Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

moje jest 28. w dolnośląskim (nie wierzę w ten ranking! że niby pierwsze jest 18 miejsc wyżej!? z jakiej racji?! od 3 lat lepiej zdają matury w drugim :/ ) a w Polsce... nie wiem jak to sprawdzić  😂
edit: dobra, mam. w Polsce jesteśmy poniżej 400 :/

Mysza, oglądałaś Merlina i 90210?  😂
A co złego jest w Merlinie? Rozumiem, że chodzi ci o ten serial z młodym aktorem na czele, gdzie gra maga i gada ze smokiem? Chyba że tutaj już mowa o aktorach jako wątku estetycznym, a mi żaden się nie podobał.
w Merlinie zły jest Merlin  😁
chodzi o dyskusję o ideałach i wygląd aktorów ściśle z tą dyskusją związany. Mysza nie lubi Artura )-:
bo on brzydki był
Ale tam żaden aktor nie jest ładny. Każdy wg mnie, ma jakiś mankament. Chociaż nie, smok najładniejszy.  😁
o tak, smok śliczny! dobrze że go Merlin nie zabił, nie miałby kto go dzisiaj do domu odwieźć  😁
Ten smok to tanie linie lotnicze, Merlin miał głowę do interesów. Szkoda tylko, że tyłek może sobie obetrzeć.  😁
ja tam bym sobie polatała na smoku, czemu nie. tylko z takim futrem pod tyłkiem, jakie się na siodło zakłada  😁
ja zawsze chciałam mieć smoka  😜 no ale tak to jest jak się namiętnie czyta fantasty
ja cierpię na "Kroniki Dragon Lance", czytałam to już setki razy i mogłabym jeszcze setki razy przeczytać  😍
Też uwielbiam fantasy. Zdawałam z tego maturę ustną. Nie czułabym się z żadnym innym tematem lepiej, po prostu. Dużo książek o smokach przeczytałam, Eragon'a np. Zawiedziona filmem, ale podejrzewam, że nie tylko ja. Później zawiedziona kolejnymi częściami, zupełnie nie to, co pierwsza.
ja pierwszą dostałam na 12 urodziny. kiedy to było. na film nie poszłam, wystarczyło że zobaczyłam plakat, następne części mnie nie rozczarowały, ale to nie to co pierwsza niestety
Przepraszam, że się wtrącam.
Pisali dziś w gazecie o pogrzebie ksacieq... 🙁

Facella zapomniałam 😜
i znowu weszlam po poludniu i znowu tyyyyyyyle stron ! 😜
Mysza ostatnio coś w radiu wspominali...

----------------------------------------------------------

W temacie fantazy to też lubię 🙂 Eragon był fajny, film trochę rozczarował ale ujdzie. Kolejne części to już nie to.
Ale Gra o Tron cuuudowna  😍 Pierwszą część pożarłam, druga trochę ciężęj idzie. Serial całkiem całkiem  👀
Były konie na pogrzebie, jeden ogier szedł za trumną, osiodłany... Ale bez jeźdźca...
No ale już Wam nie smutam tutaj.

Mysza, prosze Cię, ja tą śmierć bardzo przeżywałam, może i przez to ile ona miała lat... oszczędź już szczegółów  🙁
Weszłam by coś napisać od siebie ale już jakoś odeszły mi chęci
...
dostałam mandat 😵 bo nie zdążyłam dojść do kasownika. super.
Przepraszam, że się wtrącam.
Pisali dziś w gazecie o pogrzebie ksacieq... 🙁

Facella zapomniałam 😜

O wypadku przeczytałam tutaj, później wzięłam do ręki gazetę i widziałam artykuł.

dostałam mandat 😵 bo nie zdążyłam dojść do kasownika. super.

W komunikacji miejskiej? Bo jeżeli tak to w sumie jak kontroler już wchodzi to kasowniki są off.

Mysza ostatnio coś w radiu wspominali...

----------------------------------------------------------

W temacie fantazy to też lubię 🙂 Eragon był fajny, film trochę rozczarował ale ujdzie. Kolejne części to już nie to.
Ale Gra o Tron cuuudowna  😍 Pierwszą część pożarłam, druga trochę ciężęj idzie. Serial całkiem całkiem  👀

