Hmm, a ktoś mi powie, kto będzie w tym roku z zawodników w Spodku, bo wygląda jakby część jednak miała być we Wrocławiu... http://paradajezdziecka.pl/parada/?p=118
może wpadnę, ale w sumie tylko na stoiska-chyba, że przyjedzie ktoś naprawdę godny obejrzenia w reiningu...ale nie wiem czemu, dziwnie w to wątpię, bo kto pokusi się o pokaz na podłożu do skoków...
czy ktoś ma info na 100% czy faktycznie Ci zawodnicy wskazani na stronie będą we Wrocku? Dzisiaj też spóbuję się dowiedzieć czy faktycznie bo akurat słyszałam coś innego niż na stronie podane...
edit: ok - potwierdzam - info od zawodnika, który startuje - konkursy pokazowe Ja na pewno się wybieram 😉
pisałam już w wątku Wrocławianie ale napisze też tutaj, w sumie nie wiem jak to będzie funkcjonowało, ale na Anky i Lorenzo nie będzie można robić zdjęć
A wiadomo dlaczego nie? Byłam na pokazie Lorezno i na Equitanie w Essen i na Apassionacie w Berlinie i za każdym razem nie było problemu z fotografowaniem.
no wiem ritka ale na czajkowskiego był klimat, jak jedziesz poznań, torwar, spodek to też jest mi o skoki chodzi - jakoś po tamtych corocznych zawodach już tego nie czuję 🙂
Dokładnie, Czajkowskiego miało klimat. Też mi tego brakuje.
Mogliby zrobić jakąś nową imprezę skokową w naszym mieście, tylko gdzie? Kiedyś były plany zrobienia porządnego parkuru na Partynicach i tam robienia międzynarodówek - nie wiem czy coś w tym kierunku ruszyło? 👀 Bo konkursy pokazowe to nie to samo... fajnie jak przyjedzie czołówka na tę Paradę i się ich obejrzy, ale nie będzie w tym sportowej rywalizacji, będą zapewne gorsze konie, nie nr 1 itp.
Jak będziecie wiedzieli kiedy idziecie dajcie znac, to kupię bilet na ten dzień 😀iabeł:
a halowe zrobimy w magnicach 😂 Maxowa codziennie jest ten sam program 🏇 ja tez kupuje bilety na niedziele, ale zeby siedziec wszyscy kolo siebie to chyba trzeba razem sie zebrac wybrac bilety w jednej cenie a watpie ze to wszytsko wyjdzie 😉 ja chce najlepsze miejsca na niedziele 💃
Proszę was napiszcie mi jak krowie na rowie: 1. Jakie bilety do czego konkretnie uprawniają (który sektor co dokładnie daje) - bo to, że drożej=lepiej to roumiem ale co dokąłdnie znaczy "lepiej" w tym wypadku to nie moge znaleźć 2. I jeśli parada się zaczyna 15-16 to czy można na teren targów wejść wczesniej na stoiska i zakupy..