powiedzcie co lepsze: olimpici veredusa czy lamicelle elite olimp miałam, tyły się masakrycznie przekręcały w tej chwili tylko te dwa modele w rozmiarze L nie są za krótkie na moją Polką -carbony niestety poza zasięgiem finansowym
Perlica, a jaki byś ochraniacze polecała do karuzeli? Moje konie się nie strychują, potrzeby zawijania ich od stóp do głów nie mam, ale na wypadek nadmiernej świeżości i fikołków lepiej, żeby na golasa się nie kręciły. Skorupy na knopiki są dość przewiewne (po co pocić nogę pełnym ochraniaczem na tył, jeśli koń tylko stępuje?), super szybko się je zakłada, są wygodne, zastąpiłam nimi... Veredusy Revo, które działają z tylko jednym moim koniem i w dodatku są upierdliwe przy zapinaniu. 🤔wirek:
Tylko w przeciwieństwie do Pro Lightów, gumki w nowych vederusach dość szybko i bardzo brzydko się rozciągają, szkoda bo poprzednie modele były nie do zdarcia a tym wcale dużo nie trzeba do bycia szmatkami.
szkoda, że te yorki standarcik full 🙁 kurde no za długie szkity ma ta moja Pola.. a coś na kołeczki w dużym rozmiarze ( wysokie) możecie polecić? :kwiatek:
quantanamera, pytam bo jestem ciekawa, nie zakładam ochraniaczy ani na padok ani do karuzeli i się zdziwiłam, że takie pancerne do karuzeli ( dla mnie pancerne, używam takie na skoki)
Kentaury też miałam i te na kołeczki odpowiadały idealnie M veredusa olimpica i niestety zarówno te jak i jeszcze jedne (mierzyłam)- nie pamiętam firmy na kołeczki były typową M mój koń ma strasznie długie, szczupłe nogi i porządnie wyrażone stawy i niestety większość ochraniaczy typowych fulli jest za krótka, pasują na nas idealnie villa horse skórzane i memory foam, ale no... ja już nie chcę na rzepy:/
maxowa, te co wstawiłaś Tattini to ja mam właśnie takie podobne, ale Kentaury tylko bez żadnego logo, bo tam logo Veredusa być powinno tylko jest jakby zasłonietę ale to całkiem podobne do Yorków Sportiva skorupy
Karla🙂, właśnie o tym piszę, nie spotkałam ich nigdzie na żadnej stronie i nie były w ofercie nigdy... Jak znajdziesz je to daj znać, bo bym je zamówiła chętnie.