro-buro i pada, ale jak wyszłam wieczorem z psem... Obłędnie pachniało deszczem!  😍 Uwielbiam zapach wiosny, jak jeszcze w weekend uda mi się wpaść na hipo (zapach wiosny na hipo jest jedyny i niepowtarzalny 😜 ) to w ogóle będę zaćpana  🤣
Wczoraj też pochowałam puchowe płaszcze, rękawiczki, czapki i kozaki (a brr!) Teraz trzeba uzupełnić garderobę  😎

A dziś przy lotniskowym zadupiu całe +3, więc... Maamoo, w kooońcu!!!
W Lublinie wiosna już króluje bo muchy się obudziły, rosną przebiśniegi i ogólnie jest wszędzie BŁOTO  😀
We Wrocławiu pada deszcz, szaro, buro. Jak będzie po południu, zobaczymy.
U mnie na termometrze 10 stopni, słoneczko, bez wiatru 🙂
a u nas krokusy rosna 😀

u nas juz +6 i sucho. Wczoraj padalo, ale to tak wiosennie 🙂
ikarina, to żonkile chyba 😉

Jeee, już druga noc bez przymrozków, ciepły wiatr <3
u nas drugi dzień wiosennie, wszystkie roślinki nadrabiają stracony czas i w takim tempie rozkwitają jakby na sterydach były 🙂🙂
6 rano +12 za oknem
kupiłam dwa krzaki borówki amerykańskiej, wypierniczę porzeczkę której nikt nie je i wsadzę borówę 😉
obecnie kropi, chyba z koni nici dzisiaj
Do stajni przyleciały bociany i bez zbędnych ceregieli zabrały się za produkcję nowych bocianów 😉
O, i żaba była, całkiem już duża.
Szczecin: +11 i leje... Natomiast wczoraj widziałam pierwszą żabę 😀 Skakała sobie leniwie przez ulicę  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się