Forum towarzyskie »

Celebryci w siodle

Co do Sebastiana z Zakopower to akurat na koniu go nie widzialam, ale jego wuj- Jan Karpiel-Bułecka często jest sędzią lub konferansjerem w kumoterskiej gońbie🙂

Michal Żebrowski jechal konno po góralsku do ślubu🙂
Właśnie weszłam na onet i znalazłam info, że pan Maciej Kozłowski nie żyje  🙁 Zawsze co roku widziałam go na Torwarze... nawet nie wiedziałam, że był chory...
przykro bo zawsze odnosiłam wrażenie, ze super z niego facet. Szkoda.
W zeszłym roku był na MPJ we Wrocławiu, ewidentnie jako kibic którejś z juniorek 🙂. Bardzo, bardzo mi żal, że Go już nie ma 🙁

Książę Harry - prawie w siodle.  😉
Tania, wygląda na zdziwionego 😀
a i tak najlepsze miny maja widzowie  😀
Ja Kinge i innych tego typu ludzi w Galkowie cenie za normalnosc i nie wywyzszanie sie,a wrecz przeciwnie ciagla chec szkolenia siebie i swoich koni 🙂😉)

Trzeba zatem dłużej/wiecej tam bywać niż kilkanaście tygodni w roku by zauważyć tę normalność i nie wywyższanie się. Po miesiącu w /wymuszonym okolicznościami/ towarzystwie KR jakoś ciężko było zauważyć noramlność i niewywyższanie się. Co wszyscy wówczas obecni jednogłośnie twierdzili odliczając dni do Jej wyjazdu. Szczęście że niechlubnym wyjątkiem jest.  😀
Miny widzow sa najlepsze  😀
Ponoc w moich okolicach jakis celebryta konia trzymal...
Tania, publiczność miażdży 😁
Celebryta w siodle west
BB ranch i zaprzyjaźniony z ośrodkiem celebryta.
Pięknie się Pani Rusin prezentuje.

I z innej beczki:

Michael Schumacher -celebryta w west
I z innej beczki:

Michael Schumacher -celebryta w west

Kurde, fajnie 🙂 nie wiedziałem, że potrafi jeździć 🙂
Żona Schumachera jest właścicielką jednego z największych europejskich ośrodków reiningowych 😉
Julek to był mój ulubieniec z "Janki"  😁 😁
Celebryta w siodle west
BB ranch i zaprzyjaźniony z ośrodkiem celebryta.

W sumie nawet córka B.L jest u nas na forum. Maja klacz Kaddie z fantastyczna odmiana na pysku 🙂
Pani Kinga Rusin w kreacji Zienia pięknie
ale... koń ma fatalne kopyta  😲
http://e3.pudelek.pl/p598/8fdef0c600258e804c39bdca
(co nie przeszkadza mu stukać się nadgarstkiem w nos.. drugi zonk)
Julek z janki to dobrze konia osiodlac chyba nie umial... podwiniety filc... wstyd

Kaley Cuoco, who plays Penny in the hit TV sitcom "The Big Bang Theory", has broken her leg in a horse fall.....
UPS.....
The Gray's Anatomy star was injured when she bailed out after her horse bolted during a ride on her ranch in Utah.

Heigl apparently cut her knee open and split a fingernail in the fall.

She said "He was running into the walls and I just leaped off of him into these iron bars and I stood there bleeding watching him go berserk."
[quote author=Złota link=topic=3151.msg687134#msg687134 date=1282735135]
Julek z janki to dobrze konia osiodlac chyba nie umial... podwiniety filc... wstyd
[/quote]

Sama jestes wstyd...
to kadr z serialu.. nie słyszałam aby na przełomie lat 20  produkowali czapraki od Anky...  😁
Nie wiem czy ktoś oglądał, ale ostatnio w "Szymonie Majewskim Show" był Michał Żebrowski. Powiedział, że bardzo dobrze jeździ konno, ale nie lubi koni. Są dla niego zbyt nieobliczalne i nie można im ufać. Przedstawił je w bardzo złym świetle  🤔
Eee tam,w złym świetle od razu.Skoro tak je czuje.Wszyscy mają gadać,że konisie są mądre i je kochają?
[quote author=Złota link=topic=3151.msg687134#msg687134 date=1282735135]

Sama jestes wstyd...
[/quote]
wstyd, to brak umiejętności czytania ze zrozumieniem
grzesiek.1993, A to mnie troche zdziwiło, bo byłam pewna, że Żebrowski konie lubi🙂 W końcu grał w takich konnych produkcjach: "Ogniem i mieczem", "Pan Tadeusz". "Wiedźmin", "Stara Baśń", "1612".... ale może producent mu kazał nauczyć się dobrze jeździć, a to już żadna frajda, jak ktoś karze.
a to już żadna frajda, jak ktoś karze.

jak ktoś karze (karci), to zazwyczaj rzeczywiście nie jest frajda 😉 oczywiście kiedy cos każe zrobic (nakazuje), to tez moze frajdy nie byc 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się