dostałam mandat 😵 bo nie zdążyłam dojść do kasownika. super.
Też dostałam ostatnio... tak sie wkurzyłam że omal nie rozszarpałam czegoś, a jeszcze ten facet był tak chamski że szkoda gadać 👿 Facella to dobrze że możesz spokojnie jeździć 🙂
Nałożyła mi czubaty talerz bigosu, dała jeszcze w ogromnym słoiku "na kolację" i kazała zadzwonić jak następnym razem będę chciała przyjechać bo ona mi zrobi gołąbki 💘 Po za tym do herbaty dostałam takie pycha-mniam ciastka. Obżarłam się na tydzień 😁
Babcie takie są. Moja przeklina i mnie siłą przy stole trzyma jak odpowiadam: nie, nie zjem, bo nie jestem głodna. To działa na nią jak płachta na byka, nie próbujcie tego w domu. 😉
Małolaty nie wiem co mam robić, stałam się jakaś czepialska,chamska, bezczelna dla mojego M. 🤔 nie wiem w ogóle, było tak zajebiście, a teraz tak jest coraz mniej..zaczęłam więcej z innymi chłopakami gadać, czego wcześniej nie robiłam, bo wystarczał mi on. Coś się dzieje dziwnego, bez kituu 🙄
Małolaty nie wiem co mam robić, stałam się jakaś czepialska,chamska, bezczelna dla mojego M. 🤔 nie wiem w ogóle, było tak zajebiście, a teraz tak jest coraz mniej..zaczęłam więcej z innymi chłopakami gadać, czego wcześniej nie robiłam, bo wystarczał mi on. Coś się dzieje dziwnego, bez kituu 🙄
A tak z ręką na sercu, zależy ci na nim? Nie, żebym została źle zrozumiana, ale czasem nieświadomie odpycha się od siebie ludzi, kiedy w pewnym momencie przestają być już nam bliscy, a wolimy np. wrócić do pierwotnego stanu jakim jest wolność, swoboda.
Ja znakomicie czuje się bez drugiej osoby obok. Mnie ktoś drugi, po prostu drażni, chyba że wpadam po uszy to się "przestawiam".
O matko,laski 😲 nie było mnie niecałą godzinę i już mam tyle nadrabiania,że masakra! Zaczyna się faza na brak możlwios=ści napisania posta przez natrętne,czerwone komunikaty 😁
Ja jak jeszcze do tego swojej powiem, że czegoś nie chcę [w tym momencie nie mam na to ochoty] to stwierdzi, że ja tego nie lubię i na następny raz nie kupi/ nie zrobi. 😵
Mysza, Być nie jestem jedyna ! 😅 30 jade do babci na 5 dni... już się boję ...+10kg 🙄
Byłam u babci tydzień, przytyłam 5 kg. Autentycznie.
Może tak mówić i tak kupi, i tak zrobi. Takie są właśnie babcie. Mi ostatnio powiedziała, że mam nie przychodzić, a tego samego dnia telefon: "Gdzie ty jesteś?! Obiad czeka!" I jak tu jej nie kochać? A teraz została mi tylko jedna, więc mam wrażenie, że próbuje i tamtą mi zastąpić.
Ja jak jeszcze do tego swojej powiem, że czegoś nie chcę [w tym momencie nie mam na to ochoty] to stwierdzi, że ja tego nie lubię i na następny raz nie kupi/ nie zrobi. 😵
Mam to samo... jeszcze tekst "Zobaczymy jak ja u Ciebie będę i mi zaproponujesz herbate albo jedzenie, też nic nie bede chciała " 😁
maiiaF, mam nadzieję, że to minie. Być., zależy mi na nim i to bardzo, ale jakoś po prostu w ostatnich czasach działa mi na układ nerwowy. Ma mówiąc dobitnie w dupie to o co go proszę, co do niego mówię i daje mi do zrozumienia, że jak jestem od niego 5 lat młodsza to ja nic nie mam do gadania 🤔 Hermes a może masz chwilowe 'zmęczenie materiału' i potrzebujesz odpoczynku i czasu tylko dla siebie 😉
Chyba trafiłaś w 10!