Nie czytałam tego. Ani nie oglądam. Ops.
Być, tak. weszli w sumie jak już odjeżdżaliśmy, ale był tylko jeden kasownik i zanim zdążyłam się dopchać to oni już mnie złapali 😵

do tego nie rozumiem postępowania jednej osoby, zaraz dostanę szału połączonego ze smutkiem. oooniieeee 😕 dzisiejsza rozmowa totalnie mnie wypompowała, robię zupę i idę spać. A jechałam po kolczyka, i nie dojechałam, teraz męczę się z tym dużo za długim. chyba mi już nawet na niego nie starczy kasy, bo ledwo mama mi oddała, to wybuliłam na mandat 🤔 coś czuję, że pech do końca lipca mnie nie opuści. bardzo miły wyjazd mi się szykuje chyba, umrę tam sama. wolałabym przesiedzieć te kilka tygodni w warszawie albo gdańsku jak teraz patrzę 🙄

ponarzekałam, wracam do gotowania 😵
U nas jest tak, że w tramwajach bardzo zatłoczonych zniesiono ich blokowanie, tzn. są nadal aktywne jak kontrolerzy sprawdzają bilety i można się odbić w dowolnym miejscu. Szkoda z resztą, powinni dać ci odbić ten bilet, chociaż jak kiedyś słyszałam: "trzeba było odbić od razu, a nie czekać" to się odechciewa. Pół sekundy spóźnienia i mandat.
dziewczyny, ostatnie rozmowy o piercingu zmotywowały mnie do tego stopnia, że będę miała daitha (koleżanka będzie robiła) 😁 chyba, że ucieknę w ostatniej chwili  👀 🤣
ponarzekałam, wracam do gotowania 😵

uuuugooootuuj mi cooooś

Mysza, bardzo przykra sprawa 🙁.
dziewczyny, ostatnie rozmowy o piercingu zmotywowały mnie do tego stopnia, że będę miała daitha (koleżanka będzie robiła) 😁 chyba, że ucieknę w ostatniej chwili  👀 🤣

Patrzę w google, co to jest i szczerze powiedziawszy, nie wygląda to dla mnie zbytnio atrakcyjnie.
Ja zaś przymierzam się do tatuażu.
borkowa Ja sie przygotowywuję na tounge web/tunel  💘 Czekam na zdjęcie, jak zrobisz  🙂
maiiaF A próbowałaś się coś wybronić? Może akurat ja tam dwa razy się już wybroniłam przed mandatem  💃
O, tak. Ja też umieram z głodu, a on 12 leże z laptopem na brzuchu, i nie chce mi sie wstać  😁
Być. mi się natomiast podoba, każdy ma inne gusta  😉
patt tounge web, zazdroszczę 😍 zdjęcia będą, będą  😜
Być, w nowych tramwajach puszczają komunikat "uwaga, kasowniki zostają zablokowane", czasem jeszcze można zdążyć uciec 😁 chociaż ja w sumie nie jeżdżę zbyt wiele.

Borkowa, dajesz 😎

Izu, w dniu dzisiejszym danie dnia: kipiący krupnik by Mania. Jutro amerykańskie ciasteczka z czekoladą i orzechami 😎 zapraszam :>

patt, ta, nawet jakaś kobieta mnie broniła. opuścili tylko trochę cenę... apropos tunela, chyba rozpycham dalej... 😎 a już się ładnie zszedł, nie, jednak go chcę 😁
Być. mi się natomiast podoba, każdy ma inne gusta  😉
patt tounge web, zazdroszczę 😍 zdjęcia będą, będą  😜

A to prawda, gust każdy ma inny. Ja chyba w ogóle za kolczykami nie przepadam, taka refleksja. Marzy mi się przebicie wargi i włożenia sobie kółeczka.

maiiaF u nas próbowano z komunikatem, ale nie przyjął się. Wchodzą incognito.  😉
[quote author=Być. link=topic=30353.msg1460365#msg1460365 date=1342193480]

Patrzę w google, co to jest i szczerze powiedziawszy, nie wygląda to dla mnie zbytnio atrakcyjnie.
Ja zaś przymierzam się do tatuażu.
[/quote]
Mam to samo, dla mnie 0 uroku  😡
borkowa Ja sie przygotowywuję na tounge web/tunel  💘 Czekam na zdjęcie, jak zrobisz  🙂

Mój tounge  web 😍 Rób, ja polecam, oby mi ortodontka we wtorek nie kazała wyjąć, kolczyk który najmniej mnie bolał a sprawił najwięcej radości  😅
Izu, w dniu dzisiejszym danie dnia: kipiący krupnik by Mania. Jutro amerykańskie ciasteczka z czekoladą i orzechami 😎 zapraszam :>

łee to ja ide pogotować makaron bo tata kupił mi zapas pesto wczoraj w postaci kilku słoiczków  💘 Za to jutro jak już mówisz o amerykańskich pysznościach zrobię placuszki/naleśniki amerykańskie  🏇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się