Wiecie co, kilka lat go nie widziałam, bo się wyprowadziłam. Był bardzo fajny, ale teraz jak widzę go w telewizji to wydaje mi się, że trochę gwiazdorzy 😉 Chociażby dlatego, że w Rabce większość ludzi mówi normalnie, on też, a w telewizji zaciąga jak góral ze wsi. 😉
Ja nie wiem, czy ten program może jeszcze niżej upaść 😁 Wkurza mnie to, że z góry wiadomo, że będzie rozbierana sesja, zawsze jest przecież, a przychodzi co do czego i wszyscy płaczą, że nie chcą się rozbierać. To po co idą do programu, skoro wiedzą, że będzie takie zadanie? Mateusza w szpilkach w ogóle nie skomentuję. Ma jedną twarz, na każdym zdjęciu jest identyczny, a oni go pchają dalej. Po co? Żeby była różnorodność? Bo kontrowersyjnie musi być, żeby przyciągnąć widza?
Obejrzałam poprzednie odcinki... Wytłumaczcie mi jak to jest, że idą ludzie do takiego programu, a później każdym zadaniem, każdą sytuacją "taaaacy" zaskoczeni. Albo ten kompletny brak inwencji twórczej w pozowaniu. To przecież nawet do zdjęć na facebooka 90% nastolatek i nastolatków robi COŚ, cokolwiek ze sobą. A tutaj niektóre wychodzą na sesję, siadają i... i tyle. W teatrzykach szkolnych nie brały udziału czy jak? 😉
Ten taki, co go w zeszłym tygodniu na zewnątrz wygonili w trakcie sesji i z siekierą wrócił. Nawet nie wiem, jak miał na imię, totalnie przeźroczysty dla mnie. Mnie się coraz bardziej podoba ta dziewczyna, która nago pozowała z rudą Olą, Michalina? Przypomina mi trochę Adrianę Limę.
Ten koleś Mateusz Maga sprawia,że określam granice swojej tolerancji.Jest obrzydliwy-wygląd wyglądem,ale jest piszczącą,rozpieszczoną lalą i za każdym razem jak słyszę jego głos mam ochotę dać mu plaskacza,nie znam nawet małych dziewczynek które tak by się zachowywały. W skrócie-jest paskudny!
Ten koleś Mateusz Maga sprawia,że określam granice swojej tolerancji.Jest obrzydliwy-wygląd wyglądem,ale jest piszczącą,rozpieszczoną lalą i za każdym razem jak słyszę jego głos mam ochotę dać mu plaskacza,nie znam nawet małych dziewczynek które tak by się zachowywały. W skrócie-jest paskudny!
dla mnie ten koleś (czy też kolesiowa) jest MEGA jest wyobrażeniem właśnie modela-modelki = mega anorektyk, ni to baba- ni to dziad - jakiś elf zdjęcia ma super zawsze - pozmiatał tego golasa za nim do czasu… do czasu aż się odezwie…
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 września 2014 12:28
dla mnie ten koleś (czy też kolesiowa) jest MEGA jest wyobrażeniem właśnie modela-modelki = mega anorektyk, ni to baba- ni to dziad - jakiś elf zdjęcia ma super zawsze - pozmiatał tego golasa za nim do czasu… do czasu aż się odezwie…
dziecko… bobas bez charakteru
Mnie się nie podoba, jak pozuje. Zawsze ma tą samą minę. Jednak sam wygląd to nie wszystko w tej pracy.
Mi tez sie nie podoba. Model powinien byc uniwersalny, wszechstronny. A ten chlopiec swoim wygladem pasowalby jedynie do pokazow kogos z szalona wyobraznia jak John Galliano. Ale jest za cienki na takie pokazy 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 września 2014 12:58
ashtray, model nie musi być uniwersalny, ale za oryginalnym wyglądem musi iść charakter. Maga jest taki ... rozmemłany.
😂 Dokładnie tak! Głos ma okropny,o ile rozumiem że natura taki mu dała to cóż,nad głosem można pracować.I nad tym co owy głos mówi, a nie "ja nie mogę" "nie dam rady" "byłem zaskoczony". Gdybym musiała tego piszczenia słuchać na co dzień,nie wytrzymałabym.
patrząc na jego... no wszystko, to głos jest spójny z całością. Wygląda na osobę z taką urodą, małą ilością testosteronu, więc brzmi też bardziej jak kobieta, wysoko, piskliwie. chudziutki chłopiec wyglądający jak kobieta z barytonem? 😉
mnie kompletnie ta postać odstręcza, nie lubię tak mocno kobiecych chłopców, choć pewnie w świecie mody się sprawdza taka uroda do bardzo ekscentrycznych efektów. jedynie rozbroiło mnie mocno kobiece zachowanie "ja się nie rozbiorę"... no cipka taka, pierdołek.
Isabelle, ale on nie brzmi jak kobieta. On brzmi jak koza. Może go tak natura obdarzyła, nie wiem. Ale nad głosem można pracować - chyba w Mam Talent był gościu z takim piskliwym głosikiem na castingu, a w półfinałach już mówił jak nie on - normalnie. Nie lubię go, bo jest totalnie bez wyrazu, zero charakteru, zero inicjatywy, nic co by mnie porywało. On nie ma zdania, on nie wie, nie umie, nie potrafi, nie spodziewał się, nie wychodzi mu. Już płaczka Polina miała więcej jaj i charakteru od niego. Poza przykuwającą wzrok urodą jest przeźroczysty, nijaki, mdły. Każde zdjęcie, zachowanie usprawiedliwia, lejąc wodę. Jak staje na koniec programu przed jury i gada, to robi to w taki sposób, że ja nie wiem, o co mu tak właściwie chodzi. Czy mu się podoba, czy nie? Krytykuje siebie czy chwali? Nie wiem, mówi w taki sposób, że gubi sens. I ZAWSZE ma jakieś usprawiedliwienie, nawet jak mu się zdarzy dobrze pokazać. I tak - JEST modelem jednej twarzy, jeśli nad tym nie popracuje, to przepadnie.
A to nie jest tak, że Mateusz Maga w tej edycji stanowi przeciwieństwo Michaliny Manios? W sensie.. kobiecy facet i męska kobieta. To jest ciekawe, tylko Michalina się dużo lepiej sprawdzała moim zdaniem, a Mateusz.. gdyby wykorzystał co ma (zarówno urodę jak i przysłowiowe "jaja"😉 to by było ok, ale na samej urodzie nie wiem czy daleko ujedzie.
Pomijając już Magę,z którego wiem od znajomych,śmieje się całe SGH to uważam,że sesję nago powinni byli zrobić później,pozwolić im zdobyć nieco szlifów zanim będą wymagać pracy nagim ciałem przed obiektywem-bo założeniem tego programu jest przecież wzięcie ludzi niedoświadczonych,prawda?
Tak,Maga zdecydowanie może być aktorem.Aktorem tragedii greckich.Albo płaczką na pogrzebach.