Zobaczymy co wyniknie jutro, bo jedziemy do mojej rodziny na weselę i wracamy dopiero w poniedziałek wieczorem, może coś się zmieni, ale po prostu to zaczyna być takie z przyzwyczajenia, a już coraz mniej tego miłego zaskakiwania, starania się, itp 🙁
Moja babcia tylko sie czepia cały czas 🙄 generalnie nie pasuje jej mój wygląd,moje zainteresowania,wszystko.Wiem,że i tak mnie kocha ale generalnie słyszy się tylko co jest nie tak i wgl mogłabym się zmienić w końcu. Druga też się czepia ale mniej dosadnie,tylko delikatnie sugeruje,że mogłabym to i tamto zmienić 😁
Dzisiaj delikatnie nabąknęłam mojej babci, że zjadłabym gołąbki. Powiedziała, że następnym razem jak będę chciała przyjechać to mam rano zadzwonić i jej powiedzieć, to mi zrobi gołąbki 😁 My z babcią miałyśmy przez wiele lat w sumie zerowy kontakt, mam wrażenie, że chce to nadrobić 😉
lacuna niestety moja babcia która nad morzem mieszka też się strasznie czepia, że nie pościeliłam łóżka, że mam 2 dziurkę w uchu, że okulary które mam jej się nie podobają itd.. brakuje mi 2 babciu 🤔 Sisisa oby przestało! 🙂 Hermes mam nadzieje że to tylko chwilowo 😉
Hermes być może nieświadomie każesz go za to, że cię nie potrafi wysłuchać. To też reakcja naturalna, często niekontrolowana. Nagła zmiana biegunów, ot. Czasami tak mam, chociaż staram się wtedy, by to przerwać.
Moja babcia jest spoko, aczkolwiek wnerwia mnie ciągłe upominanie o ubiór i o konia. Nie potrafi zrozumieć, dlaczego kupiłam sobie konie i dlaczego akurat trzymam u siebie. Jak tylko zaczyna ten temat to ciśnienie mi skacze i wolę milczeć niż się odzywać. One swoje, ja cisza i koniec tematu.
Sisisa ciemno wszędzie,głucho wszędzie! 😁 infantil znam to 🤔 w ogóle wkurza mnie jak czepia się o konia..w ogóle nie potrafi ogarnąć jak można tak uwielbiać "głupie zwierze" i przecież to tyle pieniędzy idzie i po co to wszystko 🙄 przykre bo ja się jej nie pytam jak mogła chcieć mieć dzieci i wgl to tyle pieniedzy przecież idzie 😎
edit:Być. ooo dokładnie! I,że te konie takie wielkie!A tak przy domu?To śmierdzi na pewno i same muchy i tyle z tego!A tata niepoważny,ze mi stajnie zbudował..
Kamita01, też mam nadzieję 🙁 Być., w sumie to bardziej chodzi mi o jego dobro, bo 3 czerwca miał wypadek po pijaku..no i teraz proszę go, żeby tyle nie pił (bo próbuje w % zatopić problemy i wyrzuty sumienia), ale jak grochem o ścianę..
lacuna, hehe, mamy stresa bo już z tym weselem jest tyyyyyyle problemów.
Moja babcia ma ciągle problemy z tym że: za późno wracam od Horsa, za późno kładę się spać, za późno to, za późno tamto... Ona wie lepiej o której wróciłam niż ja ;O.
czepianie się o wszystko znam doskonale. " Jak ty wyglądasz w tych glanach, zacznij ubierać się normalnie,że też matka Ci na to pozwala" i tak dalej i tak dalej 🙄 Też mam jedną babcię i jednego dziadka. I jak z babcią kontakt mam średni, niby nie jest źle,ale jednak to nie to, to z dziadkiem mam kontakt super 😍
Co do koni czepia się, że jeżdżę (jeździłam) i jest na tym punkcie cholernie przewrażliwiona. "Pomyśl co będziemy czuć jak wylądujesz w szpitalu z rozwaloną głową, nie bądź taką egoistką" 🤔
O smród to nie tylko ona toczy ze mną wojny. Bardziej się martwi tym, że chłopaka sobie nie znajdę, że wnuków nie będzie, że się na śmierć przy koniach zarobie. 😉
Kamita01, też mam nadzieję 🙁 Być., w sumie to bardziej chodzi mi o jego dobro, bo 3 czerwca miał wypadek po pijaku..no i teraz proszę go, żeby tyle nie pił (bo próbuje w % zatopić problemy i wyrzuty sumienia), ale jak grochem o ścianę..
Jak sam nie zrozumie to twoje gadanie nic tu nie da, niestety. Znam to z autopsji...
Moja jedna babcia też się czepia, a po co Ci koń, a po co go przenosisz, a po co jeździsz, na pewno się zabijesz, koń Cię połknie w całości bla bla bla 🙄 Za to ta druga (od bigosu :hihi🙂 jest lajtowa, na razie 😉 A dziadek ... O matko Bosko, na temat samochodów, koni, czegokolwiek lepiej nie wchodzić. On wie najlepiej 😎