Forum towarzyskie »

Top model-zostań modelką

zonk nie zrozumialas 🙂 Z MOJEJ perspektywy, czyli perspektywy wiekszosci ludzi, praca w sklepie nie polega na wysilaniu sie fizycznie (i teoretycznie tak jest), wiec nie jest traktowana jako "ciezka praca". Jesli wiec nie jest to ciezka praca, to nie jest to zadna praca - tak ludzie odnosza sie do pracy modelek.
A w sprzedazy pracowalam, moj maz pracowal i pracuje i wiele z moich znajomych rowniez, i nie powiesz mi ze sie fizycznie naharujesz bo nie - co nie zmienia faktu ze taka praca meczy i mozna byc wyprutym na koniec dnia.

Sivens, tez mi sie tak wydaje. Ludzie mysla ze modelki zarabiaja krocie na wygladaniu nicnierobieniu... 🙂
zonk, widzisz, czy ja teraz też powinnam napisać, że nie jesteś obiektywna w swojej opinii, bo pracowałaś w sklepie i wiesz jak ta praca wygląda, a nie masz tylko WYOBRAŻENIA na ten temat?  🙂

Każda praca na swój sposób jest ciężka. Jazda konna też się wydaje banalna, co tam, hamuje się na 'ciąg', zapala się na kopa i heja, co to za filozofia. Mnie tylko oburzyło obrażanie modelek i deprecjonowanie tego zawodu. Ja też mogę powiedzieć, że co to jest takie np. sprzątanie czyjegoś domu, ot, machanie ścierką i jechanie na odkurzaczu, też mi wysiłek. A przecież każdy, kto chociaż raz porządnie szorował mieszkanie ten wie, że to nie jest takie hop do przodu. I czy komuś w ogóle przychodzi do głowy śmianie się z kogoś, kto sprząta u kogoś w domu? Że ma taką pracę? Że tam to nie dość, że człowiek nie musi wyglądać, to jeszcze nie musi mieć żadnego wykształcenia, to dopiero zawód bajka, dla każdego 🙄 I równie dobrze mogę powiedzieć, że co się taki górnik obrusza, że musi fizycznie pracować, a kto mu kazał być górnikiem. Chyba widać, że takie rozumowanie do niczego nie prowadzi.

Każdy zawód ma swoje plusy i minusy. Praca modelki też ma minusy, niestety 😉
Ogląda ktoś, czy tylko ja się przyznam 😉? Strasznie dużo golizny, o wiele więcej niż w poprzednich edycjach. No ale Mateusz-Góral... 😍
ja wczoraj skaczac po kanałach na chwilę to włączyłam... i moja reakcja na niektóre twarze była... no na zasadzie co one kurteczka tam robią. ŻADNA dziewczyna mi się nie podobała. no może jedna-dwie, które miały twarz całkiem, ale reszta - no way!  😲

ale też nie jestem odbiorcą takich programów, więc i modelki nie muszą mi się podobać. 😁
Mi dziewczyny też się w ogóle nie podobają. I tak samo zawsze dobierają tą ekipę - biedna zahukana dziewczyna z trudną sytuacją w domu, ciemnowłosa egzotyczna piękność, młodziutka dziecinna dziewczynka, suka, ostra laska - zawsze to samo, żeby było jasno i prosty odbiorca zrozumiał.
Ja tej edycji jakos nie moge ogladac. Obejrzalam 1 niecaly odcinek. Nigdy nie byl to ani wybitny ani ambitny program, ale mam wrazenie, ze tym razem poziom siegnal zera. 😲 Podoba mi sie jeden chlopak, ale nie wiem jak sie nazywa. W tym odcinku, ktory ogladalam chyba mowil, ze jest ze wsi. 🤔

edit: Sprawdzilam na stronie- Michal Baryza.
Ja oglądam  😀 Mi też żadna z dziewczyn się nie podoba tak na modelkę, ale faceci całkiem spoko 😁

Dzionka, mi też się podoba ten góral  😀 za to ta ich faworytka blondynka, która wygrała pierwsze zadanie to dla mnie jest strasznie nieurodziwa  😲
Ja oglądam 😀 
Poziom średni, ale jest kilka lasek, które mogą zrobić karierę.
Poziom programu jest bardzo słaby, telewizja ostatnio w ogóle spada. Oglądam w sumie tylko dlatego, że w programie jest dziewczyna, z którą chodziłam kiedyś do szkoły (Osi) i strasznie jej kibicuję mimo wszystko, tak z sympatii bo to naprawdę fajna dziewczyna jest.
Skacząc wczoraj po kanałach włączyłam na chwilę, trafiłam na kilku... hmmm... facetów. Po tym długowłosym (przyznam, że miałam problem z identyfikacją płci) przełączyłam na Spartacusa - bo jak nie lubię tego typu filmów czy seriali, tak po kawałku top model potrzebowałam testosteronu 🙄
Ja generalnie jeśli chodzi o telewizję to oglądam bardzo mało ale jak już to najgłupsze jakie się da - top model i warsaw shore  😂
Ja oglądam, bo lubię się czasem odmóżdżyć, rzadko i z umiarem! Ale… zawsze lubiłam odcinek z metamorfozami, no i w tym sezonie jestem BARDZO zawiedziona! Żadnej dużej zmiany, nic nowego w zasadzie nikomu nie zaproponowali (oprócz boba jednej z dziewczyn) tu skrócone końcówki, tam wyprostowane na szczotce, tam z kolei podkręcone, no nuda!
popaczyłam jak zobaczyłam wątek pobity.
co się zobaczyło to się nie odzobaczy.
co się zobaczyło to się nie odzobaczy.

Idealne podsumowanie 🤣 Mam dokładnie takie samo odczucie po obejrzeniu kawałka wczorajszego odcinka 😀
odgrzewany kotlet niestety.... znów sesja na morzu, z mięsem i golizna. Tylko czekać aż będą zdjęcia w powietrzu albo wiejskie klimaty....

edit: interpunkcja
bedzie sesja w Gałkowie z końmi i Rusinową
Ten góral!  😍
Chłopak, który wczoraj wygrał, jest rażąco podobny do mojego kumpla. Jak zobaczyłam go na castingu to aż do niego napisałam z pytaniem czemu mi nie powiedział, że jest w TM  😁
Ten góral!  😍

Tylko czemu obcięli mu te fajne włosy? 🙁

I klatę mu ogolili! Matko, polubiłam jego fanpage na fejsie jak jakaś crazy nastolatka 😁
Góral fajny. A ten co wygrał, to mi się w ogóle nie podoba. Jak z ciągnika wyciągnięty, nie wiem, co oni w nim widzą. I tak niezgrabnie po wybiegu leciał.
Z blondie mam problem, raz mi się podoba, raz nie. Ciemnoskóra dziewczyna fajna  😍 I ta z arabską urodą, jeszcze nie ogarniam imionami.
Ja oglądam, bo lubię patrzeć jak wyglądają takie porządne sesje i czasami zdarza mi się czerpać inspiracje. Chociaż to z mięsem... Nie. Nie.
Mnie się rolnik podoba. Tzn. ogólne wrażenie jakie sprawia, bo mój typ urody to zdecydowanie nie jest. 😉 Z dziewczyn ta ciemnowłosa, z fajnymi cyckami, którą Wolin porównał do muzy YSL. Co do sesji, wolałabym widzieć większą interakcję modeli z tym mięsem. Większość była kompletnie nijaka. Równie dobrze można by ich było wkleić do zdjęcia na łące, z kwiatkami w dłoniach. 😀
Ola z Lubina, myje mi łóżka jak przychodzę na solarium  😉
To ta z dziarami 🙂
Rolnik wcale nie taki sympatyczny, jak się wymalował 😁
Poprzednie edycje oglądałam, na ogół jednym okiem, ale dość regularnie. A tej nie daję rady, chociaż już z trzy podejścia robiłam do pierwszego odcinka. 😉 Jak widzę tych mężczyzn to mi źle.
Zajrzałam teraz na stronę. Z facetów dla mnie akceptowalny jest tylko góral. Może żeby zobaczyć całą jego sylwetkę w końcu się przełamię, żeby obejrzeć odcinek. Za to dziewczyny... jak zawsze uważałam Polki za ciekawe tak tutaj... Tylko dziewczyny z korzeniami z zewnątrz - z Ukrainy i z Nigerii. Staram się pamiętać, że modelka to nie miss, ale te twarze jakieś tak nieciekawe...  No może Michalina.
pokażcie górala?  👀 a rolnik to ten co jeździ ciągnikiem żeby się odstresować?
za przystojny na modela :P
To się pochwale, że to mój znajomy 😁
Łosiowa, ooo a fajny jest 🙂? I czy wolny 😁 ?
Dzionka, wydawało mi się że ktoś tu ma męża!
Łosiowa, wolny i fajny? 👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się